עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by .nimiking.,

בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aloneg,

איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by nuctornal wisdom,

יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש

5. Started by oba3k,

עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pingi,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להפוך את המודם ל-BRIDGE כלומר שיבצע את פעולת החיוג בעצמו ויקצה למחשב שלי ישר כתובת IP אמיתית (כלומר של ה-ISP שלי)? הכוונה היא לא לשימוש כראוטר אלא כחייגן אוטומאטי על מנת לחסוך את פעולת החיוג. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  8. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MrMale,

היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by 3d7,

יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by OnlyOne,

ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מנסה להקים רשת אלחוטית בבית עם שתי קומות, ועכשיו התלבטות היא אם להשקיע ולקנות אנטנות עם טווח גדול יותר לראוטר ולמחשבים או פשוט להוסיף תחנה שתחזק את האות , מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בתקציב של עד 200 ש"ח מהו הנתב האלחוטי הטוב ביותר בטווח קליטה של לפחות 2 קומות והאיכות הגבוהה ביותר בתקציב של עד 200 ש"ח? ראיתי כמה בינתיים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369809 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=150552 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402292 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 משולב אלחוטי וADSL זה דחוף, בתודה, אור כהן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sharonp,

צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ran1809,

יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר?? למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?! יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by aloneg,

אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב אחר ברשת כאשר אני מנתק אותו מהרשת האינטרנט טס וכאשר אני מחבר אותו האינטרנט איטי בדקתי רוגלות שם ואין שם כלום מה אני יוכל לעשות ? יש איזשהי תוכנה שמעבירה אלי מהירות או משהו?... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by hararim,

יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום

• 7 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.