עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

3. Started by mikko,

אתרים מחו"ל בעיקר ארה"ב עולים בקושי אם בכלל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by okarmi,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by SyLeR,

שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Nemesis,

דרישות: 1. הגדרת IP סטטי לפי MAC 2. הגבלת רוחב פס (גם Upload וגם Download) לפי משתמש קצה (IP או MAC) 3. אלחוטי 4. התחברות לכבלים בעזרת L2TP 5. תמיכה ב-PPPoE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by Silol,

יש דרך לשנות IP באינטרנט כבלים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DarkMoh,

אני מחובר דרך 014 עם תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה. שמתי לב שהפינגים שלי לשרתים מגיעים ל-400, עכשיו - זה חרא פינגים שאי אפשר לשחק איתם בשום דבר. בד"כ היו לי לשרתים האלה פינגים של 100-250, עכשיו פתאום זה קפץ ל-400. הייתי מנוי בתשתית של ADSL.... הכל היה טוב עד שהפינגים עלו ל-400 והאינטרט החל להתנתק, בא טכנאי שאמר שאי אפשר לעשות כלום אז עברתי לתשתית כבלים של הוט. כרגע אני מחובר דרך חייגן, בלי רשת ביתית. ההורדות שלי בביטורנט [חוקיות כמובן] מגיעות למהירויות מקסימליות של 600 ק"ב, והאתרים עולים במהירות טובה. בבדיקה שעשיתי לאחד מהשרתים האלה עם tracert ב-CMD זה מה שיצא: http://img260.imageshack.us/img260/3686/w2ha4.jpg שימו לב לקפיצה הזאתי באחד מהשרתים של Bezeqint.. יש למישהו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ac1240,

יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?

11. Started by noamm,

פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.optimasys.co.il/I_Prod.asp?idpr=2289 ואם לא, איזה נתב חוטי אחר מומלץ למשתמש ב-L2TP? תודה.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  15. שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  16. והוא אמר שהם מודעים לבעיה שזה כבר הרבה זמן ושזה אצלהם בשרתים ושיש להם שרתים חדשים חירטוט משהו ושבוע הבא הם יכנסו לפועל והבעיה תיפתר.. קיצר מישהו מאמין לזה? מישהו בדק ושמע את אותו הדבר? כי חבל לי לעזוב את בזק בינלאומי כי עד לתקופה שהפינגים התחילו לעלות, הכל היה טוב.. הפינגים היו נמוכים מאוד, הורדות על המקסימום, לא היתה חסימת פורטים.. וגם לא נראה לי שיש חברה יותר טובה מהם

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by daniel89,

שכחתי איך מחשבים את מהירות ההורדה.. אני זוכר משהו עם 1.8 ... מישהו יכול להזכיר לי?? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  18. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by hag911,

אתמול רכשתי מאיבוריי את הסט הזה (נתב TP-LINK WR641G + TL-WN620G) עכשיו האינטרנט עובד הכול טוב יפה ואני רוצה לשנות את האייפי , איך עושים את זה?! הראוטר מחובר למשחב אחד בנתיים ועד כמה ימים מגיע המחשב השני תודה רבה

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by xpl0it,

האם האורך פוגע באיכות ?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  21. נניח שאני בתשתית ADSL. אז מה שקורה זה שאני מתחבר לשרת של הספק עם היוזר והסיסמא ואז דרך השרת שלו אני גולש? ואם זה אכן כך, מה מונע ממני להתחבר לספק בחו"ל? סליחה על הבורות.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by refaels2006,

האם זה צריך להיות ככה . בחיבור שלי הסטנדרטי בנתב RTA1025W .זה מוגדר ך . לא לשנות ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Or ei,

שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  24. שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by AdiIfrach,

שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.