רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש המלצה לראוטר אלחוטי, אני עובד לדירה חדשה ועומד להיות לי שם תשתית בזק+012 ספק במהירות 10 מגה. אני צריך ראוטר כי הולכים להיות 3-4 מחשבים בבית בחדרים נפרדים, מחשב אחד קווי עם נייד בחדר אחד ו-2 ניידים בחדר אחר נפרד. הראוטר כנראה יהיה בחדר אחד ויצתרך לשדר לחדרים אחרים בדירה (הכל באותה קומה) אז אני מניח 2-3 אנטנות בתקן N? אבל אני לא מכיר דגמים ספציפים, אם יש עוד פרטים חסרים אני אשמח להוסיף.הבנתי שהTP-LINK דגם N עם 3 אנטנות מאוד ממולץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפשת המלצה לראוטר רשת (בלי מודם), רב אלחוטי, במהירות 300. עד לא מזמן, תיפקד הנטגיר DGN2200V2 דרך ADSL. אולם... בקיבוץ עברו לרשת אופטית. התקינו בכל בית נתב אופטי שעובד כל הזמן CTS VRGIII-31412-N-DR. ההרשאות אדמין של האופטי הן במיחשוב, כאשר פתחו לי רק הרשאה לפתיחת אלחוטיות, אבל הן רואות אחת את השניה, אז לא שווה הרבה. הייתי שמחה לחבר את הנטגיר לאופטי, אבל זה בלתי אפשרי, כי לנטגיר יש רגל ADSL ולא רגל רשת :-( הנטגיר עונה כמעט על כל הדרישות שלמטה, חוץ מזה שהוא לא לרשת :-( כרגע הנטגיר עדיין באויר, כי לפעמים משחקים לנו בלילה עם הרשת האופטית ואין אינטרנט - אז אנחנו מתחברים בישן שעדיין לא הורידו.... גם האופטי לפעמים לא נותן להתחבר לאלחוטי וצריך לנתקו מהחשמל ולחבר מחדש. :-( זה …
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה. יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי. הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה). הכל הותקן (מלבד הסיבים ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן. כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את הצעצוע הזה- http://www.ebay.com/itm/Mini-RJ45-RJ11-Cat5-Network-LAN-Cable-Tester-Device-With-KeyChain-LAN-Cable-Test-/221248058885?pt=US_Cable_Testers&hash=item3383697605 אבל הוא ממש צעצועי ולא נוח לעבוד איתו בכלל, הוא לא אמין. ראיתי את המכשירים הבאים, האם הם שווים משהו? 1 2 3 4 השימושים שלי הם מאוד פשוטים אני לא אבדוק איתו הרבה, אבל אני רוצה לדעת שכשאני אשתמש בו, הוא יעבוד לי טוב ואני לא אפקפק בו, תודה!
-
- 15 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר של אדימקס תקן N. אני קונה HTPC ורציתי לשים בו כרטיס רשת אלחוטי, תקן N. אני לא מחפש משהו מיוחד, פשוט שיעשה את העבודה. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רצוי ראוטר זול ככל האפשר. בסביבות ה200-300 שקל מקסימום(חריגה עד 400 מקסימום) 2 מחשבים יחוברו (אופציה ל 3 או 4 בעתיד)- אחד בחדר שלי ואחד בחדר מרוחק באופן אלחוטי. העברת קבצים - אני מעוניין שתהיה תיקייה משותפת לשני המחשבים. השימושים העיקרים של כל מחשב שני המחשביםי - הכל. הורדת משחקים, צפייה בסרטונים ב YOUTUBE, גלישה לצורך חיפוש מידע, FACEBOOK, משחקי רשת. המחשב המקומי יחובר באמצעות כבל ETHERNET או USB למודם. המחשב המרוחק באמצעות כרטיס PCI או מתאם USB כדי ליצור קשר אלחוטי עם הראוטר. תשתית בזק. מודם שקיים כעת אצלי AZTECH 600E דרישות מהראוטר - מהירות סבירה של אינטרנט במחשב מרוחק ומהירות מירבית במחשב המקומי. - גישה של המחשב המרוחק לתיקייה ספציפית במחשב המקומי. - מאפשר פתיחת פורטי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתעניין לקנות ראוטר משולב עם מודם ואני מעוניין לקבל המלצות מהטובים ביותר... התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח שיהיה אפשרי להשתמש בו להעברת קבצים ושיתוף מדפסות, שישמש 3 מחשבים לגלישה באינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות משחקי רשת, התשתית שיש לי היא תשתית של ADSL (בזק) מחפש מכשיר אמין שייתן תמורה לכסף שלי. עדיפות לתקן N אך לא מחייב ופרט אחרון שיהיה עם יכול שידור גבוהה מאוד לבית פרטי בעל 3 קומות והרבה קירות מפרידים... בתודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות 2 נתבים אלחוטים לשתי דירות. בדירה יש מחשב שנמצא במ"מד ובדירה השנייה בחדר רגיל. בשני המקרים מדובר על חיבור של 2 מחשבים. בחדר של הממ"ד המחשב יחובר בצורה חוטית ומחשב נייד יתחבר בצורה אלחוטית לנתב. בבית הזה יש 3 מפלסים ואני רוצה שיהיה קליטה עד למפלס השלישי. הממ"ד נמצא במפלס התחתון למטה. להלן הפרטים - 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 200 - 300 שקל. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? ראוטר 1 ימוקם בממ"ד והשני ימוקם בחדר רגיל. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חייב. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה מ…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נתב שברשותי: D-link 6850U של בזק חברה מועדפת-link מרחק הנתב מהרפיטר 6 מטר תדרים:2.4ghz+5ghz חיבור קווי (לטובת VOD בממיר) תקציב:200ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שזה הפורום הנכון אם טעיתי מצטער) יש לי רעיון לערוץ ביוטיוב. בבדיקות מקדימות שאני עורך יש לו פוטנציאל של צופים גדול ורב שנים (בישראל בלבד מאחר והוא בעברית) הסיבה הראשונה לרצון שלי להקים ערוץ שכזה הוא להגיע להכנסה כלכלית נוספת -השלמת הכנסה. הסיבה השנייה היא להביא לידי ביטוי בצורה מקסימלית מס' יכולות וכישורים שלי שבתחום עבודתי הרגילה אינם באים לידי ביטוי. ברור לי שמי שמעוניין להקים ערוץ ביוטיוב מהסיבה הראשונה (כלכלית) נמנה על שני סוגי אנשים: 1. מי שיש לו סרטון וויראלי יוצא דופן בקנ"מ עולמי 2. מי שמוכן לעבודה אינטנסיבית ורצינית (מהנה, מהבית, בלי בוס על הראש) לערוץ שלו יש ביקוש, שמזין לפחות מס' סרטונים מדי שבו…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג COMPEX NP27G. מחשב אחד (PC עם XP SP2) משמש כשרת מדיה ומריץ עליו תוכנת UPnP כלשהי (WMC, TVERSITY, TWONKYMEDIA לא משנה איזו) ממכשיר אחר אני מושך את המדיה להצגה (מדיה סטרימר - זנסוניק Z500) כאשר המכשיר שמושך את המדיה מחובר אלחוטית לראוטר הכל עובד, כאשר המכשיר המושך מחובר עם כבל לראוטר הוא לא מקבל את ה-UPnP. כאילו איזושהי הגדרה כלשהי בראוטר חוסמת את זה :s05: עשיתי Enable ל-UPnP בראוטר אפילו הסרתי את FIREWALL ב-XP שמשמש כשרת מדיה (למרות שאלחוטית זה עבד) עשיתי DISABLE ל-FIREWALL בראוטר כלום לא עוזר מישהו יכול לתת איזו עיצה? אולי צריך PORT FORWARDING (תיאורטית לא, ואלחוטית זה עובד בלי)? תודה רבה גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת. באחד vista, ב2 האחרים XP. (כולם 32 ביט) כבר כמה ימים אני מנסה להעביר קבצים ממחשבי ה-xp למחשב הנוסף, לצורך פירמוטם והם מסרבים לשתף פעולה! אני רואה אותם ברשת, רואה את התיקיות ששיתפתי וגם ביטלתי את הfirewall של ווינדוס בשניהם. אך עם כל זאת, באמצע העברת הקבצים (שעובדת על 10 מגה לשניה, למרות שכל המחשבים מצהירים על מהירות חיבור של 100), קופצת לי הודעה בVISTA כי אין לי הרשאה "לבצע את הפעולה הבאה" וקבצים מסויימים הוא פשוט לא מוכן להעביר! wtf?? בדקתי מדגמית חלק מהקבצים הללו, ובמבט ראשון (ושני) לא מצאתי מה בהגדרות שלהם שונה מחברהם לתיקיה שכן מואילים בטובם לעבור מחשב... ולשאלתי: איך אני נותן למחשב עם הVISTA סמכות בלתי מעורערת בשני המחשבים הא…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך ראוטר אלחוטי ישן של בזק (סימנס sl2-141) לרפיטר כאשר הראוטר הראשי שלי הוא של 3COM מה עשיתי הגדרתי את הCHANEL להיות אותו CHANEL כמו ב3COM הפעלתי סריקה להיכן אפשר להתחבר מהראוטר של בזק וסימנתי את הראוטר של ה3COM עד כאן הכל טוב שיניתי את הIP של הראווטר של בזק להיות בטווח הכתובות של ה3COM אבל מחוץ לטווח של הDHCP עד כאן הכל טוב אפילו אם אני עושה PING לראוטר עם ה3COM יש איליו פינג אבל פינג לשרת אינטרנט כמו גוגל (בלי DNS) נותן לי שגיאה מהSIMENS שהוא לא בר השגה וכמובן שאין לי DNS חסר לי משהוא איך אני אומר לראוטר של בזק לקבל תקשורת מה3COM כי אפשר להתחבר אליו אבל הוא לא מתקשר עם ה3COM Lior.nudelman@gmail.com כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי יש תשתית הוט של 100מגה עם מודם הוטבוקס וטלפון עם מתאם שיחות נט בוקס של נטויויזון . כל הזבל מחובר בצורה הבאה - בוט בוקס בתור מודם -> נתב אלחוטי ומתאם שיחות נט בוקס -> מחשב זה גורם לאיטיות של מהירות האינטרנט. חיברתי את זה בצורה הבאה - נתב הוט בוקס -> מחשב ובמקביל רק מתאם שיחות נט בוקס. זה הקפיץ לי את המהירות אינטרנט. עכשיו אני רוצה רק להגדיר DMZ IP סטטי למתאם שיחות דרך ה הוט בוקס ואין לי רעיות איך לבצע זאת. כמן כם האם יש אפשרות להשמיש את המתאם סיחות של ההוט בוקס? או זה חסום?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-