עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במחשב AMD וחלונות XP עם לוח אם GA-M55plus-S3G - rev. 1.0 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אני לא מצליח להתקין כהלכה את הדרייבר של כרטיס הרשת והוא מופיע עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. הבעיה החלה כאשר דיסק שהיה במערכת כשל (כרטיס הרשת עבד איתו) וחובר דיסק חדש עם התקנה חדשה של XP. זה הכרטיס המובנה לפי המפרט: Integrated Gigabit Ethernet solution with NVIDIA TCP/IP Acceleration technology וניסיתי להתקין את הדרייבר הזה: NVIDIA C51 Chipset Driver (include chipset\lan\sata raid driver) O.S. : Windows 2000,Windows XP כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2283 אבל ללא הצלחה. כשחלונות מנסה להתקין …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Kopatch,

אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by atlant15,

שלום, שמתי לב לאחרונה שהחיבור לאינטרנט אצלי דיי בעייתי. יש לי 15 מגה אבל בבדיקה שערכתי גיליתי שה-ping הוא מעל 500!!! בדקתי עם בזק בינלאומי, ושם עשינו כמה בדיקות שאחת מהן הייתה להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ה-ping היה משהו כמו 10. מכאן הסיק הבחור שהבעיה באחת התוכנות אצלי שפועלות דרך קבע במחשב. בדקתי וירוסים, השתמשתי ב-cCleaner, מחקתי כל מה שאפשר בקיצור לא מצאתי מה הבעיה. אז ראשית, איך אני יודע מה הבעיה? כמה הבחור במבזק בינלאומי מרח אותי? ומה עוד נשאר לי לעשות? תודה רבה צרפתי איזו בדיקה שעשיתי עם ping plotter (שם זה עוד סביר, אבל עדיין בעייתי): Target Name: www.pingplotter.com IP: 216.92.151.75 Date/Time: 8/24/2013 12:09:05 AM 1 0 ms 0 ms BEZEQ [10.0.0.13…

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. שלום, אתמול שידרגתי את התשתית של 100 שלי ל-100 מגה, ו100 מגה ספק עם בזק בינלאומי. ברוטאר שלי מוגדר חיבור ל NO-IP, כך שאני יכול להתחבר ב RDP למחשב שלי בקלות. הבוקר שמתי לב שזה לא עובד, מבדיקה מהירה, ראיתי שיש IP אחיד לכל משתמשי בזק שיוצאים מהוט. מישהו מכיר פתרון יצירתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Comie,

השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by arik100,

אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. ברשותי מודם Terayon TJ715, אני מחובר לרשת דרך כבלים - בזק בינלאומי ללא חייגן. לאחרונה אני נתקל בהמון תופעות של Low Id באימיול, אחרי חקירה, תחת אפשרויות - חיבורים - Test Ports אני מקבל את המסך הזה: לא חשוב תחת איזה פורט אני מבצע את הבדיקה. חשוב לציין שאיני משתמש בפייראול מותקן או בפייראול מובנה של XP. יש פעמים בהם יש לי High Id אך עדיין, אני רוצה לברר את מקור הבעיה, מדוע הבדיקה של האימיול נכשלת ללא יוצא מן הכלל, האם עוד מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי וכבלים נתקל בתופעה? אני לא יודע עם הקשר מוצק, אך בעבר נתקלתי עם מספר בעיות ב LSP, בהתקנת Google Desktop לדוגמא וגם בתוכנה Xfire היו לי הגבלות שנבאו ככל הנראה מבעיית LSP. עזרה תיהיה ברוכה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by purple-hey,

שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by TRISOMY,

לפני מספר ימים רכשתי את הנתב tplink 1043 שמחובר להוטבוקס שמוגדר כמודם. בחיבור ישיר לנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה. הבעיה היא בחיבור ה-wifi לנייד. הנייד שאני משתמש בו הוא vostro v131 שתומך בתקן n. אז ככה: האות הנקלט הוא המירבי ביותר ולמרות זאת מהירות התגובה של ה-wifi הוא איטי ביותר והמהירות עצמה היא איטית. מה ניסיתי: לא עובדות אצלי תוכנות שיתוף ברקע. ניסיתי גלישה ב-2 תוכנות שונות(אקספלורר וכרום). בדיקת מהירות במספר אתרים שונים. עדכנתי גרסת firmware לעדכנית ביותר. שיניתי ערוצים ל-1,5,6,11,13. ניסיתי גלישה ללא הגנה כלשהי. הגדרתי שיעבוד רק על תדר n וניסיתי גם 20mhz וגם 40mhz. מה עוד אפשר לעשות??? מה לשנות בהגדרות??

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by yigal83,

שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by ross,

יש לי נתב של בזק d-link 2760u-e1, לנתב יש שלושה משתמשים Admin, user ו- support הסיסמאות של Admin ו-user הם Admin ו-user בהתאמה כך שפשוט שיניתי אותם אבל את הסיסמא של support אני לא יודע (היא לא support) כל אחד מהרשת הביתית יכול פשוט להיכנס ל bnet.bezeq.co.il (אני די בטוח שהאתר משתמש ב support) ויש לו שליטה כמעט מלאה על הנתב כולל שליטה ברשת אלחוטית והפניית פורטים. איך אני מחליף את הסיסמא של support כדי למנוע מהאנשים ברשת הביתית גישה לנתב.

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by MrMale,

לאחרונה שמתי לב שהיאנטרנט בשני המחשב שלי נהיה ממש איטי... בדקתי את זה בהגדרות הראוטר, ומסתבר שמישהו אחד התחבר לי לרשת כולל המחשב השני בחדר שלי שכבר היה מחובר... אני קראתי את המדריך פה לאבחטת הרשת, ניסיתי את ה- MAC, ואז את ה WPA , ונראה היה שהמחשב השילשי לא הצליח להתחבר... אבל צצה בעיה נוספת, המחשב השני לא הצליח להתחבר לי לרשת, הוא בכלל לא הופיע לי ברשת ה STATIONS בהגדרות הראוטר... אבל המחשב השלישי שגלש לי על הרשת בחינם כן מופיעה.. המחשב הזה, המחשב הראשי שעליו מחובר הראוטר כן פועלת האינטרנט בסדר, אבל אף מחשב לא מצליח להתחבר לרשת, גם לא שלי וגם לא של השכן או מי שזה לא יהיה... לפני שניסיתי לאבטח את הרשת הכול פעל מצויין, רק האיטיות הייתה הבעיה.. עכשיו , אחרי שקבעתי את ה…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by zam,

לחבר יש בעיה של נחיתות אות במרחק של 40 מטר. נראה לי שהנתב עצמו חלש. Edimax 6204 וניסה גם D-Link (לא זוכר דגם) . מה שקורה הוא, כשהוא מחבר את הנתב למודם (של הכבלים), ואז מושך 2 כבלים cat 5e מהנתב באורך של 40 מ' עד לשני המחשבים הנייחים שנמצאים במקומות שונים, הוא מקבל אותות נמוכים, האינטרנט לעיתים מתנתק כנראה בגלל שהנתב חלש, מראה לפעמים כאילו לא מחובר בכלל כבל רשת. אודה לכם, אם תמליצו לי על נתב (במידה וזה נתב) שיהיה מספיק חזק לדחוף אותות למרחק של 40 מ' (חוטי כמובן) לשני מחשבים. תקציב עד 400 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by huber,

שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…

17. בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Uri_s,

שלומות , לאחרונה עברתי לADSL של בזק בנלאומי ,והתקנתי את המודם של Samsung. שידרגתי אותו עיל מנת שיהפוך לנתב (בעיקר בשביל החייגן הפנימי). משום מה ,אני מקבל מהירויות נמוכות מאד יחסית (50-60k) מאתרים שבעבר קיבלתי מהם הרבה יותר כשעוד הייתי מחובר בכבלים. שאלתי היא האם מצב זה יכול להיגרם עקב השדרוג של המודם? אני לא מבין בדיוק איך הוא עובד עכשיו עם כול הקטע של ה NAT וה- Virtual server ו- DMZ . אודה לכול רעיון\תגובה\הצעה שאולי תוכל לעזור לי. הסברים על הפונקציות של המודם שהזכרתי למעלה גם יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת של 1.5 מגה ADSL דרך אינטרנט זהב. אני סובל מאיטיות בעיקר במחשב שלא מחובר ישירות לנתב. רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את מהירות האינטרנט ? (שמעתי שמועות על שיתוף של פס תקשורות בין כמה לקוחות ) איזה ספקית אינטרנט הכי ממולצת בעיניכם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קצת רקע ... ספק: 013 נטויז'ן. תשתית: HOT. מודם: Thomson 315. ראוטר: Edimax BR-6204. חבילת גלישה: 3MB. אז ככה, בתקופה האחרונה אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט, הן בגלישה והן בהורדה. זה מגיע למצב שמאתרים בחו"ל אני מקבל מהירות הורדה של 3-5KB/s~, ואני לא מדבר על אתרי שיתוף, כדוגמת Zippyshare ו-Megaupload, אלא על אתרים כדוגמת Firefox ו-Microsoft. ניסיתי לנתק את המחשב מהראוטר ולחבר אותו באופן ישיר למודם, אין שינוי. עדיין איטי. בפינגים לאתרים בארץ אני מקבל זמן תגובה של 20ms בממוצע - Pinging [url]www.walla.co.il[/url] [192.118.82.140] with 32 bytes of data: Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=23ms TTL=242 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=29ms TTL=242 Reply from …

• 50 תגובות
    • 9.9k צפיות
  23. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי אנשים, אז אחרי שהלך לי הראוטר שלשום, קניתי היום ראוטר חדש EDIMAX br-6254n הגדרתי אותו והכל עובד יופי ..רק שיש לי בעיה קטנה שאני משער שקשורה לאיזשהי הגדרה מתקדמת שאני לא ממש יודע לשים עליה את האצבע הורדות בביטורנט ואימיול טסות לי על מקסימום קו (4mbit) אבל גלישה/ וצפייה בסרטים מהרשת (יוטיוב וכו') נעשתה איטית משהו בהשוואה לראוטר הקודם או לחיבור ישיר של המודם למחשב. אני משתמש ב-FF , אבל האיטיות בגלישה מורגשת גם בIE ..ככה שזה לא איזה משהו בדפדפן . עשיתי חיפוש בפורום מצאתי משהו על MTU ..לא ידעתי אם לשנות או לא לשנות... הראוטר מוגדר כרגע על 1392 ..כאשר המקסימום זה 1492, זה יכול להיות מה שגורם לי לאיטיות בגלישה? יש משהו אחר שאני צריך/יכול לשנות ? תודה מראש לכל העוזרים.[br]פור…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by evy,

עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.