רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, עקב ריבוי המכשירים הדורשים חיבור לרשת בבית, אני מחפש ראוטר (ראשון). מדובר בדירה בבניין, ב"סביבה עירונית צפופה" לדברי חבריי ,כך שהבנתי שאפקטיביות הראוטר תרד. אני זקוק לטווח של 9-12 מטרים, כרגע, מהירות החיבור היא 15Mb. ראשית, שאלה: כיוון שהתכנון הוא לחבר את המודם למחשב הראשי חוטית, והוא נמצא בחדר שינה, האם מומלץ לשמור על מרחק מסויים מהראוטר? שנית, כיוון שהראוטר מיועד לביתה של אימי, אני מעוניין במכשיר היציב ביותר שקיים, כדי לחסוך ממני ריצות תכופות לתיקון תקיעות כאלו ואחרות. מקריאת הת'רדים האחרונים בנושא, הבנתי ש TP-Link TL-WR1043ND מומלץ, אך מס' חוות דעת בזאפ המציינות תקלות תכופות הרתיעו אותי. במהלך חיפושיי, נתקלתי ב: D-LINK DIR-645, שעולה כ450 ש"ח וסקירה באתר טכנולוגי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, דרוש עבורי שני ראוטרים שונים כל אחד בתקציב 300 שח. כאשר הראשון חייב להיות מסוג Edimax והשני לא חשוב החברה. דרישות: אמין, יציב - שלא יתנתק לי כל כמה שעות לבד. כיסוי נרחב. וכמובן התמורה הטובה ביותר בתקציב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני וחברה שלי עוברים ביחד לדירה קטנה וחביבה(שני חדרים) וזקוקים לראוטר אלחוטי בשביל להנות ממנעמי האינטרנט בדירתנו. אין צורך במשהו חזק כיוון שהדירה קטנה עד מאוד, יש המלצות? מחיפוש קצר בZAP ועם ניסיון חיובי עם TP-Link(מה שיש לי בבית), מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 סביר? טוב? יש משהו אפילו זול יותר או ש80 ש"ח זה ממש הגבול התחתון והוא יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי. אני קונה HTPC ואין לו חיבור קווי לידו אז חשבנו על לקנות אלחוטי. חשוב שיתאים לHOT ולבזק בינלאומי (014). עד 300 ש"ח, אם יש חריגה מאוד שווה אז תגידו לי. אגב, תמליצו לי גם על כרטיס רשת פנימי ב100 ש"ח (אלחוטי כמובן).
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נתב חדש בשביל הרשת שלי ומתלבט איזו תצורה כדאי ליישם. הדרישות שלי הם כאלו: חייבת להיות לי אפשרות לחבר לפחות 5-6 פורטים קוויים. תמיכה בחיבור אלחוטי. אם אפשר שבנתב יהיה משולב מודם ADSL זה יהיה נחמד - לא חובה אבל עדיף. כניסת USB לחיבור כונן קשיח (במקום חיבור שלו דרך פורט תקשורת) - לא חובה אבל עדיף. ניסיתי למצוא לבד מכשיר בודד שמכיל את כל הדרישות הללו אבל לא מצאתי משהו מתאים. הרעיון כרגע הוא לקנות נתב-מודם עם כניסת USB + מתג סוויץ עם 8 כניסות (במקום מכשיר בודד). יש לי נסיון עם נתב לינקסיס שבעיקרון אני מרוצה ממנו (עד שלאחרונה לאחר 9 שנים הוא התחיל לגסוס). בנוסף, יש לי נתב-מודם של אדימקס אבל המודם שלו די גרוע (בעיות סינכרון עם הקו וקשוחה שלא מאפשרת …
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר בין 2 סניפים במרחק אוירי של 150 מקסימום 200 מטר. ישנו קו אוירי ישיר ללא מכשולים. חשבתי לקחת ראוטר טוב ואמין ולעבוד איתו כ AP-BRIDGE. אין צורך בשום שירותי ראוטינג, אלא להיפך. רק לחבר בין הרשת מרכזית לרשת המשנה המרוחקת, ושהרשת המשנה תקבל את כל שירותי הרשת של המרכזית ע"י חיבור זה. (ברשת המרכזית ישנם שרותי DNS, DHCP וכו'.) אני צריך המלצה לזוג ראוטרים/APs בתקן N. תקציב עד 1000 ש"ח לאחד. ניתן לחרוג מעט, ואפילו לשמוע המלצות על דברים יקרים יותר. בנוסף מספר שאלות. המכשירים ישבו בתוך חדרים ממוזגים, ורק האנטנה תצא מקסימום 2-3 מטר אל מחוץ לקיר. האם ישנה בעיה בלהאריך כך אנטנה ? האם אני אמור להאריך את כל 3 האנטנות של הראוטרים ? האם יש צורך באנטנות מיוחדות/כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנתב. ואם אפשר גם אולי לאיזה כרטיס רשת אלחוטי במידה ואחליט לא לחבר את הנתב בכבלים לאחד המחשבים. הדרישות: לחיבור מחשב נייד עם wifi b/g ומחשב דסקטופ בלי רשת אלחוטית. מודם כבלים עם חיבור usb ורשת. כרגע לפחות, הנייד מריץ חלונות ויסטה, והדסקטופ חלונות XP. הדירה קטנה והנתב ימוקם בחדר ממנו יש קשר כמעט ישיר עם כל שאר החדרים, ככה שלא צריך טווח גדול או שידור דרך ממ"ד (כי אין) הנתב גם לא צריך להיות משוכלל, רק שיאפשר שימוש באינטרנט לגלישה והורדת טורנט/אימיול והעברת קבצים בין המחשבים. ורצוי שיהיה גם זול יחסית. ויש לי גם מדפסת עם חיבור usb שהייתי שמח אם היתה איזו אופציה לגשת אליה מהרשת, ולא דרך אחד המחשבים (כי אין לה כמובן כרטיס רשת), אבל זה ממש עדיפות אחרונה…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שישמש לסטרימינג מהמחשב ל-PS3. אני מעוניין בראוטר שיהיה איכותי ויציב. תקציב גמיש. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחובר כרגע ב12 מגהבייט הורדה (לא זוכר העלאה). בזק בינלאומי (נכון להיום כנראה יישתנה) + תשתית HOT + ראוטר אלחוטי של חברת Sweex דגם LW050v2 קושחה אחרונה 3.7.2 Build 080703 Rel.70904n הנתב תומך תקני B+G. יש 2 מחשבים שמחוברים באופן אלחוטי בבית (חדד צמוד,ללא קומות) + 1 שמחובר באופן קווי. המחשב שמחובר באופן קווי מנצל את כל רוחב הפס בבדיקת מהירות מול הספק (1.4-1.5 לשנייה, קו של 12 מגהבייט הורדה) לעומת האלחוטיים שמגיעים בממוצע ל500KB (קצת פחות מ5 מגהבייט לשנייה) ולפעמים 800-900KB אבל לא יציב בכלל. האם תקן G לא יכול לשדר 12 מגהבייט כראוי? אם לא, איזה ראוטר מומלץ על פני אחרים בתקן N 300MPBS? אלא אם יש סיבה לקחת 150MBPS דגמים שראיתי: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משו איפה אני יכול להשיג? שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3com אני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד. דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72 אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-