רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר WGR 614 של נטגיר. ואני נאלץ לבצע ריסט לראוטר פעמים רבות ביום (3-4) . בדקתי את המודם- הוא תקין . אני מחובר דרך הוט וספקית 012. מע' הפעלה : ויסטה 64. גם ב XP היה עושה בעיות. איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבסטאטוס של הראוטר(1025w rotel) רשום לי ב Ethernet Received 14 שגיות,ורציתי לדעת מה יכול לגרום לכך ואיך אפשר לתקן את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שכבר טחנו פה את הנושא הזה, אבל חקרתי בפורום ובגוגל ופשוט אין לי מושג למה אבל אני כל הזמן מקבל איידי נמוך!! עד לפני שבועיים הכל היה בסדר כשהייתי עם לוח של אייביט, עכשיו עברתי לאסוס (לא משנה למה) והייתי בד"כ משתמש בכרטיס רשת המובנה ופיתאום אני לא מצליח לקבל HIGH ID אפילו שאני מבטל את הפיירוול בנתב... מה יכולה להיות הסיבה? מה לנסות לעשות? נ.ב. אני לא משתמש בשום פיירוול, לא של הנתב ולא של ווינדווס ביטלתי את שניהם לגמרי ואני משתמש באמיול פלוס
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב במקום שאני נמצא אני קולט עם המחשב רשת ,קליטה חלשה אם אני יוצא מהחדר כ2-3 מטר עם הנייד אני קולט את הרשת(זו רשת עם סיסמא אבל יש לי את הסיסמא אליה) אין לי גישה לראוטר שלהם... אני רוצה לקלוט את הרשת מהחדר שלי.... יש לי מחשב נייד ASUS X501A השאלה היא ככה: במידה ואקנה http://www.ebay.com/itm/221386202416 האם אקלוט?האם זה יותר חזק מהכ. רשת שלי? אם לא, האם אצטרך לקנות מאריך USB כזה http://www.ebay.com/itm/390895075049 ואז אחבר את המאריך למחשב , וצד שני (שאשים מחוץ לחדר ) אחבר את האנטנה... זה יעבוד?? המוצרים טובים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כל פעם מצליחים להפתיע אותנו מחדש. והיום, פשוט למחוא להם כפיים. שימו לב לסעיף החדש בתקנון של הוט: מקור בתקנון מתחת למבצעי האינטרנט כתבה בעיתון The Marker http://it.themarker.com/tmit/article/17769 מה דעתכם?
-
- 39 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר
-
שלום לכולם ...יש לי בבית שני מחשבים נייחים , כאשר אחד מהם מחובר לראוטר בדגם D-link , DSL-2650U..עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב השני לרשת ובשביל זה אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ..אז אני מבקש את עזרתכם במציאת כרטיס שיתאים לראוטר , שהתקציב העומד לרשותי נע בין 100-150 שקל..תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החברה הזאת מיצרת תמיד את כל הכבלים של המחשב (מדפסת,USB,מיקרופונים,ועוד...) ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא תוצאות תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בבירור שערכתי מול HOT מסתבר שהתמיכה במהירות 500M ללקוחות עיסקיים מתבצעת באמצעות HOTBOX חדש המכונה HOTBOX 3. זהו מודם/נתב שבזק מספקת ללקוחות - והחידוש המעניין - הוא תומך באלחוט בתקן AC. http://www.hot.net.il/UploadFiles/01_2015/49151_hot_hotbox3_booklet_new.pdf
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בתוכנת הדואר שלי מוגדר חשבון ב Hotmail.com עד היום הכל עבד תקין, אך פתאום כל אימייל שאני מנסה לשלוח, אינו מצליח, השגיאה המתקבלת היא : Forbidden, והאימייל נשאר ב Outbox. (אם אני נכנס לשלוח את האימייל מהאתר Hotmail, אין שום בעיה בשליחה) מחקתי את הגדרת החשבון בתוכנת הדואר, והגדרתי אותו שוב, אותה בעיה. מה פה קורה פה ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-