עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. סתם בהנחת השערה שגם דיברתי עם התמיכה שלהם, יש שרתים כשמתחברים ל hot.bezeqint.net מקבלים ניתוב לפעמים שהוא תקין ולפעמים שאין הבדל בכלל. עכשיו ב 100MB ההבדל הוא לדוגמא כשמתחברים ל 212.25.127.2 מקבלים פינג ששונה מחיבור ללא GAMER אבל ההורדות מוגבלות ל 10MB לדוגמא ב speed.013.net אם מתחברים לאייפים אחרים 212.25.127.19 212.25.127.20 מקבלים מהירות 52MB בערך אבל הפינגים לא משתנים או שאייפים אחרים לדוגמא 212.25.127.1-3-4-5 וכל השאר. מהתמיכה נמסר שהשרתים שלהם לא תומכים ב 100MB , לא הבנתי את ההקשר של ה 10MB לפינגים טובים או 52MB ללא שינוי בפינגים לשרתים באמריקה ובאירופה לדוגמא WOW וdownload.com ו google.com מי שיכול לעשות בדיקות שיעשה פינגים ל שרת של WOW באמצעות TCPING 192.12.242.2…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sagis,

שלום שלום , אני רוצה לפתוח פורטים לטורנט. מחובר ב 10 מגה דרך בזק בינלאומי ובזק כתשתית,ראוטר tp-link wr740n . מאיפה מתחילים, ומה הפורטים המומלצים ?

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. היי. יש לי שרת VPS שמריץ אובונטו, ואני משתמש בו בתור seedbox. אני שם לב שהוא מתנתק מכל ה peers שאליהם הוא מחובר לעיתים קרובות, ואני רוצה לבדוק עד כמה החיבור לאינטרנט יציב כדי לראות האם הבעיה היא באמת בחיבור. האם יש כלי שעושה כזה דבר? (לדוגמא לשלוח פינגים לגוגל בתדירות גבוהה ולהודיע כל פעם שיש timeout). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by BeBest,

שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.

6. Started by yellow acid,

שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by booster,

שלום חברים. נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב, כרטיס הרשת לא מקבל ip מ dhcp למרות ששאר המחשבים כן מקבלים ועובדים מצוין. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס אין אפילו apipa החלון פשוט ריק....אין שום כתובת. הסרתי את הכרטיס במנהל ההתקנים והתקנתי מחדש, איפסתי ביוס, סרקתי את המחשב לוירוסים, הוספתי כרטיס רשת חדש לגמרי ולצערי שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  9. בשעה טובה עשו אצלי קיצור עניבה כדי שאני אוכל לעבור ל20 מגה, אבל עכשיו שדיברתי עם הנציגה מהשימור כדי לבצע את השידרוג נאמר לי שאני צריך להחזיר את ראוטר הADSL שברשותי (נשארו עליו חודשיים של תשלום/זיכוי) כדי שאוכל לקבל את הVDSL. הבעייה שלי בנושא היא שתמיד הם אמרו: הראוטר נשאר אצלך והוא שלך ופתאום זה מושאל וצריך להחזיר. אגב אם אני עכשיו מתנתק ומשלם את השארית של התשלום הוא נשאר אצלי ולכן זה נשמע לי ממש מוזר. האמת אין לי יותר מדי מה לעשות עם הראוטר חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע מאנשים שביצעו את השידרוג מה נאמר להם... תודה מראש! אגב המחיר הכי נמוך שהסכימו לתת לי, למרות שהתעקשתי על 70, הוא 80 ש"ח ואמרו לי ש70 זה רק ללקוחות חדשים. יש פה מישהו ששידרג כלקוח…

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DeeKay,

עברתי להוט בתור תשתית אינטרנט בלבד וקיבלתי את ה-Hotbox, שאמור להיות גם מודם וגם נתב. בהתחלה שמחתי כי חשבתי שסתם יביאו לי מודם ואמרתי לטכנאי כמה כיף לי, אבל אז הוא ציין בפני ש: א. שפעול אפשרות ה-Wifi עולה 10 ש"ח לחודש. ב. ה"התקנה" עולה 100 ש"ח. מה שקרה בפועל הוא שה-Hotbox הגיע פתוח ועובד (הקינפוג היה דרך ה-Wifi), ואז הטכנאי פשוט חסם אותו. ברגע שמנסים להתחבר לתוכנה של המודם (admin/admin@192.168.100.1) מגלים שאי-אפשר לשנות כלום (חוץ מסיסמת הגישה). בדוגרי, אני לא באמת צריך Wifi בבית כי אני יכול ליצור Hotspot במערכת ההפעלה, אבל הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר Port Forwarding כי זה חסום ויש לי משחקים שסובלים. יש למישהו רעיון איך אני מטפל בבעיה חוץ מפריצות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הממצאים: חצי עבודה של טכנאי קודם, התחבר לכבל של יס אבל מה? לא החליף את הקונקטור של יס... מה עוד? הטכנאי הראה לי את הקונקטור, מלא מלא בחלודה ככה שתקפידו שבאים אליכם הטכנאים שיבדקו לכם את הקונקטור... הטכנאי אמר לי שאם הייתי משאיר ככה ולא מנדנד להוט (שבמעקב על המודם אמרו הכל מצויין) היה מגיע שלב גם של איבוד סינכרון מלא. מה שמראה לא לוותר להם, אני התקשרתי כל פעם בזמן אמת של התקלה שיראו שבאמת יש איבודי מידע (הגיע שלב של 60% איבודי מידע!) בקיצור מאז ההחלפה האינטרנט שב לפעול כמו פעם אין איבודי מידע כלל והכל רציף, סוף טוב הכל טוב ^.^

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by 3emi,

התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני מחובר דרך אורנג' כרגע במהירות 12 מגה עם חייגן ותשתית הוט 100 מגה. התחברתי הבוקר להוטנט למהירות 100 מגה ללא חייגן. השאלה אם אני עדיין מחובר דרך אורנג' זה יכול לעשות בעיות ? תוך כמה זמן אני אמור להתחיל לגלוש דרך הוטנט במהירות 100 מגה כלומר תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן אצל התשתית הוט שהתחברתי להוטנט 100 מגה ? (רוצה לדעת כדי לדעת מתי לנתק את הספק שיש לי עכשיו אורנג'). אשמח כמו כן לאנשים שההוטבוקס מוגדר כמודם מה הערכים שיש לכם בכתובת 192.168.100.1 בלשונית INIT SCAN ? כמו כן מה אתר בדיקת מהירות של הוט ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by laygon,

ואני צריך לאשר אותו במשרד התקשורת והם דורשים מפרט טכני ותדרי שידור וקליטה ורחוב פס של תדר הפעלה ,הספקי שידור בואט וע"י מי הוא מאושר(babt/fcc) ומה הסוגי אפנון של התדרים... הדגם של הכרטיס wireless הוא: acer aspire 5552 original wirless wifi card אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Cheif,

בחיבור 100M מי עדיפה - HOTnet או בזק בין לאומי? http://www.netcheif.com/blog/?p=2085

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by zabal12,

שלום! יש לי ברשת 4 מחשבים 3 מתחברים אלחוטית ושלי מתחבר עם כבל . האינטרנט עובד בכל המחשבים . כאשר אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי (חיבור קווי)לנתב על מנת להגדיר אותו אני מקבל את השגיאה הבאה http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture1vf.png/ וזאת לפני שהוא מבקש שם משתמש וסיסמא . יש לציין שמהמחשבים האחרים אין שום בעיה להתחבר לנתב . הנתב הוא -TP-LINK WR941ND משהו יודע מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DrStyle,

שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idan007,

חיברו אותי לפני כשבוע. אני מנסה ומנסה ולא מצליח לעבור את ה50 מגה בבדיקות.אני מגיע ל90 ומשהו בבדיקות מול האתרים של בזק, HOT ו013. עד עכשיו אמרתי טוב כנראה שזה ככה אבל אני רואה שאנשים כן מקבלים תוצאות יפות באתר ואני פשוט לא מבין מה הבעיה. אני מחובר ישירות להוטבוקס במהירות של 1GB. אפילו אחרי שעברתי על כל הפורום לא מצאתי תשובה אשמח אם משהוא יוכל בבקשה לעזור לי

• 52 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  24. היי חברים, יש לי בבית מודם motorola s5101 שעובד בחיבור ללא חייגן עם תשתית של הוט כמובן וספק 012. יש לי בנוסף ראוטר של בזק dlink2760, שאני רוצה להגדיר אותו כסוויצ'. עברתי פה על הת'רדים האחרונים ומחקתי את החייגן בראוטר, ביטלתי את שרת ה-dhcp, אבל נותרה לי הגדרת כתובת ה-IP של הראוטר. איזה כתובת להגדיר לו?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים