עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaari,

אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by asi1998,

אני כרגע בהוט עם 12 מגה חיבור l2tp+בזק. בעוד כחצי שנה נגמרת לי ההתחייבות בהוט וככל הנראה אני יעבור לבזק. רציתי לדעת אם אני עובר לבזק הראוטר עדיין יהיה טוב עם החיבורים שלהם? כי לפי מה שהבנתי תשתית בזק זה לא l2tp . מה צורות החיבור בתשתית בזק? תודה!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המצב הוא ככה : בית של שתי קומות,יש ראוטר של d-link 2670U וראוטר של Edimax AR-7024WG שמצאתי בבית,והוא עובד מצויין. עכשיו,מה שניסיתי בהתחלה הוא לשים את ה d-link למעלה,ולחבר כבל רשת מן המחשב הנייח שלי אשר נמצא למעלה אל ה d-link ,מה שגרם שלא הייתה קליטה בקומה למטה ולכן המצב בלתי אפשרי. ניסינו למצוא דרכים להעביר כבל רשת מן הקומה למעלה אל ה d-link שיהיה למטה,בשביל זה צריך כבל של 30 מטר והשאלה היא איזה כבל צריך לקנות,כבל רשת פשוט 30 מטר יעשה את העבודה או שיש כבלים טובים יותר עדיפים. חשוב להדגיש כי הכבל יעבור מחוץ לבית ולכן הוא צריך להיות עמיד בפני מזג האוויר השונה..חום קור וכו'. אני רואה שיש כבל סוגים שונים של כבלים : מוצלב,cat5,cat6 וכו'..איזה מהם אני צריך ? הולך להיות לי רשת N…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  4. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. מדובר בכונן ברשת בייתית שאני רוצה לשתף דרך האינטרנט, מן הסתם עם שם משתמש וססמא.

6. יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by pazer005,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3967582,00.html בזק טוענת שעוד שנה נוכל לגלוש במהירות 200MB. מתי יבינו שיש פה עבודה בעיניים? מתי יבינו שאף ספקית לא מסוגלת לתת מהירות 12 באופן נורמלי? מתי יבינו שכדי שהרשת הישראלית תהיה נורמלית צריך לשדרג את מהירות ההעלאה ולא ההורדה? מתי הציבור הישראלי יפסיק לקרוא פרסומות שכוללות מספרים שהוא לא מבין בהם?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. שלום, רכשתי את ה TP-Link TL-WR1043ND, ואני מעוניין לבטל לפעמים את הרשת האלחוטית (לחלוטין). עברתי על ההגדרות, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי כלום. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעזור לי. בנוסף, האם כדאי לעדכן את הקושחה של השרת? אני מחובר ל HOT+013 בחיבור של 12 מגה. הגרסא שלי כרגע: Firmware Version: 3.9.17 Build 091118 Rel.36350n Hardware Version: WR1043N v1 00000000 וגם, האם יש לערוך הגדרות כלשהן? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני ממש NEWBIE בכל מה שקשור לדומיינים. בכל אופן רכשתי דומיין ואלו הנתונים : אני רוצה בסך הכל לעשות איתו שתי פעולות. אני רוצה שהוא יפנה אל הפרופיל שלי בפייסבוק - שיהיה בסך הכל כתובת חיצונית לפרופיל שלי. ואני הייתי שמח אם הוא היה מפנה מיילים למייל שלי. השאלה בעזרת אילו כלים אני מבצע את שני הדברים הללו ? אני יכול לשנות את הנתונים שרשמתי כמו כתובת DNS וכו'.

10. סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF

11. Started by dor_ohayon,

שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

12. Started by Cheif,

בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by esaly,

היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by kalimero1234,

עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dominic16,

יש בעיה מוזרה כזו שהוא קורס ואינטרנט מפסיק לעבוד אבל מה שהישתמש באינטרנט עדין עובד, כולמר אם הורדתי משהוא אז ההורדה לא תפסיק, אבל אם אני ינסה לגלוש אני לא יצליח וגם לא להיכנס להגדרות של הנטב הדרך היחידה לסדר את זה לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by card,

שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by roisg,

שלום, רכשתי לאחרונה אייפון ולכן אני מעוניין להתקין נתב אלחוטי בבית (בית פרטי כ-70 מ"ר, הקירות בטון) שתהיה קליטה בבית ובחצר ליד. רוצה את התקן N (אייפון 4). אין כרגע שום מכשיר אלחוטי נוסף שאמור להתחבר, יש כמובן מחשב שולחני אחד. חשבתי על האדימקס 6424 אבל הביקורות בזאפ קצת מבהילות (למרות שמי שמדרג שם נותן או כוכב 1 או 5 כוכבים...). האם יש המלצות לנתב אמין ומתאים לצרכיי ובמחיר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית

20. Started by shimmi1982,

עברתי דירה , וכהכנה לאינטרנט ל2 עמדות מחשב + מיילסטון אחד ברחבי הדירה (דירה קטנה מפלס אחד - 3 חדרים) אני מחפש פתרון אלחוטי יציב ומהיר שישרת אותי גם בעתיד (לדירה יותר גדולה לכשתבוא). EDIMAX ירדו מהפרק לאחר אינספור תלונות בפורומים על ניתוקים וכו'. DLINK אחלה חברה- אבל הראוטרים הרציניים שלהם עולים הון. מה שמשאיר אותי עם TPLINK ולהלן שני הדגמים שמעניינים אותי: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27824 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27825 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא שה1043 הוא GIGABIT ועם חיבור USB וכאן השאלות העיקריות: א. האם החיבור GIGABIT רלוונטי לי לאינטרנט? או רק לרשת פנימית ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Adir88,

בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  22. Started by arkadur,

נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asi1998,

אני ממש מתלבט בין שני ראוטרים: http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 האחד אדימקס והשני טי פי לינק למהירות של 12 מגה, השימוש העיקרי יהיה ps3 וגלישה באינטרנט. מה אתם ממליצים? האם האדימקס יעמוד ב12 מגה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by afi,

http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by gor84,

קישור לחוות דעת טובה: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01659 למשהו מהנכבדים כאן יצא להשתמש בו? המלצות אחרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.