רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי זוג ראוטרים 3CRWER100-75. מחוברים ב - WDS. המחשב שלי מחובר לראוטר שמחובר לראוטר השני שמחובר למודם (ומשם לאינטרנט). יש לי בעיית ניתוקים קטנים שאני חווה כל יום. העניין המיוחד בזה שאם אני לא פונה לרשת זה לא מתחבר לי חזרה, אז הפעלתי סקריפט בדיקה שבודק לי תקשורת לראוטר השני. זה התוצאות של הזמני ניתוקים שהיו לי היום עד עכשיו. לא משהו מיוחד, ממש עניין של 3 דק'... אבל אני רוצה לדעת יותר ככה שאני צריך להפעיל לוג מערכת איך אני עושה את זה בראוטר שלי? תודה יבגני
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן פעל בביתי רק ראוטר אחד שהיה מחובר למחשב הנייח בחדר העבודה, שם קיבלנו מהירות גלישה של75 מגהבייט בלי שום בעיה בלי ניתוקים (אנחנו משלימים לחבילה של 100 אבל זה בסדר, שזה 75). הבעיה הייתה שבשאר הבית נאלצנו להשתמש בוויפי והוא לא כל כך חזק ואם למשל מי שבחדר העבודה רוצה לשים מזגן ולסגור את הדלת כשהוא בחדר עבודה במחשב, הוויפי נחלש עוד יותר. אז החלטנו לעשות רשת קווית. לפני כחודש הגיע אלינו בחור מאוד מקצועי, שהתקין עוד ראוטר בקומה למטה, חיבר כבל אינטרנט מהראוטר הראשי של בזק אליו ומשם עוד שני כבלי אינטרנט אל המחשבים שלמעלה, כתוצאה מכך הוויפי נהיה הרבה יותר חזק גם למטה, שם הוויפי כמעט ולא הורגש לפני כן ובמחשבים מהירות הגלישה הייתה 75 מגהבייט אם PING נמוך, ויציב, …
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים מחוברים קווית ל Switch fast Ethernet של Edimax ולמודם ראוטר Aztech DSL-600E לבזק בין לאומי 4 מגה..וממחשב אחד אני עובד עם רפיידשייר.. וכל זמן לא מוגדר זה יכול לקרות פעמיים ב10 דקות וזה יכול להיות מספר ימים בין ניתוק לניתוק..המודם אומר שהוא עדיין מחובר לאינטרנט אבל באף אחד מהמחשבים אין גישה..רק לאחר ריסט של המודם זה מסתדר..אבל זה מייאש כי בדר"כ יש באזור ה 5 ניתוקים ביום.. התיעעצתי כבר איתכם וקיבלתי את התגובה: אז האם אני צריך להחליף מודם? ואם כן לאיזה?/מה האפשרויות?/איזה מודם אפשר להוציא מבזק שיעשה את העבודה (שיהיה גם אלחוטי ויעמוד בעומס)? או שאני יכול לקנות את ה אדימקס BR-6574n ולעבוד עם המודם רק כמודם ולא גם כראוטר? כי בכל מקרה אני צריך רשת אלחוט…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב DLink-2760u שקיבלתי מבזק, והספקית שלי היא בזק בינ"ל. בשבוע האחרון יש לי בעיות ניתוקים מוזרות - נורית הDSL דלוקה באופן קבוע וירוקה, נורית הInternet דלוקה באופן קבוע וירוקה. כמו כן הLoca Area Connection נראה כאילו תקין (אין איקס אדום) ויש אייקון של חיבור תקין לאינטרנט...(ההתחברות היא ללא חייגן). אבל אני לא מצליח לגלוש/להוריד מביטורנט וכו'.... כדי לסדר את הבעייה, אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו / עושה ריסטרט לראוטר דרך המחשב וזה מסתדר... חשוב לציין שלא שינית שום דבר במחשב בשבוע האחרון - שום תוכנה או עדכוני חומרה וכדומה, והדרייברים שלי עדכניים. האם מדובר בבעיית תשתית או ספק?? האם בכלל מדובר בבעיה אחרת? והשאלה הברורה והחשובה מכל - איך אני פותר את הבעייה הזו? ??…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי כולם, אנסה לתת את כל הפרטים על מנת שהבעיה תהיה ברורה, אז סליחה מראש על הפוסט הארוך. ה-setup אצלי הוא כזה: מודם של הוט, אליו מחובר ראוטר tp-link Archer C2. אל הראוטר מחובר מחשב בכבל אחד, וכבל שני הולך לחדר אחר ובו יש switch אליו מחוברים עוד 3 מכשירים. כל החיבורים הם בכבל רשת (חיבור אלחוטי לא רלוונטי לבעיה הנוכחית שלי, וכבוי רוב הזמן). הכל עבד מצויין, עד ששדרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה, ולכן נאלצתי להחליף לדגם אחר של מודם - הוט בוקס 1. דרך ה- UI של המודם הגדרתי בו brigde mode (על מנת שישמש כמודם בלבד, ואוכל להשתמש בראוטר שלי). מאז החלפת המודם לדגם הוט בוקס 1 אני חווה ניתוקים. לעיתים עוברות כמה שעות עד שמתחילים הניתוקים, אבל לפעמים …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (רק בימים האחרונים) אני חווה ניתוקים מהאינטרנט במהלך הלילה. הבעיה בדר"כ כלל מסתדרת בבוקר כאשר אני מכבה ומדליק את המודם מחדש. התשתית של בזק והספק 012. כרגע מה שעשיתי כצעד לניסיון לפתור את הבעיה הוא לכבות את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת החשמל" שנמצא ב"ניהול צריכת חשמל" בכרטיס רשת במנהלי ההתקנים - אני אבדוק אם המצב השתנה גם הלילה ובמשך היום. אגב, אני מחובר דרך ראטור אלחוטי של TP-LINK TL-WR841N שאליו מחובר גם מחשב נייד וסטרימר דרך רשת חוטית. אם כי לא נראה לי שמדובר בראוטר (או שכן אני לא מבין בזה) או באחד ההתקנים, שכן הבעיה היא תופעה חדשה והופיעה רק בימים האחרונים. אני בספק שבפנייה לבזק / 012 תעזור במשהו. המודם שלי הוא מדגם ROTAL-RTA1320A -…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 וביומיים הראשונים לא הייתה שום בעיה, פתאום משום מקום האינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות... הבעיה ממש מוזרה ואני לא שיניתי שום דבר בהגדרות. המחשב שלי מחובר לנתב עם עוד 2 מחשבים שבהם אין שום בעיית גלישה באינטרנט ז"א שהבעיה אצלי ב windows. שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי). ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר SWEEX LW050v2 הראוטר הזה מחובר למחשב אחד (במקרה המחשב הספיצפי הזה) בכבל ישירות ולעוד 3 מחשבים (2 ניידים ואחד נייח) בבית. עם שני הניידים אין שום הבעיה הם עובדים מעולה מכל מקום בבית. הבעיה היא עם המחשב הנייח לו יש כרטיס רשת PCI EW-7326Ig. הוא מתחבר בסדר יחסית לרשת עצמה , אבל אחרי שניות מתנתק ומתחבר שוב , האיכות של הקליטה היא בסדר גמור כי יש 3-4 קווים , אבל המהירות עומדת על 1 מגה ביט לשנייה. לעומת זאת שני המחשבים הניידים ניסיתי להפעיל אותם בחדר של המחשב הנייח הבעייתי והם עובדים בלי בעיה. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה יותר של דרייברים דרך האתר של EDIMAX אבל זה לא עזר ממש. מה הבעיה ? איך זה יכול להיות ששני מחשבים ניידים קולטים בלי בעיה באותו מקום והכרטיס קולט אבל עובד…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחצי שנה האחרונה אני חווה תקלה ממש מציקה, כאשר באופן שנדמה רנדומלי לחלוטין, אחת לכשעה/חצי שעה, יש לי ניתוק לממש חצי רגע מהאינטרנט. לא מדובר בניתוק של ממש שכן למשל האייפי שלי לא משתנה (אם היה ניתוק 'אמיתי' האייפי אמור להשתנות), אלא פשוט מעין ניתוק ארעי כזה שבו אני יכול לראות למשל תוכנות שמחוברות ברקע לאינטרנט לשנייה אחת לא עובדות ואז חוזרות ומתחברות. במהלך גלישה רגילה זה לא ממש מפריע והייתי יכול להתעלם מזה, אבל במהלך גיימינג ברשת למשל אם יש לי מזל רע הניתוק יהיה בדיוק תוך כדי איזה משחק פיפ"א וזה פשוט זורק אותי החוצה ונותן לי הפסד טכני. בקיצור, מרגיז. ניסיתי המון בדיקות מול הספקית והתשתית שלי (בזק ובזקבינלאומי), בעיקר מול בזק שכן יותר סביר שהבעיה שם, ופשוט לא הצ…
-
- 43 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
ישנה בעיה של LEASE TIME של כ--שעה ופשוט הרואטר מתנתק ולא מתחבר.. עכשיו אחד מכם ייעץ לי לעבור לקשוחה של TOMATO ועדיין זה לא פתר לי את הבעיה. מידי פעם איכשהו (לא יודע איך) הוא מצליח לעשות 7 ימים בלי לשנות את האי פי או להתנתק.. עכשיו השאלה היא איפה הבעיה נעוצה? בספק (אקספון) או תשתית (HOT) זה משגע אותי כל העניין הזה אולי איכשהו להגדיר אי פי סטטי למודם שלי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית לאחרונה כל כמה זמן (לא קבוע) פתאום האינטרנט מתנתק וגם כל תקשורת לראוטר אובדת - אם אני מנסה להיכמס להגדרות של הראוטר או אפילו להביא לו פינג הרואטר פשוט לא מגיב רק אחרי שאני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הוא חוזר לעבוד ניסתי לעדכן גירסה וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הראוטר 3CRWE554G72T של 3COM קניתי אותו לפני חודשיים בערך והכל עבד טוב עד לפני שבועיים בהוא התחיל להתנתק על בסיס יומי כמעט לפעמים פעמיים ביום והוא לא מתחבר מחדש עד שמוציאים מהחשמל. עשיתי לו ריסט מהממשק שלו אבל זה לא עזר,בדקתי גם אולי הוא מתנתק מהאימיול אבל זה לא קשור כי הוא מתנתק גם כשהאימיול לא פתוח,והרבה פעמים הוא מתנתק סתם ככה בלי ששום דבר פתוח אפילו לא דף אינטרנט. זה ממש מרגיז ואני חייב את העזרה שלכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם תראוטר הזה מהוט.ואני משתמש הרבה מאוד ב utorrnet גירסה 2.2 ובדיוק כל 4 ימים מתנתק לי החיבור לאינטרנט במחשב שלי שמחובר קווית לראוטר בגלל שהראוטר לא מסוגל להתמודד עם כמות החביורים של התוכנה.השאלה שלי היא כזאת מה לעשות בהגדרות של התוכנה שדל הטורנט גשי ששלא יהיו לי כל 4 ימים ניתוקים איזה הגדרות לעשות בדיוק כדי שלא יתנתק לי?.ישמח לעזרה! תודה מראש.אני משתמש באנגלית!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בדירה עם שותפים שלאחד מהם יש נתב של edimax לי יש כרטיס רשת אלחוטי שקולט את ה-אות שלו..... אך לעיתים גם לי וגם לו יש בעיה של :בעיית התחברות 769 או משהו כזה. הבעיה ניפתרת רק שמוצאים את הedimax מהחשמל ומחזירים בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה, אודה לכם אם תעזרו לי אוריה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שבוע שדרגתי את המודם SAMSUNG שלי לראוטר לפי מדריך ברשת, ולמשך שבוע הכול היה חלק... אך אתמול התחילו הבעיות אחרי כמה דקות שהראוטר מתחבר, הוא מאבד את ה SYNC, ונורת ה-ADSL מתחילה להבהב... בדקתי את דף ההגדרות של הראוטר בדף הADSL שמראה את מצב ההתחברות לרשת הADSL, והוא תמיד נע בין שלושת המצבים האלו: EXCHANGE ACTIVATION TRAINING בד"כ הוא היה צריך להתחבר, אז הדף היה מראה מצב SHOWTIME, אבל עכשיו קורה רק לכמה דקות, אם בכלל.. אם אני מאתחל ת המודם מחדש, הוא אכן מתחבר, אך אחרי דקה או שתיים הוא שוב מתנתק.. לפעמים הוא שוב מתחבר, אבל שוב הוא לא מחזיק מעמד.. כל המכשירים בבית מחוברים דרך פילטרים, ולא שינית שום דבר שיכול לגרום לבעיות סינכרון, כך שאני מניח שהבעיה הי…