רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה נתחיל מזה שיש לי 100 מגה אצל הוט + הוטנט. WINDOWS 8.1 הבעיה שלי זה שאני מקבל על מחשב אחד ברשת הבייתית שמחובר באופן קווי לרשת מהירויות נמוכות 60-65 בבדיקת המהירות. כאשר בשאר המחשבים המחוברים באופן קווי המקבלים 100 מגה. הבעיה מסתדרת לכמה זמן אחרי שאני עושה הסרה של הדרייבר של הכרטיס רשת אך חוזרת לעצמה אחרי זמן מה. מדובר בכרטיס אונבורד שלאינטל על הלוח H87-D3H. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינרנט 750kb . אז למשל שאני פותח את ה-bitlord אז האינרנט זז לי לאט! השאלה שלי היא - למה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מחובר בחילה של 4 מגה ומשום מה המחשב מוריד על 140 קיי גג וכאשר חיברתי את המודם ללפטופ קיבלתי את המהירות המקסימלית של 400+.. עכישו השאלה אם זה יכול להיות בעיית חומרה משהו כמו הכרטיס רשת שלא תומך במהירות או לא יודע מה? או שזה בעייה של איזה תוכנה שמתנגשת הורסת את החיבור? וירוסים ותולעים אין.. השמח לקבל תשובות שיעזרו בבעיה המציקה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר. האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סוף כל סוף קבלתי את המחשב החדש שלי אתמול (שהרכבתי בעזרת האתר שלכם, תודה רבה!), והתחלתי היום קצת עם הסידורים שלו. דבר ראשון כמובן שהייתי מאוד רוצה לעשות זה לחבר אותו לאינטרנט. יחד עם המחשב רכשתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם - EDIMAX WIRELESS 802.11b/g/n NLITE PCI ADAPTER : EW-7711IN שהייתי בטוח אגב, יפתור לי את בעיית גישה לאינטרנט לחלוטין. כמובן שטעיתי ולא הכל ורוד, אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס נוכחתי לדעת שאיכות הקליטה נמוכה מאוד (כ-20%) ולא ניתן לגלוש באינטרנט בצורה סבירה. אפילו סירטונים ביוטוב מסרבים לפעול, שלא נדבר על זה שעם יש עומס במחשב השני - החיבור פשוט מתנתק. מה שיש לי כרגע - מחשב אחד בסלון אשר מחובר ישירות ל Dynalink RTA 1025W עם כבל, ומחשב נוסף (חדש) שעומד…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר. אני מחובר דרך הוטנט בחיבור ישיר. יש רעיון מה צריך להגדיר כדי לקבל את המהירות המקסימאלית? אני ממש לא רוצה אגב להפוך את ההוטבוקס למודם אז יש פיתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים התחברתי למבצע החדש של ברק 013 ב69 ש"ח לחודש בחיבור ADSL 750kb. נתבקשתי ללכת לבזק סטור לקבל מודם וקיבלתי מודם USB מדגם Dynamode M-USB-ADSL C50. הבעייה מתחילה במהירות. כאשר אני גולש באתרים בעולם אני מגיעה למהירות הורדה של 20.5Kbps שזה פי ארבע מי מודם 56K רגיל. זה ייתכן ? למישהוא יש הצעה ? אולי זו תקלה ברשת או שזו בעייה במודם ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רבותיי, יש לי שני מחשבים עם WINXP. שניהם מחוברים ברשת ואחד מחובר לכבלים לקוי זהב. בזה שמחובר לאינטרנט האינטרנט טס ובשני האינטרנט זוחל אם בכלל או פועל. מה לעשות? כשאני עושה NETWORK SETUP WIZARD והXP עושה לי BRIDGE, האינטרנט מפסיק לפעול בכלל במחשב שמחובר אליו. מה לעשות?! :'(
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשאני מחובר קוית וגם אלחוטית (2 מחשבים שונים) לראוטר DLINK DI524 אני מקבל מהירות (נבדק ב 2 המשבים בנפרד) הורדה הנמוכה בכ פי 8 מאשר כשאני מתחבר ישירות למודם. הראוטר מעודכן לגרסת ה FIRMWARE האחרונה. רעיונות מישהו ? אני גם שוקל להחליף את הראוטר למשהו אחר חדש, המלצות לראוטר אלחוטי בעל עצמה טובה ויחסית איכותי יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-