רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Pro, ומודם\ראוטר WBR3601 תוצרת Level 1 . כשאני מנסה להגדיר חיבור אלחוטי בין המחשב והראוטר אני מתבקש להזין Network Security Key. מאיפה אני לוקח אותו? לא ראיתי שום איזכור לדבר הזה בזמן הגדרת הראוטר. בחיבור בכבל LAN אין שום בעיות. תודה על העזרה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
איפשרתי UPNP ופתחתי פורטים ב-IP 192.168.1.1 לא בטוח שזה מה שצריך לרשום ב-IP ..? למרות שאיפשרתי מעבר בחומת אש של הווינדוס+האנטי וירוס ESET ..ניסיתי לארח כשכל ההגנות מופסקות ועדיין לא מצליחים לזהות את המחשב שלי ברשת ולהיצתרף אלי כשאני מנסה לארח מישחק. מה פיספסתי? יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי. היום העפתי מבט ב log של המודם שלי (Dlink 2760U) וראיתי הרבה מאוד שורות כאלו : כאשר בDST מופיע האייפי שלי. ב SRC מופיעות כתובות IP שונות, שמבדיקת WHOIS אני רואה שהן מגיעות מספקיות שונות, בעיקר בזב"ל ואקספון. האם זה אומר שאנשים מסוימים מנסים להיכנס לרשת שלי? אם כך, יש דרך להגן על עצמי מפני הדברים האלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי עוד שיחה שהעלו לי שם את העצבים. אלו הם הטווחים: 82.80.168. סיומת: 0-24 82.80.168. סימות: 129-254 82.80.183. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0 -24 82.80.189. סיומת: 0-24 עכשיו דבר מעניין נוסף לאחר שעה וחצי של בדיקות איתם עם גיימר ובלי גיימר עולה שהפינגים בלי חבילת הגיימר טובים יותר. אני נמצא ב30 מגה. אני בכל מקרה מחכה לטלפון מתומך בכיר לפני שאני מחליט האם לנתק את הגיימר.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתקנתי את ה TPLINK 1043ND שקיבלתי היום אני חווה הרבה בעיות. הגדרתי את ה 6740U כ BRIDGE, וכיביתי לו WIRELESS + DHCP. הגדרתי את ה PPPoE ל1043 ואני מצליח להתחבר בהצלחה. אבל הבעיה היא שהאינטרנט פשוט מתנתק ולא חוזר, וזה קורה בצורה אקראית. הנורה של ה SYS על ה TPLINK מפסיקה להבהב, ואז אני חייב לעשות לו ריסט כדי שזה יסתדר. התקנתי את הקושחה הכי אחרונה שמצאתי באתר שלהם, ועדיין....אותם ניתוקים. אין לי מושג מה הולך איתו, יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של tplink 1043nd לאחרונה שיניתי ל100 מגה מהירות ולdynamic ip . בעמוד הwan מופי לי אפשרות לסמן ב"וי" את האפשרות של האם להשתמש בשרתי הdns הבאים.. האם אני צריך לסמן בהם "וי"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר מיותר, האם ניתן לחבר אותו לכבל רשת (שמחובר להוטבוקס בקומה 2) כדי לקבל רשת אלחוטית (בקומה 1)? בד"כ הראוטר מקבל את הקו דרך כבל ADSL, האם הוא יכול לקבל כבל רשת? האם יש כניסה מתאימה? או האם יש מתאם (מכבל רשת ל- ADSL)? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר עם תמיכה בvpn client to site, מה שאני בעצם רוצה שחמישה יוזרים יתחברו מהבית לעסק בVPN ומשם ל RDP דרך הכתובות הפנימיות, אני יודע שאפשר לעשות את זה עם SBOX אבל אני מחפש משהו יותר זול ויותר פשוט התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון (בערך חודש) אני חווה בעיה של מהירות גלישה איטית ביותר - האתרים בקושי עולים\עולים חלקית, מהירות הורדה נמוכה מאוד (אני על 12 מגה) וכו'. אני מחובר דרך הוט, הספק הוא בזק בינלאומי, עם חייגן 12 מגה גיימר. ברשותי נתב TP-Link WR841ND נראה כי הבעיה קשורה לנתב... מישהו נתקל בבעיה הזאת\יודע כיצד לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסכים של הנתב (ASUS 604G) במסך DIAGNOSTICS מופיע test lan(1-4) connection =FAIL , בכל שורות test האחרות =PASS איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש השוואות וביקורות של מהירות העברת נתונים פנימית ברשת מבוססת ראוטר gigabit. משהו מכיר אתה המכיל ביקורות על נתבים, שגם בדק את מהירות העברת הנתונים האמיתית ולא רק התאורתית? עריכה: מצאתי את האתר הבא - http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/bar/76-total-simul אבל אני אשמח לראות עוד אפשרויות האם הביצועים של ה-1043 מבחינת קריאה/כתיבה באמת כל כך גרועים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בנתב אפשריות לבחור את התקן הקרינה מה הוא נמוך ביותר? יש שם FCC IC ETSI SPAIN FRANCE MKK ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-