רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני אציין שאני ב15 מגה תשתית בזק, 100 מגה ספק 018. דבר שני, אני אציין שאני חושב שזה בעיה בבזק. הבעיה: כשאני בודק בכל אתר לבדיקת מהירות, הבדיקה מתבצעת מוזר(וזה ככה כבר חודשים רבים עוד שהייתי בנטויז'ן) - המהירות מתחילה לאט, ובקפיצות עם לאגים, לא חלקות קופצת למהירויות מוזרות כמו 20-50-100 מגה כך שבדיקה בspeedtest מראה לי דרף בעל פונקציה משתנה עם הרבה קפיצות ונפילות. ככה זה בכל כלי בדיקה שניסיתי באינטרנט כולל חיבור ישיר לבזק עם הבדיקה שלהם ובלי חיבור לספק. בבדיקה דרך בזק, עם או בלי הספק, תמיד אני מקבל 14 פלוס מגה. בבדיקות האחרות זה תמיד משתנה לפעמים 3 מגה לפעמים 10 מגה לפעמים אפילו יותר מ20 מגה(וזה למה אני חושד בבזק) בתוצאה הסופית. עשיתי גם בדיקת פינג דרך pingtest ו…
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. יש לי רשת בבית אלחוטית ורגילה.מחשב אחד גולש חלק ומחשב שני משום מה כותב לי אחרי שהגדרתי לו שיתוף קבצים את ההערה הבאה בפיירפוקס ובאקספלורר please wait will you redirected... עם הנקודות זה לא הוספה שלי.ניסיתי כבר הכל.והמחשב הזה רואה את הנתב ויש PING אבל כל פעם הדפדפנים מראים לי את ההתראה הזו ואין גלישה דרך המחשב הזה.עזרה בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בדיון שפתחתי בקהילת מיקרוסופט Answers לפני הרבה מאוד זמן, לגבי משך הזמן הארוך מאוד שלוקח לשירות של חיבורי הרשת בחלונות 7 שבמחשב שלי, גולשים החלו לטעון שהבעייה יכולה לנבוע מבעייה מכרטיס הרשת שלי. בעקבות טענותיהם, שאין לי מושג האם יש להם ביסוס, הורדתי מהאתר של Gigabyte, תוכנת דיאגנוזה של כרטיס הרשת (לקבלת מידע אודות מפרט המחשב הנוכחי שלי לחצו על התגית "מפרט מחשב" שבחלק התחתון של פינת מידע המשתמש שלי [הערה: המפרט רשום משמאל לימין ללא אפשרות להחליף כיוון טקסט עקב בעייה כלשהיא ב-Hwzone]) וביצעתי איתה אבחון של כרטיס הרשת שלי והוא עבר אותו. לפרטים נוספים הנה הלינק לדיון: http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-networking/%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבור לאקספון בעקבות הרפורמה, יש לי היום מודם Aztech adsl2+ bridge router dsl-600e (שלפי מה שהבנתי תומך עד חבילה של 15Mb, אשמח לתיקון אם אני טועה). אקספון היום מציעים את כל החבילות באותו מחיר ורציתי לדעת אם יש טעם לקחת חבילה של 100Mb (כי יש סיכוי שאשדרג בעתיד ולעבור יעלה לי אח"כ כסף) ובהנחה שאעשה 100Mb האם זה בכלל יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מודמים אלקטל home. אחד מחובר לראוטר והשני סתם זרוק. 2 יוזרים אחד בברק(0.75 מגה) ואחד בבזק בנלאומי(1.5 מגה). 2 כרטיסי רשת במחשב. תשתית של 1.5 מגה בבזק. יש אפשרות לשלב בין כל זה? נניח לחבר לכרטיס רשת אחד מודם ולשני ראוטר ולהשתמש בשניהם בישביל להתחבר לאינטרנט ביחד בפס רחב יותר? זה בכלל יעבוד, 2 ספקים על אותה תשתית? :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לפעול לפי המדריך שהגיע עם הראוטר אך לא הצלחתי להשיג חיבור. צירפתי את המסך הגדרות של החיבור, איך אני אמור למלא אותו? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל יש לי בזק בינלאומי adsl ללא חייגן, חבילה 5 מגה ביט . טוב אז הבעיה הזאת התחילה היום (יום שישי) בין שעה 17:00 לשעה 18:00 . הייתי על האינטרנט כרגיל ואז פתאום האינטרנט התנתק . הנורה של הppp נכבאה וגם הנורה של הDSL ואז כל כמה שניות הנורה של הDSL מהבהבת ואז נכבאת, מהבהבת ונכבאת, ככה בלי הפסקה. שאר הנורות דולקות כרגיל. מה שעשיתי בעניין זה : פריקת חשמל, כיבוי הראוטר והדלקתו לאחר 10 שניות וזה לא עזר . בשעה 10 בלילה הלכתי לראות אם משהו השתנה וראיתי שיש אינטרנט (הנורה של הDSL נדקלה וגם של הPPP) נכנסתי לראוטר (10.0.0.138) ובראוטר נכנסתי לStatus וגיליתי שDownload Speed והUpload speed השתנו . אחרי כמה דקות האינטרנט התנתק שוב ולא חזר עד עכשיו (12 וחצי בלילה) . אין לי מושג …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בשיתוף קבצים: יש לי 2 מחשבים, אחד נייח שמחובר לכל הרשת והראוטר וכו' ואחד נייד. דרך הנייד אני גולש באינטרנט של הרשת אבל משום מה אני לא מצליח לשתף קבצים. אני יודע איך עושים את זה וגם ביטלתי את הפיירוואל וזה לא ממש עזר מה שקורה בעצם זה שהמחשב הנייח לא מזהה את המחשב הנייד וזאת לדעתי הבעיה אשמח עם תעזרו לי אני תקוע עם הבעיה הזאת הרבה זמן תודה רבה ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי בבית וחיברתי את כל המחשבים בבית לנתב (אגב הנתב הוא גם מודם ) הגדרתי דרך המחשב שלי לחיצה ימנית>מאפיינים>שם המחשב>מזהה רשת את קבוצת העבודה וכך עשיתי לכולם קבוצת עבודה אחת לאחר מכן קבעתי שם לכל מחשב בדקתי בהגדרות של כרטיס הרשת שאני מקבל כתובת IP ושירות DNS באופן אוטומטי עשיתי הפעלה מחדש לכל המחשבים (מערכת הפעלה אקס פי פרופשונל) עכשיו כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי הצג מחשבים בקבוצת העבודה אני לא רואה כלום ביטלתי גם את הפיירוול של וינדווס וגם את אותם תוצאות עשיתי הגדרה למחשבים דרך הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה (שמופיע בחלון של חיבורי רשת מצד ימין) וניסיתי שם בכל מיני דרכים אם זה בהגדרה שהמחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט וכו' אבל ללא שום תוצאות חיוביו…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שתי שאלות לא קשורות לגבי הנתב שלי Edimax BR-6204Wg: *שמתי לב שה-MTU מוגדר ל-1392 (זאת ברירת המחדל), יש סיבה שה-MTU נקבע להיות נמוך משמעותית לעומת הערך הרגיל שאני מכיר- כ1492 ? שמתי לב גם שב-System Log שהנתב שומר רשומות מידי פעם הודעות: Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MTU to 1500 Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MRU to 1500 שאני לא יודע מה המשמעות שלהן בדיוק.. והאם זה נורמלי? (ומה זה בכלל MRU?) * רשום אצלי במידע: Hardware Version Rev. A Boot Code Version 1.0 Runtime Code Version 1.57 אני מניח ש 1.57 זה גירסת ה-firmware, קיימת גרסה 1.61 באתר של החברה. מישהו יודע מה ההבדלים? האם כדאי לשדרג או שזה סתם סיכון מיותר? (אם זה לא שבור, אל תתקן את …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפתוח שרת FTP ממתי שיש לי סוויץ ורוטר לפני זה שהיה לי רשת של שתי מחשבים יכולתי אבל עכשיו לא המודם אלקטל שלי נהפך לPRO במקום HOME ויש לי סוויץ שמרכז את כל המחשבים שיהיה לכולם אינרטנט. קיצר שאני פותח את התוכנה Serv u ושם הגדרות כמו שהיו לי פעם זה לא עוזר עם אני מתקשר לIP שלי מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל בעקבות המלצה. יש לי שאלה לגבי קושחות חלופיות. הן לא מבטלות את האחריות? (נראה לי שכן). האם זה באמת שווה את הסיכון? התנסיתי עם קושחה של Thibor 15c HyperWRT והיא מצאה חן בעיני אבל אני מפחדת לסכן את האחריות אז חזרתי למקורית בינתיים. לקח לי גם זמן עד שהצלחתי לחזור למקורית כמו שצריך (היו שאריות של הקודמת שגרמו לכך שהקושחה המקורית לא נראית כמו שצריך ואי אפשר לשנות כלום למרות שמחקתי את ה-NVRAM, לחצתי על RESET מאחורה במשך דקה פעמיים.. בכל אופן אחרי הרבה התעסקויות הצלחתי לתקן את זה). האם יש דרך קלה וחד משמעית לעבור מקושחה לקושחה בלי לשבור את הראש ובלי שאריות מקושחות קודמות? נכנסתי לאתר של לינקסיס ארה"ב לראות אם יש עדכון לקושחה המקורית אבל יש שם רק עד…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אם לא , מה המגבלה האפטקיבית כיום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-