רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, כבר כמה שבועות שאני משתגע עם הראוטר שלי(tl-wr841n) שפשוט מעביר אינטרנט בצורה מחרידה ( יש קליטת wi fi טובה) לעיתים לא מעביר אינטרנט בכלל לפעמים מעביר אינטרנט ברמה מביכה שמספיקה לטעון דף ביום שלם ולעיתים נדירות אחרי שאני מדליק ומכבה אותו כמה פעמים הוא מעביר אינטרנט בצורה נורמאלית כמובן שכשאני מחבר את המחשב ישירות למודם הכל בסדר .יכול להיות שישנה אפשרות לעשות משהו שיפתור את הבעיה או שהראוטר ז"ל? אם אי אפשר לעשות כלום עם הבעיה הזאת השמח להמלצה על ראוטר בסיסי ואיכותי!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק בינלאומי עבור ספק 30MB תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לדירה חדשה, ומיקמתי את הראוטר באמצע הבית. מבחינת WIFI נראה שהקליטה טובה בכל הבית, ואני רוצה לחבר את המחשב הנייח שנמצא בקצה המרוחק לא דרך wifi (לא דונגל ולא מגדיל טווח). השתמשתי בעבר באינטרנט על גבי חשמל, ורציתי לדעת האם זה הפתרון הכי טוב והכי יעיל. *אין ממד בדירה. * אין אפשרות טכנית למתוח כבל מהראוטר למחשב. רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לנתב בעל מנגנון QoS מובנה, שאוכל לחלק את מהירות האינטרנט בין שני המחשבים בביתי. מחנות בירושלים (KSP, IVORY P-SEE וכו'). כרגע יש לי TP-LINK TL-WR641G, והוא פועל מצויין רק שאני לא יכול לדבר בטלפון בחדר כי כנראה הוא פועל על אותו תדר כמו הטלפון האלחוטי שיש בבית, וזה גורם לרעשים נוראיים... הטלפון פועל בתדר 2.4GHZ, ולפי אתר החברה: http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WR641G&content=spe הראוטר עובד על 2.4-2.4835GHz. זאת אומרת שאני צריך ראוטר בעל תדר אחר, אני לא יודע אם גבוה יותר או נמוך יותר ואני לא יודע מה זה משנה, אני רק רוצה שלא יהיו רעשים כשאני מדבר בטלפון, ושזה לא יבא על חשבון ביצועים של הראוטר. התקציב הוא הנמוך ביותר שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ולאחר התקרצצות על כל האחראים בבזק (עד מנהל המרחב!!) קיבלתי היום מהם טלפון שכותרתו: האם אתה עדיין מעוניין ב-ADSL ? (מעוניין?! מעוניין?! ועוד איך שכן !! חיי התקצרו מהמתנה מורטת עצבים!! ) בקיצור, עלי להחליט האם לקנות מהם את המודם או לקנות באופן פרטי? הם דורשים 480 ש"ח ! למודם אלקטל או אורכית. 1. האם המודמים הנ"ל מומלצים? אם אפשר, לספק חוות דעת אישית. 2. במידה ולא מומלץ, על איזה מודם הייתם ממליצים ? מן הסתם רצוי מניסיון מוכח. (גם המלצות מחברים יתקבלו בברכה ;D ) אגב, מן הסתם מודמים הנמכרים בארץ. למקרה ומישהו תוהה איך זה שאני לא מעודכן מספיק. אז ככה, ככלל, כל דבר ועניין שאינו רלבנטי לגבי באופן אישי, אני לא מוצא טעם לחקור וללמוד אותו סתם כך. להזכירכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ראוטר שישדר למרחק 60 מטר. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא יודע\זוכר התעריפים לחבילה שאני רוצה להצטרף אלייה WOW EXTRA הם כאלה : השכרה: התקנה-147 ש"ח חודש ראשון חינם ומחודש שני ואילך 149 ש"ח לחודש קנייה: 99ש"ח- התקנה 129 שקל בחודש 200 דקות שיחה חינם בבזק בשיחה עירונית 480 ש"ח למודם של אלקטל (נדמה לי) אפשר לשלם בתשלומים של 40x12 ואז המודם הופך להיות רכושי הפרטי .... הדילמה היא קשה עזרו לי להחליט
-
יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח ומודם של בזק ADSL ואני מחפש נתב כדי לחבר אליו את הסמארט טיוי עם כבל - אני לא מעוניין בנתב אלחוטי יש למישהו המלצה על נתב קווי ? בקושי מצאתי כאלה בחיפוש באינטרנט קראתי שאפשר להפוך נתב אלחוטי שיהיה רק קווי אז אני מניח שחלק מהפרמטרים שנדונים בפורומים לא רלוונטיים אם אני הופך אותו לקווי, אז איזה נתב מומלץ ? ואיזה מהירות מינימום אני צריך אם אני רוצה להזרים סרטי HD מהמחשב לסמארט טיוי בעזרת DLNA ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו) אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתום הצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק. אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ. כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה מאוד מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן למה אני מתכוון.... לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com) הקובץ שוקל 100 מגה כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה פעם אחרי 8 מגה פעם אחרי 13 מגה כל פעם משהו אחר (אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה) http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540 שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה זה התחיל לפני המון זמן שהיית…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שאני מתחבר לאינטרנט בכבלים וגולש ברשת ביתית אלחוטית באמצעות ראוטר אלחוטי MSI-RG54G3. הבעייה שלי היא שלא מתאפשרת לי גישה לאינטרנט בתדירות מאוד גבוהה. (אין אפשרות לגלוש באתרים, ICQ, אימיול וכו') יש תקופות בהם זה קורה כל כמה ימים, ויש תקופות שבהם זה קורה כמה פעמים ביום. בד"כ אחרי שאני מנתק את החשמל לראוטר ומחזיר, זה חוזר לעבוד, אך יש מקרים שגם זה לא מועיל. בכל פעם שאני פונה להוט או לספק (ברק), הם עורכים מספר בדיקות ואומרים שאצלם הכל בסדר ואני מחובר. מרוב נואשות, הלכתי להחליף את הראוטר, הביאו לי ראוטר MSI חדש, ושוב - הבעייה לא נפתרה. יש לציין שהרשת הביתית עצמה ממשיכה לעבוד (גם המחשבים שמחוברים אלחוטית ממשיכים להיות מחוברים ולקבל קליטה טובה), ואפילו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי ראוטר מדגם ASUS AM604G.הראוטר נמצא בממ"ד.אני עובד עם לפטופ בחדר צמוד לממ"ד וכל פעם זה מתנתק, או שהגלישה מאוד איטית בהשוואה למחשב שבממ"ד..האם יש המלצה לראוטר חזק יותר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה?תודה
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי במהירות 100mb. אני מעוניין להיות מחובר בחייגן כדי לקבל פינג נמוך במשחקים וחיבור מהיר לשרתים בחו"ל. למיטב הבנתי הבנתי רוב הראוטרים לא יתמכו במהירות הזו עם חייגן ואף יחוו ניתוקים תכופים. אני גר בוילה וצריך טווח שנחשב יחסית טוב (יש לי מגדיל טווח). אני די בור בכל הקשור לנושא וממש אשמח להמלצה על ראוטר שיתמוך בחייגן, ויספק לי את המהירות שאני מחובר אליה בלי ניתוקים אם קיים כזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-