רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה להגיע למחשב בפינג, המחשב מרוחק לא נמצא על אותו רשת, אין לו ראוטר בוטל הפיירוואל אך עדיין אין אפשרות לבצע פינג מה יכול להיות הבעיה אין לו תוכנה של internet security כלשהי או אנטי וירוס משולב אין לו פייראוול צד שלישי אז מה יכול להיות הבעיה יש איזה סרביס להפעיל לבטל ולהפעיל מחדש או משהו תודה לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את האינטרנט אצל בזק + בזב"ל ל-10MB NGN וגם קיבלתי ראוטר חדש מדגם D LINK 2760U. אך יש לי בעיה שכבר באמת בלתי נסבלת - יש שעות שאפילו לגלוש כבר אי אפשר. רוב היום הכל עובד בסדר יחסית , אבל יש שעות בהן יש איטיות מוגזמת או אי טעינת האתר כלל (מצורפת תמנוה) , וכשזה קורה - זה קורה במספר אתרים שונים ולא באתר ספציפי אחד שנדפק. קשה לי להאמין שהבעיה בספק או בתשתית , בכל זאת - סה"כ גלישה. ככה שאני נוטה להאמין שאולי הבעיה בראוטר. יש דרך שאני יכול לבדוק ממה זה נובע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רק גלישה איטית...(בחלק מן האתרים)...אלא גם LOW ID באימיול ובמשחק SOF2 MP DEMO הפינגים שלי גבוהים בטירוף...500-300... מה לעשות??. יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הכבלים (נטויזיון)...פיירוול של וינדווס פעיל...
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר קווי של אדימקס שמחובר למודם מוטורולה SB4200 הלבן. רק ביום האחרון כאשר התעבורה ברשת עמוסה (מוריד קובץ כבד וכו'...), הוא רושם כאילו ניתקתי את הכבל רשת מיוזמתי וחיברתי אותו שניה אחת אחרי. כמובן שאינני עושה זאת אלא לבד הוא רושם כאילו ניתקתי וחיברתי, מה יכולה להיות הבעיה ? ממש בעיה מוזרה... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר שלי ואני משחקים במשחק הרשת Maple Story אני באינטרנט המהיר של בזק במהירות 2MB לחבר שלי יש 750KB של אינטרנט זהב אצלי המשחק הולך חלק וללא בעיות אצל חבר שלי יש לאגים במשחק, לוקח פי 3-4 זמן לקחת חפץ מהרצפה לדוגמא, מאשר לי. האם בעיה זו קשורה לספק האינטרנט? או למהירות ההורדה/העלאה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו מודם נתב אלחוטי של asus am 604g יש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט שלי. כל פעם כשיש עומס על האינטרנט, החיבור לאינטרנט שלי מתנתק באופן אוטומטי ואז גם באופן אוטומטי החיבור מתחבר לבד בפחות מחמש שניות , בלי שום סימן ב windwos על ניתוק האינטרנט או בנתב שלי. העומס מתבטא בעיקר כשאני משחק במשחקים באינטרנט(הרבה משחקים ולא צפסיפי במשחק אחד, משחקים כמו call of duty 2, far cry, flight sim ועוד רבים). לפני שהתקשרתי לברר על הבעיה לספקית ולתשתית החלפתי נתב ל(asus am 604g) שהיה לי, ניסיתי לשים מסנן/פילטר לקו, להחליף כרטיס רשת, פתחתי פורוטים בנתב של המשחקים הללו, בדקתי את כל הכבלים, ואפילו עשיתי פירמוט למחשב כי הייתי צריך באותו זמן. כל הפעולות האלו לא עזרו ועדיין יש לי …
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים וברק, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך מודם כבלים וראוטר של LEVEL 1. מדי פעם אני חווה ניתוקים מהאינטרנט, כאשר הראוטר ממשיך לעבוד, ולא מראה סימני תקלה כלשהם. הניתוקים קורים בתדירות של כמה שעות עד כמה ימים, ולא ראיתי קשר לעומס על החיבור. כדי להתחבר מחדש, אני מוציא את המודם מהחשמל לשניה, ואז אומר לראוטר להתחבר מחדש. הבעיה לא קורת כאשר החיבור ישיר דרך המודם, אבל הבעיה לא בראוטר הספציפי הזה, כי קודם היה לי ראוטר של EDIMAX, וזה קרה גם אתו. אשמח לעצות/פתרונות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום אני כבר אובד עצות עברנו לבזק לפני שלושה שבועות. אחנחנו משחקים משחקי רשתבעיקר בשלולה מחשבים שונים (LOL +DIABLO 3 ) וכל הזמן יש לנו ניתוקים מהמשחק גם בחיבור חוטי וגם באלחוטי. היה טכנאי אצלנו 3 פעמים ולא מצאן את התקלה מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני תומך בחברה שבבעלותה 25 מחשבים המחוברים לשרת win 2000 server ועליו מותקן exchange 2000. הבעיה היא שכשאני עושה פיג מתחנה אל השרת יש לי כל מיני תגובות, לפעמים אני מקבל 4 מ 4 בפינג, לפעמים כלום ולפעמים רק תגובה חלקית. זה גורם כמובן לאיטיות של כל המשתמשים ובקרוב מישהו בטח יתנקש בחיי אם זה לא יסתדר. השתמשתי בהתחלה ב wins וב dhcp server ואחר כך ביטלתי את זה והגדרתי ip קבוע בכל תחנה וכלום לא עוזר. אולי מישהו יכול לזרוק לי איזו עצם או אולי אפילו תשובה מדוייקת מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, לי אישית כבר נשבר מהוט אבל שניה לפני שאני מחליט להתנתק מהאינטרנט שלהם סופית אני רוצה להציג את העניין כאן בפני חברי הפורום. בתור אחד שמשחק במשחקי רשת חשוב לי מאוד העניין של פינגים נמוכים. בדרך כלל בשעות עומס ובסופי שבוע אני נתקל בבעיה של קפיצות פינגים וזה מפריע לי מאוד. שלחתי להוט באפליקציה שלהם בפייסבוק את התמונה הבאה: https://apps.bumpyardpro.com/media/Brands/hot/media/8-14/c503a2c183c44e3296ee24bf96dc75d5.png והסברתי להם שהרצתי פינג למספר כתובות של שרתים ישראליים כאשר ה-WIFI מכובה וכאשר אין שום תוכנה ברקע שמשפיעה על מהירות הגלישה. אני מחובר עם כבל רשת ישירות להוטבוקס. כל מה שהנציגים הטיפשים שלהם יודעים להגיד לי זה שהתשתית שלי תקינה. הם פשוט לא יודעים איך לפתור לי א…
-
- 20 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום, את האמת זאת פעם ראשונה בפורום אבל נתקלתי בתקלה שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט. בזמן האחרון התחלתי לעבוד עם הראוטר של EDIMAX ה-BR-6524N ושמתי לב לתקלה מוזרה שלא אמורה להיות והשאלה שלי אם היא קשורה להגדרות שאפשר לשים בראוטר או לראוטר עצמו שהוא דפוק. אז ככה עליתי על התקלה כשהתחלתי לגלוש באינטרנט והוא עבד לאט, ואז ניסיתי לעשות פינג לגוגל וקיבלתי פינגים מוזרים מעל ל-300 ואז עשיתי TRACERT וגיליתי שהפינגים הגבוהים מגיעים מהראוטר. כשעשיתי PING -T לראוטר שלי הגעתי אפילו לפינגים של 1500 ו-REQUEST TIMED OUT את הבדיקות עשיתי מ-4 מחשבים (חשוב לציין שהרשת שאני בודק דרכה זה האלחוטית אבל עדיין פינג 1500 זה לא תקין כשרק שלושה מכשירים מחוברים במקביל וגם כשרק אחד היה מחובר הייתה אות…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי חיבור ADSL 1.5 והספקית שלי היא אינטרנט זהב, כאשר אני משחק ב UNREAL הפינג שלי עומד על 30 בערך ואפילו אם אני מחובר ע"י שני מחשבים (שיתוף) לאותו הסרבר הפינג בשניהם הוא על 30 אבל כאשר אני משחק ב CS הפינגים בשמים! בסביביות 200 ~ 400! :'( אני משתמש ב XP PRO! מישהו אולי התנסה בזה גם? למישהו יש פתרון לבעיה כי זה מאד מרגיז ומתסכל! :-/
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
משהו מוזר. עברנו דירה, עכשיו אני בחדר ממ"ד. בחדר אצלי נמצא נת"ב אלחוטי מסוג siemens sl2-141. לאחי יש מחשב נייח רגיל ואמא יש מחשב נייד. במחשב הנייד יש לה כרטיס רשת אלחוטי מובנה ופשוט שקולט נהדר רשת אלחוטית. בחדר של אחי יש מערכת home plug של בזק, שעלה איזה 300 שקל(פתרון לבעיית החדר ממ"ד, לטענתם). ומה אני אגיד לכם, הקליטה אצלו פשוט גרועה, וזה עוד במקרה הטוב כי ברוב הפעמים בכלל אין קליטה שם. בקיצור, נצטרך להחזיר את ה-HOME PLUG למקומו הטבעי-לחנות של בזק. השאלה שלי היא כזאת- איך במחשב הנייד יש כרטיס רשת מובנה ופשוט שקולט את הנת"ב בצורה כל כך מקסימלית גם ממרחקים ממש גדולים ואיך ב-HOME PLUG, שאמור להתמחות בזה, יש קליטה כל כך רעה גם ממרחק די קצר? השאלה השניה- כמה יעלה לי להביא כ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד DELL, אני מישתמש מחשב נייח חלונות 10 Pro שפה עברית. ומחשב נייד חלונות 10 HOME שפה עברית. ויש בעיה קטנה שליטה מרחוק Remote Desktop Connection. במחשב נייד בחלונות 10 HOME כן מצליח להיתחבר למחשב נייח. ואח"כ מחשב נייח חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר למחשב נייד חלונות 10 HOME. קיבלתי הודעה מצורף תמונה.... למה חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר לחלונות 10 HOME? מה חסר בהגדרות חלונות 10 HOME, איך מיתחברים שליטה מרחוק? אני לא מעוניין תוכנות חיצוניות כמו למשל TeamViewer או AnyDesk או Ammyy Admin או ShowMyPC אני רוצה רק בחלונות 10 שליטה מרחוק זה נוח לי מאוד. בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-