עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח איתן
    Started by אורח איתן,

שלום יש לי בעייה בגלישה במחשב, שהמחשב לא מעלה אף אתר אך מראה כאילו יש גישה לאינטרנט (יש רשת וכתוב internet access). אם הכבל רשת מחובר למחשב אחר אז הכל בסדר, כלומר הבעייה היא במחשב עצמו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעייה המתוארת והאם ניתן לפתור אותה ללא החלפה של חומרה? אני חושש שהבעייה היא בכרטיס רשת עצמו.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ad2007,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות (ארומה למשל) ואני מקבל את ההודעה הנ"ל connection is limited מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WIN 8.1 PRO נכנסתי לCMD ועשיתי renew release כמובן ניסיתי את פותר הבעיות ועדיין לא מצליח להתחבר **JBT לא מוגדרת אצלי כהתחברות אוטומטית תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אסף ב,

פתאום בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר מסויים תחילה האתר בכלל לא מוצג Internet Explorer cannot display the webpage. לאחר מספר פעמים שאני מרענן ונכנס מחדש האתר כן מוצג אבל הרבה פעמים לא מוצגים כפתורים או תמונות, וכל קישור שאליו אני נכנס שוב יש את הבעיה. כמו כן בהורדות ישירות ההורדה נתקעת באמצע. קשה לי להאמין שהבעיה היא ניתוקים כי שיתוף קבצים עובד כמו שצריך וגם האיי סי קיו וכו'. אשמח לרעיונות לפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Tan,

שלום, השבוע התחברתי להוט (כתשתית. הספק הוא בזק בנלאומי) אך יש בעיה שמאוד מציקה לי ששמתי לב (איך אפשר שלא) אליה: כאשר אני מוריד קובץ (מכל מקור)/מדבר בסקייפ וכו , פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט , כאילו שההורדה לוקחת את כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לגלישה (האתר פשוט לא עולה). מה אפשר לעשות ? יש פתרון ?? זה ממש מציק ! חשוב לציין שאני בחבילה של 12 מגה , ככה שאין בעיה במהירות יש בעיה בניתוב של רוחב הפס כמו שצריך (אולי המודם/ראוטר שהביאו לי הוא דגם דפוק?- נראה לי הוט מחלקת סטנדרטי לכולם)... תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

9. שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by norco,

שלום, אני כבר למעלה משנה סובל מבעיה חמורה כשאני מוריד ב- uTorrent אני פשוט לא יכול לגלוש. עכשיו ממילא אני יודע שכשאני מפעיל תוכנת הורדת קבצים זה תופס רוחב פס ומאט אבל הגלישה היא בליתי אפשרית, פשוט תקועה ולא מציג כלום גם אם אני מוריד על 5 קילובייט לשניה. אז אמרתי לעצמי סבבה אני יכבה את הuTorrent וזה יעבוד...אבל לא! הגלישה לא מתאפשרת וגם לאחר שאני עושה TRACERT לאתרים בארץ או בחו"ל הכל מקבל תשובה מהנתבים בדרך אבל לגלוש בלתי אפשרי. הדבר היחיד שעוזר הוא כיבוי והדלקה של הנתב( 2650 D-LINK) וגם אז לפעמים הנתב לא מצליח להתחבר על הכיבוי הראשון לאינטרנט ודורש ממני לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים. אני ממש מתוסכל מזה וזה פשוט מוציא לי את החשק להוריד דברים. מה לדעתכם הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. רגע רגע מה נועלים פה מצחיקים\ לא נפתר העניין טוב הקטע של פיקארד היה מצחיק אני חייב להודות יש לכל מנהל -מנהל מעליו אני פשוט רוצה לגלוש דרך פרוקסי אז אייך עושים זאת-גם לרשימות שרתים של פרוקסי הוא לא נותן לי להכנס

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום, אתמול לאחר זמן רב התקנתי את ה- DD_WRT בגרסאתו האחרונה (23 SP2). מאז בכל פעם שהביטורנט עובד (לא במהירויות מדהימות ) הגלישה באינטרנט במקביל הופכת לבלתי אפשרית. מלבד הפירמוור הנ"ל לא שיניתי כלום בהגדרות השונות. יכול להיות שישנן הגדרות בראוטר שאני מפספס... מישהו יכול לעזור ? :s05:

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dbx22,

אהלן חברים. בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה מאוד. כל כמה זמן, מגיע מצב שבו הפיירפוקס כאילו בלי אינטרנט, למרות שיש חיבור ובאקספלורר 6 יש אינטרנט באותו הזמן, ושום דבר חוץ מסיום משימה של הפיירפוקס והפעלתו מחדש לא עוזר. בעיה שניה, היה מותקן על המחשב מזמן כרום, ועד לפני כמה שבועות הוא עבד, פתאום הפסיק לעבוד. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסיר, להוריד חדש, ולהתקין, זה לא עוזר והוא עדיין לא עובד. יש לכם רעיונות?

16. Started by Oz Shemesh,

שלום לכולם וערב טוב.. יש לי בעיית איטיות קשה מאד ברשת בבית. בבדיקות מהירות שהרצתי אני מקבל 4-6 מגה מהירות הורדה ובמקרה הטוב 400KB מהירות העלאה מאחר ואני יותר משחק במחשב במשחקים כמו פיפא וCS אז זה גורם לי לקפיצה בפינג וללאגים קשים ביותר. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני יושבעל תשתית של בזק אבל הספק הוא סלקום.. תודה רבה והמשך שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Ewingum,

אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Shay17,

בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. שלום וברכה, יש לי בעיה מוזרה מאוד, החלפתי את הראוטר ל1043ND ומאז יש לי בעיה במהירות הגלישה במחשב אחד נייד. ז"א ישבתי עם 2 המחשבים אחד ליד השני ובאחד המהירות כמו שצריך (30 מגה) ובשני שבו הבעיה, האינטרנט לא זז. ניסיתי להתחבר עם המחשב הבעייתי לרשת אחרת והוא התחבר והגלישה הייתה טובה ומהירה. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי את הראוטר. אני מציין שוב שהבעיה של הגלישה היא אך ורק במחשב הנייד הספציפי הזה (כל המחשבים אצלי בבית גולשים אך ורק בצורה אלחוטית). מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לחוסר גלישה/גלישה איטית במיוחד במחשב הנייד הבעייתי? (המחשב הוא חדש ) תודה.

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by yalaniv,

יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by ccc,

אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by albert_Rozen,

שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by liav12,

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by jj516,

יש לי אינטרנט ADSL 256kb , מאז ששמתי אותו יש לי בעיית הורדות, הרבה מהן נעצרות באמצע! וזה לא משנה עם אני משתמש ב Download maneger או רגיל, ההורדה נעצרת. אני לא יודע למה זה קורה והספק שלי (בזק ביןלאומי) גם לא נותנים לי תשובה, מישהוא התנשא בזה כבר? ויש לו פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.