רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו. יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל .... תודה, אלעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה.... אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה... אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה... קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מ…
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מקבל דרופים בטורנטים וניתן להגיד שבכמה טראקרים כמו TL וhebits אני לא יודע למה זה קשור אבל מהירות האינטרנט שלי היא 40 תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. בבדיקות של speedtst וכ'ו המהירויות שאני מקבל טובות אך בטורנט זה מתחיל בערך לדקה להוריד טוב ומהר 3.6 כזה.. ואז פתאום יש צניחה לכיוון 10kb-250kb אין לי מושג מה הבעיה ניסיתי להחליף קליינטים לשים גרסאות יותר ישנות אבל זה לא עוזר. אני משתמש כעת ביוטורנט גירסא 2.2.1 אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בדירה תשתית בקירות להעברת חוטי תקשורת/אודיו. כרגע מועברים שם כבלי אודיו לרמקולים בלבד. אני רוצה להעביר באחד מהצינורות כבל רשת, שיעבור מהמחשב בחדר לטלויזיה בסלון, ויחובר לסטרימר. הבעיות: 1. אין לי את הכלי שמלביש ראש על כבלים חשופים 2. אני לא יודע בדיוק מה אורך החוט בקיר (אין לי מושג איפה הוא עובר) אז הכי טוב זה יהיה גלגלת עם חוט רציף ארוך (מסוכך) - אין לי. 3. נראה לי די פשוט להעביר את הכבל החדש בתוך הצינור הקיים (צריך רק לקשור בין החוט החדש לישן, ולמשוך) - אבל אף פעם לא עשיתי דבר כזה, ואני מפחד שהחוט יקרע באמצע - לא רוצה לבדוק את העצבים של הבעל בית... בקיצר - אם מישהו כאן טכנאי רשת ויש לו את כל החומרים+כלים ורוצה לבוא לעזור לי עם העניין הזה (תמורת תשלום כמובן), שיצור…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בדירה שלי ישנם 2 קומות(דירת גג),בקומה העליונה ישנו מחשב נייח,אשר מחובר לראוטר ROTAL 1025W. על מנת לרדת לקומה התחתונה יורדים במדרגות ומגיעים לסלון, שם נמצא המחשב הנייד. כרגע ישנה בעיית קליטה בין הראוטר למחשב הנייד ולכן הזמנו תכנאי(מכיוון שלא היה תשתית בקומה העליונה) והוא התקין כל מה שצריך.הקליטה למטה היא נמוכה והאינטרנט עובד לאט..אם אני בספה ליד המדרגות יש קליטה שאבל אם אני זז חצי מטר לספה השנייה אז יש ניתוקים. דיברתי עם בזק והם אמרו לי שאין ראוטרים לשני קומות והציאו לי פיתרון של home pna 3 משהו כזה אבל העלות גבוהה מדי(כ 1500 ש"ח). השאלה שלי אם ישנו פתרון אחר או שיש ראוטר בעל יכולת קליטה גבוהה מאשר הראוטר הנוכחי ,אשמח לשמוע הצעות\פתרונות תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
שלום. עקב קניית סטרימר חדש וצורך לראות סרטי HD דרכו אני מעוניין להחליף את הנתב שלי. אני מעוניין לקנות נתב חדש שיתמוך בתקן N, ושיהיה כמה שיותר חזק. אני גר בבית פרטי עם מספק קומות והנתב יושב בקומה העליונה וכיום אין קליטה בקומה התחתונה. כמו כן צריך להיות לו חייגן מובנה. התקציב הוא 300 ש"ח, אם יש סיבה אז יש אפשרות להתגמש. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש נתב שיחזיק לי בניין משרדים בעל שני קומות דרוש נתב עם קליטה חזקה מאוד...!!!! מה ההמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בתקציב של עד 200 ש"ח מהו הנתב האלחוטי הטוב ביותר בטווח קליטה של לפחות 2 קומות והאיכות הגבוהה ביותר בתקציב של עד 200 ש"ח? ראיתי כמה בינתיים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369809 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=150552 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402292 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 משולב אלחוטי וADSL זה דחוף, בתודה, אור כהן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הרמתי שרת FTP ברשת הפנימית וכמובן אני צריך אליו גישה מבחוץ. ברשותי ראוטר מדגם Cisco 800 ויש צורך לפתוח לו את פורט 21 בכדי לאפשר גישה. אז שתי שאלות: 1.איך מבצעים גיבוי לקונפיג של הראוטר. 2. איזה פקודה צריך להריץ בטלנט מול הסיסקו בכדי לפתוח את הפורט. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-