רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל תשתית של הוט צריך להיות מחובר לכבלים? ובנוסף כמה אתם משלמים על תשתית של 100MB?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המהירות כרגע - 50Mb/s. מהירות ה-upload תהיה 10Mb/s. Batnun .
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לי 2 מגה של בזק בנלאומי ומודם DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 ואתמול קניתי ROUTER של EDIMAX BR-6204 WG אני רוצה לחבר ל2 מחשבים שאחד מהם הוא נייד עם רשת אלחוטית ואחד נייח בלי רשת אלחוטית איך מתחילים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081803,00.html מה דעתכם? אתם מרגישים הבדל?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
האם נתב ה-OnHub הגלילי והייחודי של חברת הענק יביא מהפכה לעולם ציוד הרשת הביתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-כובשת-עוד-חלקה-ונכנסת-לשוק-הנתבים/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לפני כמה שבועות משו נדפק לי ומאז לא הצלחתי לסדר את זה. הגוגל כרום ופיירפוקס לא עובדים מאותה סיבה : דף אינטרנט זה אינו זמין החיבור אל www.google.co.il הופסק. להלן מספר הצעות: •טען מחדש דף אינטרנט זה מאוחר יותר. •בדוק את החיבור לאינטרנט. הפעל מחדש את כל הנתבים, המודמים והתקני הרשת האחרים שבהם אתה משתמש. •הוסף את Google Chrome כתוכנית מורשית בהגדרות התוכנה של חומת האש או האנטי-וירוס. אם התוכנית מוגדרת כבר כתוכנית מורשית, נסה למחוק אותה מרשימת התוכניות המורשות ולהוסיף אותה שוב. •אם אתה משתמש בשרת Proxy, בדוק את הגדרות שרת ה-Proxy שלך או פנה למנהל הרשת שלך כדי לוודא ששרת ה-Proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת Proxy, שנה את הגדרות שרת ה-Proxy: עבור אל תפריט Chrome…
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-