רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שתי קומות וקירות בטון בכל הבית (בניין ישן) הראוטר הנוכחי (linksys WRT54GP) נקלט רק בקומה למעלה בעוצהמ לא חזקה ובקומה למטה בעוצמה מאוד חלשה ובלתי ניתן לגלישה. הכרטיסי רשת שיש לי בשני המחשבים הם tp-link פשוטים. אני רוצה שכולם יעבדו ברשת אחת, מה עלי לעשות לשם כך ? קניתי ראוטר level one wbr 6001 שהוא בתקן N , אבל הבנתי שזו שטות מפני שהכרטיסים שלי תומכים ב G אגב עוצמת הקליטה בתקן G ממש נמוכה בראוטר הזה. (הקומה למעלה זה בעוצמה ממש נמוכה ובקומה למטה הוא לא קיים) האם כדאי לקנות את Edimax 6524N והחליף את הכרטיס רשת לכרטיס בתקן N ? או להשאר עם ה level one ולקנות כרטיס רשת בתקן N ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיית קריסה כרונית עם הראוטר הזה? הראוטר נופל כל רבע שעה לערך תוך כדי התנתקות מכרטיס רשת חוטי מאתחל את עצמו ומתחבר מחדש ... עידכוני קושחה לא עוזרים ... להלן system log אופייני של איתחול: Jan 1 00:00:00 (none) syslog.info syslogd started: BusyBox v1.00-pre2 (2007.12.13-07:31+0000) Jan 1 00:00:10 (none) local0.info udhcpd[469]: udhcpd (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:10 (none) local0.err udhcpd[469]: max_leases value (254) not sane, setting to 101 instead Jan 1 00:00:11 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: sending OFFER of 192.168.2.101 Jan 1 00:00:15 (none) local0.info udhcpd[471]: …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי שדרוג לתוכנת הראוטר אבל זה לא התאים והרג לי את הראוטר איך אני יכול להתחבר אליו לא מהמקום הרגיל ותקן את מה שעשיתי אם: 1 אין לי את הכבל המתאים לחיבור היחידי שיש עליו 2 קניתי מזמן ולא הרוטר לא ממש מוכר אין תמיכה או אחריות 3 אפשר לקנות כבל מתאים כי לבנות אחד הרבה יותר קשה הצעות ? צריך תוכנה בוינדוס כדי להיכנס בצורה אחרת? תודה על הזמן...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, התקנתי את JDOWNLOADER ולאחר השימוש האינטרנט הפסיק לעבוד לי, ניתקתי מהחשמל וחיברתי בחזרה את המודם כבלים והראוטר וזה חזר לעבוד, לאחר מספר ימים שוב קרה אותו הדבר והפעם הראוטר לא חוזר לעבוד ביחד עם המודם, כלומר כשהראוטר מחובר למודם אי אפשר לגשת לראוטר ולרשת האלחוטית וכשהוא לא מחובר למודם אפשר לגשת אליו אבל אז מן הסתם אין חיבור לאינטרנט. עשיתי ריסט לראוטר וזה לא עזר. כשמחברים את המחשב ישירות למודם יש אינטרנט לכן אני מאמין שזו בעיה עם הראוטר, השאלה איך גורמים לו לעבוד גם כשהוא מחובר למודם???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר שלושה מחשבים ברשת לשיתוף חשבון אינטרנט מהיר) כנראה כבלים) שניים מהמחשבים נמצאים במבנה אחד) הבית שבו אני גר (בעוד שהשלישי נמצא במבנה שמרוחק כ20- מטרים משאר המחשבים ביניהם נמצאת חצר איך ניתן לחבר את שלושת המחשבים לרשת? קיבלתי הצעה אחת לחבר את שלושתם מקבלן רשתות בסכום של 1900$ הצעה זו בוטלה מיד יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רשת מורכבת משני מחשבים מחוברים באמצעות ראוטר מודם של EDIMAX מחשב 1 XP PRO מחשב 2 XP HOME לשני המחשבים גישה לאינטרנט ממחשב 1 ניתן לגשת למחשב 2 אבל ממחשב 2 עם ה XP HOME לא ניתן לגשת למחשב 1 מתקבלת הודעת ACCESS DENIED ה FIREWALL בשני המחשבים מנוטרל איך אפשר להתגבר על הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מאוד מקווה לקבל עזרה בתופעה שמטרידה את מנוחתי בימים האחרונים. אז ככה, יש ברשותי שלושה מחשבים. לצורך העניין, אני אגדיר אותם כמחשב A , מחשב B ומחשב C. מחשבים A ו- B הם העקריים ומחשב C אינו דומיננתי ומשמש לאחסון קבצים בלבד. על כל שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP SP2 כולל כל העדכונים האחרונים מ Windows update . במחשבים A ו- B מותקן Zone Alarm suite שזה פיירוול + אנטיוירוס. במחשב C מותקן קרספסקי אנטיוירוס ופיירוול מובנה של SP2 . שלושת המחשבים מחוברים ברשת באמצעות נתב + פיירוול מובנה בנתב. יש בניהם אינטרנט משותף + שיתוף קבצים. המערכות הפעלה מותקנות לפחות 8 חודשים על גבי המחשבים. את הנתב התקנתי לפני 2-3 חודשים. מאז שהתקנתי את הנתב, לא ניתקל…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת של D-link אשר מתחברת לתשתית של כבלים. הרשת פעלה בסדר גמור עד אשר הוא החליט להתקין תוכנות אנטיוירוס,antispyware וחומת אש. הוא הריץ את האנטיספייוור ניקה את המחשב שלו (ובאמת הוא עובד יותר מהר) מה שכן, הרש לא עובדת. הכרטיס של הpcmcia שלו הוא של D-link מדגם DWL-650+. הדריבר שלו, airplus , מותקן ומראה עוצמת אות ואיכות טובים (מעל 80%) אבל לא ניתן לגלוש או להתחבר למסנג'ר. ניסינו להתקין את הדריבר מחדש, להגדיר שרתי DNS של הספק בחיבור ואפילו להסיר את התוכנות שהוא הוסיף - כלום לא עזר אם למישהו יש רעיון נוסף, אנחנו מוכנים לנסות הכל
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", ורק לאחר שאני עושה DISABLE-ENABLE ל- LOCAL AREA CONNECTION מסתדר האינטרנט וניתן לגלוש . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי רשת בין 2 מחשבים... אחד המחשבים מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים... את שיתוף האינטרנט הקבצים והמדפסת הצלחתי לסדר... הבעיה היא שעכשיו אנשים אחרים שרוצים להתחבר למחשב שלי יש בעיה... למשל ב ICQ אנשים לא יכולים לשלוח לי קבצים... וכאשר המחשב שלי FTP אנשים אינם מצליחים להעלות לי דברים... אני חושב שהבעיה היא ב IP... אני מבין שזו בעיה מאוד נפוצה וגם לבני דודים שלי ישנה אותה בעיה לאחר שהם הקימו גם רשת ביתית... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מסדר אותה? (אם אתם צריכים יותר מידע לגבי הרשת או ההגדרות תרשמו)
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. רשת במרחקים מעל 50מטר ופחות מ- 100מטר העברתי כבל רשת עם חבר שלי מסוג cat 5e חיברנו Hub של 10MBit אצלי על הגג ואצלו בבית אחד כזה, הרשת עבדה אך החלטנו להתקדם ל- 100MBit וגם כן למשהו יותר מתוחכם - Switch קנינו 2 Switch-ים מסוג הזה: http://www.st-lab.com/SWHUB_8P_3.html כתוב שזה תומך למרחקים מתחת ל- 100מטר אך זה לא עבד לכן העברנו את הנקודה השנייה מהבית של חבר שלי לגג שלו, עדיין לא עבד, הכבלים והחיבורים היו ועדיין טובים - הכבלים מוצלבים. החלפנו את ה- Switch-ים שקנינו ל: Dynamode Switch Hub 8008SA אך גם איתם הרשת לא עבד! אני יודע שיש פחות מ- 100מטר לפחות 20מטר פחות, אני יודע שהכבלים טובים (עובדים עם Hub-ים של 10MBit) והם גם כן מתאימים ל- 100MBit, מה יכולה להיות ה…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-