עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kshm,

https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by neogod,

יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Roy.T,

חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום, אני צריך את הדרייבר לכרטיס ולא מוצא.. אשמח אם מישהו יעזור לי (הצילומים של המודם מופיעים במצ"ב) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by hz707,

איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by eggnoob,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!

8. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pincher77,

שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by imac,

האם 012 הוציאו דרייברים בשביל מודם ITEX? ועוד שאלה האם הוציאו למחשבי מקינטוש גם?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by yaakovd,

כרגע יש לי נתב TP-LINK W8951ND. אני מעוניין להגדיר ניתוב לכתובת IP פנימית כאשר מתבצעת פניה לכתובת מסויימת מכל המכשירים בבית. קרי, אני מעוניין שעבור כתובת שמית זו, הנתב לא יפנה לשרת ה-DNS של הספק, אלא יחליף אותה ידנית בערך IP נתון - בדומה להגדרת ערך בקובץ hosts בווינדוס. לא מצאתי אפשרות כזו במסכי ההגדרות. ידוע לכם על דרך להגדיר זאת? לחילופין, האם אתם מכירים נתב שתומך באפשרות זו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, מהן הדרישות עבור חיבור ethrrnet מעל רשת החשמל הביתי ? ראיתי במקום מסויים שחייבים רשת חד פאזית ולא תלת פאזית. האם זה נכון ? ואיך ניתן לדעת מה יש אצלי בבית ? האם למישהו יש ניסיון ו/או המלצות ? האם יש. חסרונות ידועים ? בברכה דן

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Elrond,

האם כבל מסוכך 8 גידים מספיק לרשת 1GB? יש מגבלת מרחק מסויימת קטנה מרשת רגילה של 100MB?

16. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אחרי שנים של עבודה טובה, ה BR-6574N הגיע לסוף חייו לצערי. הוא לפחות התחשב ועשה את זה בצמוד ל Black Friday, ואחרי שבדקתי כמה המלצות פה, נראה שיש כמעט קונצנזוס על Archer VR600 V2. אני משתמש בתשתית של בזק עד 100 מגה, אבל אני תקופה פוזל לרשת פייבר. זה לא יקרה מחר, אבל תהיתי איך נעשה בעצם החיבור לרשת פייבר? אני מניח שזה לא כבל טלפון כמו ב VDSL שיתחבר ישירות ל VR600? הם מספקים מודם משלהם והוא מתחבר ל WAN? אני רק רוצה להיות בטוח שה VR600 לא יהיה קישוט יפה בסלון ברגע שאני יעבור לפייבר. בנוסף, שמעתי שכדאי לעדכן את ה VR600. העידכון קורה אוטומטית שיש חיבור אינטרנט? או אני צריך להתחבר ל Web Interface של הראוטר? (אני רואה שאין גירסה רשמית ל DD-…

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by eyarit,

אני מחובר דרך vpn בשתי מחשבים כאשר הקליינט הוא אקס פי והשרת 2000 פרו דרך האקס פי אני יכול ע"י הקשת run - כתובת ip של המחשב 2000 להיכנס לתיקיות אך כאשר אני מנסה הפוך הוא דורש ממני להכניס סיסמא, אבל מה הוא לא מקבל את הסיסמא ורק חוזר על הדרישה: enter network passwords מי יכול לעזור, דחוףףף

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום, יש בסלון שני מכשירים שצריכים חיבור קווי לאינטרנט - טלויזיית סמסונג (UA55D6400) וממיר יס מקס HD, אבל רק שקע אחד בקיר (שמגיע לראוטר שנמצא בקומה אחרת). ניסיתי מפצל מהסוג הזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-Ethernet-Connector-Splitter-1to2-sockets-Internet-Cable-Cat5e-Cat5-5pcs-lot-/131211885679?pt=US_Ethernet_Cables_RJ_45_8P8C_&hash=item1e8cd67c6f אבל הוא לא עובד האם HUB מהסוג הזה כן יעבוד? http://www.ebay.com/itm/5-Ports-10-100M-10-100Mbps-100-Mbps-Ethernet-Network-Switch-HUB-/330966448405?pt=US_Network_Switches&hash=item4d0f233915 זה פיתרון פחות אטרקטיבי כי אני לא רוצה לתפוס עוד שקע חשמלי שקלתי גם את האופצייה של לרכוש wifi-adapter עבור הטלויזיה, אבל בהו…

• 9 תגובות
    • 10.6k צפיות
  19. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה? אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו. עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל. עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע. הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה. יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by kill_b7,

אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Silol,

יש דרך לשנות IP באינטרנט כבלים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nerya40,

יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. Started by Or ei,

מחר סוף סוף עושים לי ADSL אחרי זחילה ארוכה מאוד עם 33.6 טוב שמעתי כמה דברים על שידרוג המודם לגרסא חדשה או משהו כזה(מישהו??) ולמה לשים לב כשהם באים להתקין (אני לא משלם על ההתקנה איזה מבצע של הקיבוץ) חוץ מזה שאני יקבל מודם וכרטיס חדש ואני גם מתכוון לעשות לו רשת עם מחשב אחר אז אחרי שאני מחבר את הכרטיס רשת והכבל מוצלב איפה אני מסדר את ההגדרות ?? ואתם יכולים להמליץ לי על תוכנת פיירוול? (ללא תשלום ) או פרוצה (אני יודע שזה לא המקום לבקש תוכנה לא חוקית אז תפנו אלי בהודע אישית בקשה) ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.....

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.