עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by devilh,

לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר. אני איתו כבר איזה שנתיים. חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור: 1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by menymu,

כמו שאמרתי אני כל היום על -100- מגה. מי שרוצה בדיקות של פינגים\הורדות משרתים שונים שיכתוב\יביא קישור. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by X7-007,

למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  6. קנינו מסך טלויזיה חדר עם אופציה לחיבור אלחוטי, ואני מעוניין ליצור כונן שיתוף של כל הסרטים המוסיקה לכל המסכים והמחשבים בבית. לשם כך קראתי כי קיים פרוטוקול הזרמת תכני וידאו הנקרא DLNA ונתמך על ידי הטלויזיה. בנוסף אני מתכנן רכישת סטרימר נוסף לשימוש בעוד מסך. אשמח לקבל את עזרתם ביצירת כונן השיתוף - שיחובר לראוטר. האפשרויות בשלב זה: - חיבור כונן חיצוני ב-USB2 לחיבור הבודד בראוטר (עם כל החסרונות שלא יהיו יותר חיבורים כאלו, ואיטיות של USB2) - חיבור כונן NAS דוגמת - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13463 במחיר של כ-760 שח. - קניית Pogoplug Diskless System Series 4 וחיבור של כונן קשיח חיצוני בממש USB3 אליו. אני אשמח מאוד אם למישהו יש ניסיון עם דבר כזה, ויכול…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. שלום אני בבזק בין לאומי תשתית בזק לאחרונה אני מקבל במשחקים כמו CSS וWORLD OF WARCFARTו כל מיני משחקים פינגים שאני לא יכול לשחק הם קופצים לי ל 70 ו200 ולפעמיים ל300 לדוגמא במשחק הCSS הם 30 כל שנייה קופץ ל 70 100 וחוזר ל 30 ועוד פעם קופץ ולא נותנים לי לשחק ובכלל שזה גם גורם לי לניתוקים באינטרנט לפעמיים אני רוצה לדעת איפה הבעיה בנתב או בבזק אצלי בבית אני על 5 מגה ו4 מחשבים בבית ואני לא יכול לשחק במשחקים גם בלילה וביום אני רוצה לדעת עם יש לזה פיתרון תודה ונתב זה BR-6424N V2 EDIMAX

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  8. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by benor,

יש דרך לכבות את המחשב השני שמחובר ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by etzarfat1981,

שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  11. אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  12. אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו: האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL? ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע? נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו. ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dids22,

מה זה TIME_WAIT\SYN_SENT תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Raptor_86,

שלום לכולם, אני לפעמיים משחק ב-SupremeCommander2 ברשת עם חברים שלי אבל בשבוע האחרון כאשר אני נכנס למשחק ברשת אני לא יכול למצוא שום משחק פתוח וכאשר אני פותח משחק חדש החברים שלי לא יכולים למצואו אותו, מישהו יכול בבקשה להגיד לי במה יכולה להיות הבעיה? שאלתי כבר בפורום משחקים הם לא ידועים ונראה לי שזה קשור לרשת תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. בזק מוזילה את מחירי ה-NGN שלה: מהירות ה-15 מגה שעלתה 140 שקל יורדת ל-112 שקל. מהירות ה-20 מגה שעלתה 260 שקל שקל יורדת ל-150 שקל. מהירות ה-30 מגה שעלתה 400 שקל, יורדת ל-200 שקל. כל המחירים הם לחודש, דורשים התחייבות של שנה לפחות ונכנסו לתוקף החל מהיום. נראה שבזק פותחת בתחרות ישירה מול HOT שמשווקת את חבילת ה-12M שלה ב-99 שקל.

• 88 תגובות
    • 10.5k צפיות
  18. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

שלום , רציתי לדעת איך אפשר לעשות sniffing לרשת בבית (WIFI) דרך מכשיר אנדרואיד , לינוקס שמחובר לאותה רשת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by hillel88,

אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. שלום לכולם, אני פונ אליכם בבקשת עזרה עקיפה מחבר שלי - הסיבה שהוא לא מבקש עזרה בעצמו היא שדפדפני האינטרנט שלו (IE, FF) לא פועלים. הוא מצליח לעשות Ping ולקבל תשובה (מגוגל), ובאופן מסתורי אימיול והדפדפן המובנה שלו פועלים (אבל הדפדפן המובנה מאפשר לו לגשת רק לאתר ספציפי), וגם ICQ פועל. System Restore לא עוזר. האם מוכר לכם וירוס בעל סימפטומים כאלה? אם כן, אולי אפשר להוריד מסיר-וירוס מאימיול. או שאולי זו שגיאה טיפשית במאפיינים של IE ו-FF?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  25. מישהו יכול להסביר לי מה אומר המוצר הזה ? ומה זה DBM30 2.4Ghz 1000mW/1W Wireless Ultra Range Extender for Wifi/WLAN Access Points AP and Routers Model: 2.4GHz ARG1105 - Amplifies 802.11b/g wireless network/broadband (WLAN/Wifi) signals - Whopping 1W/1000mW power output rating - Bi-directional amplification (only need to install one amplifier in the network/on the router/AP for all clients to benefit from the added signal strength) - Works with both access points (AP), wireless routers, and wifi adapter cards - Supports standard SMA antenna connectors - Dramatically improved network coverage and range - 30dBm (1W) output - Supports IEEE802.11b/g - Amplification frequency…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.