רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה: https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1 עכשיו נגיד וקניתי ר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול התחברתי לתשתית Unlimited. הטכנאי שהגיע אמר שאני לא יכול להשתמש בראוטר שיש לי (מסוג TP-LINK W9980) כדי להתחבר לתשתית שלהם, והתקין לי ראוטר חדש מסוג D-LINK DIR-825. רציתי לשאול אם אכן האמירה הזאת נכונה או שאני יכול להשתמש בראוטר שלי ולחסוך את הכסף. אני זוכר שקראתי איפשהו שהוא אמור להתאים, אבל האמת שלא כ"כ ברור לי באיזו כניסה אני אמור להשתמש - יש רק יציאות Ethernet. בנוסף - האם יש יתרונות אחרים ל-D-LINK שאני מפספס? אני מניח שאני יכול לקנות את הראוטר הזה ולמכור את שלי אם הוא טוב יותר בפרמטרים מסויימים. ובנוסף 2 - אם יש לכם שאלות לגבי התשתית, אתם מוזמנים. ראיתי כאן במגוון דיונים שמשתמשי unlimited נדירים למדי... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי נטגיר 2610 כמודם ו-1034 בתור ראוטר. הכוונה ל-Downstream ו-Upstream שהיו מוצגים בעבר בממשק של ה-2610
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר D-Link DSL-G256DG של פרטנר, הראוטר יושב בחדר בקצה הבית (ליד המטבח) כנראה בגלל קירות שבדרך, אם מתרחקים 5 מטר מהחדר כבר אין אות של ווי-פיי. אני רוצה לחבר בחדר נוסף עוד מכשיר כדי שיחזק את האות של הווי-פיי בשאר הבית. (יש נקודות אינטרנט בכל החדרים) מה אני צריך לרכוש?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי אני שוקל להצטרף להוט באינטרנט, אני רואה שיש להם מבצע של ספק + תשתית. הספק הוא ITC. מישהו מכיר את הספק הזה? שווה משהו? או שאני אקנה תשתית יקרה והצוואר בקבוק יהיה הספק הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מאתר ftp אני ניכנס לאתר בלי בעיה אבל לא מצליח להוריד כלום בבקשה עיזרו ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה שבטח יש אותה לעוד אנשים ואין לי מושג איך לעקוף אותה, כשאני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי של 3COM 100-75 השדות של הפורטים מאד מצומצמים ואין לי כבר מקום לפתוח פורטים חדשים אלא למחזר. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה, אשמח אם תוכלו לעזור בפיתרון המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ומה לדעתכם תהיה התגובה של HOT, תוך התחשבות, שפוטנציאלית, היא יכולה לקרוע לגזרים את ה-ADSL2 של בזק ע"י שחרור חבילות של עד 60Mbps (אם אני לא טועה) בלי הגבלת מרחק, בעוד ש-ADSL2 (בלי הפלוס) מסוגל, נראה לי להגיע ל-12Mbps (או 24Mbps מהירות הורדה) עם צורך במרכזיות כל חצי קילומטר... אשמח לשמוע תגובות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בתקציב של עד 200 ש"ח מהו הנתב האלחוטי הטוב ביותר בטווח קליטה של לפחות 2 קומות והאיכות הגבוהה ביותר בתקציב של עד 200 ש"ח? ראיתי כמה בינתיים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369809 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=150552 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402292 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 משולב אלחוטי וADSL זה דחוף, בתודה, אור כהן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התנתקתי מבזק לפני כחודשיים, מבלי ממש לשים לב לעניין הזה, אני פתאום קולט שהראוטר נשאר אצלי מבלי שהם ידרשו אותו. מדובר בראוטר חדש לגמרי שהם החליפו לי כחודשיים לפני הניתוק כיוון שהקודם עשה בעיות, מדגם D-LINK N 2760U E1 הם עוד עלולים לדרוש אותו בשלב כלשהו? כרגע אני עם הHOT BOX של HOT, כדאי לי למכור את הראוטר? הוא בטח שווה כמה מאות שקלים, הלא כן? תודה! גל
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-