רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חדר ממ"ד שהייתי רוצה לעשות הגדלת טווח לרשת שלי ולחבר אותו ליד החדר הנ"ל. הבעיה שאני לא מצליח לגרום לו להתחבר לרשת הקיימת שלי... ניסיתי דרך Wireless bridge עם מצב AP ומצב Bridge. גם לא ניתן להגדיר סיסמה שם (פשוט נתתי לו שם של הרשת שלי וסיסמה אבל הוא לא עובד כמו שאני מצפה ממנו). עריכה: ניסיתי מגדיל טווח שהשאלתי והוא כן עבד - אבל הוא לא מתאים לשימוש שלי (אני חייב חיבור LAN שדרכו אתחבר לרשת).
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, כיום אני גולש במהירות 12Mbps באמצעות בזק-בינלאומי ו-HOT. משרתים בארץ אני מקבל את מלוא המהירות. בחו"ל זה כבר תלוי בשעה/יום. השימוש שלי באינטרנט מורכב מגלישה, שיתוף קבצים ומשחקים. הציעו לי חבילת גיימר ללא התחייבות במהירויות של 20 ו-30 מגהביט, ובסה"כ הן עולות בדיוק את אותו הסכום (לצורך העניין 214 ש"ח ספק+תשתית), מאחר ואצל הספקית, משום-מה, חבילת ה-30 מגה זולה יותר. ללא כל שיקול מעמיק, כמובן, עדיף ללכת על ה-30 מגה. מה גם שמהירות ה-upload עומדת על 1.5Mbps במקום על 1Mbps. הבעיה מתחילה כאן: באתר של HOT ישנו סעיף של "דירשות סף" ( http://www.hot.net.il/heb/Internet/UFI/requirements/.aspx ). בטבלה רשום הקטע הבא: "בחבילות UFI עד 12Mbps: כרטיס רשת פנימי (על לוח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם סימנס sl2-141 שניתן לי ע"י בזק לפני 4 שנים, אני משלם מידי חודש אחזקה למודם 23 שקלים, מן הסתם כולם ירימו גבה יגידו פראייר, 23X12X4=1104!!! שילמתי על תחזוקת המודם 1104 שקל (לא פחות) עד היום, יצאתי טיפש כי לא קראתי את החשבוניות,. התקשרתי לבזק שאלתי אם ניתן להפסיק את התשלום על המודם ולקחת אותו כי כיסיתי את השלום על 5 מודמים אבל הם אמרו לי שהוא שלהם ואני רק משכיר אותו. בקשתי אליכם! אני רוצה להתייעל! לקנות מודם ADSL אלחוטי אם בכלל יש אחד שתומך בהכל אולי אני אצטרף להוט, אבל אני המון שנים עם ADSL ואני לא מכיר מודמים שיחליפו את ה sl-141 או היכן ניתן לרכוש אחד חדש משלי? בבקשה המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי בתשתית בזק, החייגן מוגדר בראוטר. יש לי בנוסף מנוי בהוט-נט, ואני מעוניין לנסות אותם באופן זמני - ע"י הגדרת חייגן במערכת ההפעלה, בלי לשנות את ההגדרות בראוטר עצמו. האם זה אפשרי? ניסיתי ליצור חייגן במערכת ההפעלה אבל הוא מחזיר שגיאה 651 אז אני מניח שעשיתי משהו לא נכון (או שזה פשוט לא אפשרי..). אני מעדיף לא לשנות את שם המשתמש והסיסמה בראוטר עצמו כי אני רוצה שתהיה לי אפשרות למעבר מהיר בין הספקיות (פשוט חיבור וניתוק של החייגן של הוטנט), במידה וזה אפשרי. מה גם שבמאמר מוסגר אני לא בטוח שאני זוכר את הסיסמה ששמורה שם לבזב"ל ולא בא לי להסתבך עם זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יודע שזה אולי קצת נדוש ונשאל הרבה יותר מדי, מצטער על הבורות פשוט לא מצליח לעשות את זה ! צירפתי תמונה של איך ה"PORT FORWARDING" תחת NAT נראה כרגע! תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT שזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד..... ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה.... איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי. אז כך: אני נמצא בדירה במעונות ומה שיש לי זה שקע בקיר שאליו אני יכול לחבר בעזרת כבל רשת את המחשב ולגלוש. יש ברשותי מודם אלחוטי 2wire עם כניסות: USB , של כבל רשת ושל קו טלפון ואני מעוניין ברשת (כולל אלחוטית) בדירה. האם יש אפשרות להקים אחת כזאת? (אין לי קו בזק כשאני מחבר את הכבל רשת לקיר אני ישר מקבל IP וגולש) תודה רבה, ארז
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך ראוטר אלחוטי לשימוש דיי מינימאלי, להחזיק מחשב נייד אחד [ככה שהאינטרנט הופך להיות אלחוטי והמחשב לא צריך להיות תקוע ליד המודם כל הזמן], זה בערך כל השימוש, הבית לא כזה גדול בכל מקרה..... על מה אני חשבתי, אחד משני אלו: http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&image1.x=0&image1.y=0&keyword=3CRWER100-75&radio1=on למה? כי אח שלי אמר לי שהוא שמע שזה ראוטר מעולה לעומת המחיר ואין לו התנתקויות\קריסות, אבל שווה לוודא לפני קניה לא? העדפה: עקרונית? כמה שיותר זול כמובן, חברה לא כל כך משנה לי אבל רצוי משהו מוכר כמו LEVEL1 או 3COM או EDIMAX וכו', לא איזה חברה שאיזה ערס משכונת התקווה מייבא ממזרח קרואטיה, ושכמובן --- שלא יקרוס\יתנתק כל חמש דקות [יש לי ראוטר אחד כ…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה שרת של RS הכי טוב מבחינת מיקום כאן בארץ? ואיך מגדירים זאת במנהל הורדות? או בהגדרות החשבון? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה הקמתי רשת ביתית מבוססת 2 התקני HPNA של 2WIRE (נרכש בארה"ב ב 17$ כולל משלוח) בעזרתו האדיבה של אחי העסוק .....רצ"ב קישור להתקן - http://www.2wire.com/index.php?p=127 הרשת בנויה כך שבממ"ד מחובר מחשב נייח למודם וממנו יוצא התקן HPNA בחיבור USB אל נקודת טלפון (2 הנוריות על ההתקן דולקות - POWER+NETWORK) בסלון מחובר התקן ה HPNA השני לנק' הטלפון ובצד השני למחשב נייד שמחובר ל LCD הרשת עובדת - הצלחתי לראות סרט באורך מלא + גלישה בסלון (חלום חיי..) אבל ביומיים האחרונים הרשת מתנתקת וההודעה שמתקבלת " status:limited or no connectivity" ביצעתי REPAIR - ללא הצלחה ניתוק חיבור ה USB משני המחשבים - ללא הצלחה RESTART למחשב ללא הצלחה תופעה מוזרה נוספת שמתרחשת בשני המח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המפרטים מופיעים בצד) אחד מחוברים לראוטר (שגם הדגם שלו מופיע בצד אם אני לא טועה). עד לפני כמה ימים לא הייתה בעיה, המחשבים "ראו" אחד את השני ויכלתי לשתף קבצים ומדפסת ללא בעיה. לפני כמה ימים המחשבים הפסיקו לזהות אחד את השני ונכון להיום אין לי שיתוף קבצים ומדפסת... האינטרנט לעומת זאת עובד בשני המחשבים. יש למישהו איזשהו רעיון? תודה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-