עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stav_r,

נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by asilic,

היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by the_rock100,

שלום יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב תוצרת סמסונג. אני חיברתי את הממיר דרך USB למחשב ויש לי XP וזה לא מזהה את הממיר אני פשוט רוצה לראות במחשב טלויזיה, אז התקשרתי לחברה והם אישרו ואמרו שזה פועל עם דרייבר דבר כזה אבל הם אמרו שהם לא תומכים בזה והם לא יודעים מה שם הדרייבר. אז אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הדרייבר תודה.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  4. היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב חברה ת הבעיה כדלהלן. בביתי הקט מחוברים שני מחשבים ברשת פנימית כאשר מחשב הלקוח משתמש במחשב השני כשרת להתחברות לאינטרנט (מן הסתם)ת לפני כשבועיים התחברתי למסלול של יס וואו במקום נטוויז'ן(המצוינים). בקיצור למרבה הזוועה גיליתי שרוחב הפס שלי מתחלק בין שני המחשבים(!!!) כלומר אם השרת מוריד קובף במהירות של 40 KB הוא משאיר למחשב השני במקרה הטוב רק 20 KB להתעסק איתם. כמובן כמובן כמובן שבעיה כזו לא קרתה לי כאשר הייתי מחובר לנטויז'ן ושני המחשבים היו עפים באויר בחיבור באמת מצוין.... אז אולי מכם יודע איזה קונפיגרציה לXP שיכולה לפתור את המצב הזה? דרך אגב שירות הלקוחות שיישרף של בזק כמובן שהיה אנמי כמו תמיד וממש לא עזר לי . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …

7. היי אני מנסה לחבר חבר שלי לנתב אלחוטי של LINKSYS לאינטרט בכבלים של ברק דרך HOT עם מודם של מוטורולה 4200 ללא הצלחה LINKSYS מספקים אשף שאמור לבצע את ההגדרות בצורה אוטומטי אבל מישום מה הוא מזהה PPPOE ללא הצלחה דיברתי עם התמיכה של הכבלים והם סיפקו לי IP קבוע הנתב זיהה את הנתונים IP Addrss-Subnet Mask-Default Gateway הגדרתי אותם PPPTP ללא הצלחה ( תצורת החייגן הוא L2TP ) ה LINKSYS לא מספקים תצורה כזאת אצלי בנתב EDIMAX יש אופציה של L2TP האם זאת הבעיה או שאני מפספס משהוא עוד שאלה את המודם שלי של ALCATEL הפכתי ל PPPOE האם יש מצב שגם את המודם של מוטורולה ניתן להפוך ל PPPOE

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מנסה לחבר סטרימר אנדרואיד לרשת. הסטרימר פשוט לא מתחבר לרשת. אודה לרעיונות במצ"ב: קצת ארוך.. תודה על הסבלנות והרצון לעזור. מדובר בסטרימר של Xiaomi בשם MiBox 3 (מריץ Android TV). לסטרימר אין יציאת Ethernet ולכן קניתי מתאם Ethernet ל-USB של Xiaomi. הכל מחובר לכאורה (נורית הבקרה של המתאם מהבהבת) אבל עדיין הסטרימר לא מתחבר לרשת הקווית. מבחינת חיבור הרשת בחדר הספציפי: יש שקע Ethernet בקיר, אליו מחובר Switch פשוט. אל ה-Switch מחוברים מחשב PC, מדפסת והסטרימר. מחשב ה-PC והמדפסת מתחברים ללא כל בעיה ומהירות הגלישה טובה מאד. הסטרימר... לא מתחבר. החלפתי כמובן מיקומים של הכבלים ב-Switch.. לא עזר. הכבל שמעביר רשת לס…

10. Started by yz101,

הראוטר חובר למודם ALCATEL הישן 5 נורות - אפשר לגלוש באינטרנט, אבל: 1. מסנג'ר לא מתחבר. נותן קוד שגיאה 80072eff 2. חלש מהאתרים פשוט לא נפתחים, כאילו שאין חיבור לאינטרנט כלל על איזה הגדרה יכול להיות שדילגתי?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by B@Kss,

אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by skuki1,

שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by FC Chelsea,

קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N) עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד. עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום. הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.net תירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18 מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד. מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ? אני מיואש.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. ברשותי ראוטר TREDNET מדגם TEW-431BRP החיבור הוא בחייגן לכבלים, ספק בזק בינלאומי. בצעתי את כל ההגדרות לפי הצורך, כל הכתובות נכונות, אפילו נעשה עדכון קושחה. ניסיתי להגיד גם בפרוטוקול PPTP וגם L2TP אבל הוא לא מצליח להתחבר.. עוד נקודה, כשמגדירים בראוטר את כתובת הserver ip address, עושה רושם שהוא לא שומר אותה. זה מה שקיוויתי שעדכון הקושחה יפתור.. אבל לא. אם זה עוזר, המודם הוא TERAYON TJ 711X תודה מראש לכל העוזרים

17. שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש

18. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by alextav,

התקינו אצלי שלשום אינטרנט של בזק והכל עבד טוב ויפה אבל כשרציתי היום לחבר את הראוטר שלי למודם הוא פשוט סרב להתחבר. המודם של בזק הוא 699U והראוטר הוא TP-LINK 1043. כשאני מנסה לעבור בממשק של הראוטר מ dynamic ip ל PPPoE/Russia הוא פשוט נתקע על connecting ולא מתחבר למרות שהגדרתי את השם משתמש והסיסמא של הספק. מישהו יודע להגיד לי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הי כולם! מנסה לחבר ראוטר tplink כמשני לראוטר של סלקום כראשי ולא מצליח לי... כשאני מתחבר באלחוטי למשני הוא כותב לי - no internet כשאני מתחבר לראוטר הראשי ומקיש את כתובת IP המשני אני מצליח להגיע להגדרות שלו ככה שיש חיבור אלחוטי ביניהם אבל עדיין אין לי רשת במשני. אני יודע את כתובת הראוטר של סלקום, שיניתי את כתובת הראוטר של tplink לאותה כתובת של סלקום רק בשינוי ספרה אחרונה ל2 ביטלתי dhcp server בראוטר tplink. האם זה קרה למישהו גם??? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  24. יש לי winxp כשאני מנסה לקים רשת דרך האשף של ווינדוס אז האשף מתעקש לעשות לי גשר רשת אני לא רוצה גשר רשת! איך אני נמבטל את הדבר המעצבן הזה שלא נותן לי להקים רשת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים