רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בבזק והכל עבד סבבה. עברתי לבאנדל של נטויז'ן וקיבלתי מהם ראוטר ויש לי בעיה מוזרה מאוד. בלפטופ מתנתק לי האינטרנט כל 5-10 דקות. (משולש צהוב - אין אינטרנט) במחשב אחר הכל עובד מצויין באותו זמן. אם אני מחזיר את הראוטר של בזק, אין ניתוקים בכלל. מה שמוזר שהניתוקים קורים רק עם הראוטר של נטויז'ן ורק במחשב ספציפי. מה שעשיתי: עדכון דריברים + BIOS לנייד IP קבוע לנייד עדיין זה לא עוזר. מה דעתכם, איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, הספק והתשתית שלי זה סלקום (סלקום טיוי) הראוטר נמצא בחדר עבודה ומחובר למחשב. החלטתי שאני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי למשחקים, אבל אי אפשר להסתמך על הוואיפי או על מגדיל טווח במקרה הזה. העברת כבל רשת חיצוני לא בא בחשבון. ניסתי להעביר דרך התעלה סטלבנד אבל הוא נתקע איפשהו, בתעלה הזאת כבר עובר כבל של טלויזיה לחדר שלי ( בשביל הסלקום טיוי) מה עוד אפשר לעשות? חשבתי לפנות לספק אחר ולרכוש ראוטר או מודם לחדר שלי ספציפית, אני פשוט לא יודע אם הוא יוכל לשבת על תשתית אחרת.. אם זה בכלל אפשרע שבבית פרטי יהיו שני ספקי אינטרנט.. מה אפשר לעשות? למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בגדול, יש לי אינטרנט (בזק הם התשתית, נטוויז'ן הם הספק). אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות את הדבר האהוב עלי בשביל להרגע מלחצי החיים - לשחק בairma.sh - אני מקבל ספייקים של איטיות עד כדי חוסר יכולת לשחק, ואז אני יוצא נוב ומבייש את הדגל שלי. בדקתי קצת ובאמת הפינג שלי לא יציב. הלכתי אחורה עם tracert ומצאתי את הIP של הPOP של נטוויז'ן, עשיתי לו פינג וכבר אליו אני מקבל packet loss ופינג מאוד לא יציב - בין 9ms ל30ms! למה? כמובן שכל הבדיקה שלי נעשית מעל LAN - אין כאן wireless או משהו אחר. במודם (DSL-699U5 או משהו כזה, ישן יחסית של בזק) אני לא רואה errors ובדיקת BER יוצאת טוב. כמובן שלא בזק ולא נטוויז'ן עזרו לי (אין ע…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי ובגלל הממד הוא לא מכסה את כל הבית, השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף עוד ראוטר אלחוטי למחשב בבית שנמצא בנקודה שהראוטר הראשון לא מכסה על מנת שהראוטר השני יאפשר לו גלישה וגם יכסה את האזור הבעייתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מה קורה , קניתי בארה"ב את הראוטר עכשיו כשאני מפעיל את האשף גירסא 5.0 אני מגדיר חיבור של l2tp כי אני מחובר דרך הכבלים ואני לא מצליח להמשיך משם כי הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט ללא סיבה ידועה ? מה לעשות אנשיםן?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ש לי שני נתבים ב2 דירות שונות באחת מהן יש לי נתב של בזק אל הנתב מחובר המחשב שלי בצורה אלחוטית וכן הפלאפון שלי מסוג נקסוס 1גם הוא דרך WIFI. אני משתמש ב2 ספקי SIP(ספקים לשיחות VOIP דרך האינרנט). 2 הספקים עובדים מצויין עם אני משתמש בהם דרך המחשב(שמחובר בצורה אלחוטית לנתב של בזק) 2 הספקים עובדים גרועה(או שהשיחה מאוד מקוטעת או שהצד השני לא שומע אותי) מאוד דרך הפלאפון שלי. אם אני מתחבר לנתב אחר מסוג NETGEAR שיש לי בבית אחר אז אחד מספקי הSIP עובד מצויין ואילו הספק השני לא עובד בכלל(לאחר שיחה עם התמיכה של בזק אני מנחש שיש לי פורט חסום???). 2 הספקים עובדים מעולה בפלאפון כאשר אני משתמש ב3G של אורנג'. ניסיתי לדבר עם התמיכה של בזק ולהם אין מושג על מה אני מדבר. האם למישהו יש מושג איך …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הרכיבים הבאים 5 - מחשבים, מהם 4 עם כרטיסי רשת GigabitE מודם אלקטל משודרג לראוטר סוויץ' 10/100/1000 של אדימקס יש לי כבר מספר שנים רשת חוטית בין המחשבים ולא היתה בעיה בגישה בין אחד לשני ובהעברת קבצים וכו' לאחרונה לאור שדרוג של שני מחשבים אין גישה בין המחשבים, כאשר מנסים לגשת ממחשב חדש יותר עם כרטיס רשת איכותי יותר מסוג GigabitE לא ניתן להגיע החוצה לרשת המחשבים תחת "מיקומי הרשת שלי" עשיתי פינג בין המחשבים ולא מצאתי קשר בין סוג המחשב לאם הוא מקבל פינג מאחר, יש לי מחשב אחד בבית שיכול איכשהו (אין לי מושג איך) להתחבר לכולם ולקחת מהם קבצים וכו' מאידך השאר לא יכולים "לצאת החוצה" המחשבים מסודרים 10.0.0.X וכו' אשמח לטיפים, די מיואש תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מגבר טווח לרשת אלחוטית מסוג TL-WA850RE ונתקלתי בבעיה - להלן התרחישים: כשהמכשיר מקושר לנתב TD-W8961ND - מחשב נייד - מתחבר ויש גלישה גם דרך המגבר והן ישירות דרך הנתב. סלולרי נייד נוקיה N8 - מתחבר ויש גלישה דרך שניהם. טאבלט של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. סלולרי של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. כשהמגבר מקושר דרך נתב של Netgear דגם DG834G V4 כל המכשירים מתחברים וגולשים ללא בעיה גם דרך המגבר. המגבר עם גירסת קושחה אחרונה (כך נקנה). יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-