עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה מאוד מדי פעם (לא בימים או בטווח שעות קבוע) קבצים שאני מנסה להוריד מאתרים מחול מסתיימות לפני הזמן למה אני מתכוון.... לדוגמה אתמול ניסיתי להוריד קובץ מאתר בלאקברי העולמי (downloads.blackberry.com) הקובץ שוקל 100 מגה כל פעם שאני מנסה להוריד אותו או "מסיים" אותו אחרי נפח שונה זתומרת פעם הוא "מסיים" את ההורדה אחרי 3 מגה פעם אחרי 8 מגה פעם אחרי 13 מגה כל פעם משהו אחר (אני מצרף סרטון קטן שמראה את זה) http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=564540 שמתי לב (ע"י פקודת PING -T) שבדיוק לפני שהוא "מסיים" את ההורדה יש לו ניתוק אחד או שניים רצוף וזה כביבול מפיל אותו אבל מה שמוזר זה שהוא לא נופל עם שגיאה אלא מסיים את ההורדה בהצלחה זה התחיל לפני המון זמן שהיית…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

יצאה גירסא חדשה להוטבוקס (למשתמשים במכשיר בתור ראוטר) לאלו שרוצים לעדכן- תכבו את המכשיר ותדליקו אותו. איך עובד החיבור עם L2TP?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by StreetRacer,

שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ron533,

שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DarkStar,

לפני כשבוע שקיבלתי את ה ADSL - שידרגתי אותו לגירסת PRO לבדי ... הכל עבד טוב ויפה חוץ מההורדות ... ההורדות היו ממש נוראיות !!! ואני לא מתכוון שהקצב היה 6kb/sec אלא אני מתכוון לכך שהמודם היה עוצר וממשיך !! הייתי למשל מוריד ICQ הקצב היה עולה ל 50-60kb/sec הייתי מתלהב ומעלה חיוך על פני עד ש... הקצב ירד ל 0kb/sec ! ההורדה הייתה בקצב מקסימלי לכ 10-20 שניות ומפסיקה כלומר קופאת ( האינטרנט היה קופא עד שלא יכולתי לגלוש באותו זמן ! ) ולאחר כעוד 20-30 שניות הקצב היה חוזר בחזרה לקצב מקסימלי וקופא שוב ... כך חוזר חלילה עד שהקובץ הורד סופית ... הבעיה המובעת פה לפי מה שאני הבנתי היא לא חד פעמית ולא רק קרתה לי ... אלא לעוד עשרות אנשים אולי מאות קיבלתי הרבה תגובות מחברת אלקטל עצמה אך לשוו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by CrashZone,

היי חברה. בהמשך לדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431701.0 רכשתי את הנתב Edimax BR-6215 SRg כעת אני חווה בעיות בהגדרתו כריפטר. יש לי נתב של level1 מחובר למודם ולמחשב נייח באמצעות כבל. אני מעוניין להגדיר את האדימקס לקומה התחתונה של הבית, שם נמצאת המדפסת ובכך גם לחזק את האות בקומה הנ"ל. אני פועל על פי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שיניתי את הIP של האדימקס ל 192.168.0.2 בעוד הlevel1 נמצא בדיפולט על 192.168.0.1 כפי שרשום במדריך, הם על אותו סגמנט מתחת לחילוק כתובת שרת ה DHCP של הlevel1 אשר מתחיל ב 192.168.0.100 ועד 199. שני הנתבים משדרים על אותו ערוץ ובעלי SSID שונה. נכנסתי לאופציה של WDS בLEVEL1 …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Ni-Knight,

שלום לכולם, לאחרונה עברנו לטריפל סי (ספק + תשתית). מאז יום המעבר אני מרגיש כאילו יש לי הגבלה על מהירות ההורדה שמתבטאת במיוחד בשימוש ב-PT, זה נראה כאילו זה מוגבל ל-100 Kbps. בדקתי ע"י חיבור לאינטרנט של הטלפון ואכן ההורדה לאותו פרק הייתה מהירה בהרבה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by e-jay,

האם עוד מישהו חווה איטיות מחרידה בהורדת קבצים משרתים בחו"ל לדוגמה? מיקרוסופט אדובי קורל אנבידה לא עובר ת30K

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by QttP,

בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....? משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by efee123,

שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by borsood,

מודם הADSL שקיבלתי מבזק מראה סימני גסיסה. היות ובזק כבר לא משאילים מודמים אלא רק משכירים החלטתי לבדוק רכישת מודם VDSL ועל הדרך לשדרג את המהירות, ואולי בשלב יותר מאוחר לעבור לשוק הסיטונאי. כיוון שיש לי נתב מעולה (בן היתר 3 יציאות LAN 1GB בשימוש שדי נדירות בנתבים משולבים), אני מעדיף להמשיך עם הנתב הקיים ולהשתמש במודם בתצורת ברידג'. איזה מודם יתאים לשימוש בסיסי כזה? הבנתי שחלק מהמודמים האלו יכולים לשמש גם כמודמים ADSL אשמח גם להתייחסות לנקודה הזו. תודה לעוזרים עריכה: כרגע ההתלבטות היא בין kasada kw5212 ל tplink td-w9970 האם וקטורינג שווה את התוספת במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הציעו לי מבזק מודם ראוטר אלחוטי אני רוצה לחבר אותו לראוטר הקיים שלי בכל רשת האם המכשיר הנ"ל יכול לשמש רק כ-AP?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Radeon38,

היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו) אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתום הצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק. אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ. כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, ברשותי שני מכשיריי EDIMAX. האחד, ראוטר מסוג BR-6204Wg, השני - ACCESS POINT מסוג EW-7206APg המחשב שלי ממוקם בקומה השניה ולצידו הראוטר. אולם, הקליטה בסלון בקומת הקרקע נמוכה מאוד ואיכות האינטרנט ממש גרועה. ברצוני להשתמש בACCESS POINT שלי כמכשיר שייקלוט את האינטרנט האלחוטי מהראוטר, ובעצם יגדיל את טווח הקליטה. עד כה הכל בסדר. עכשיו לשלב ההתקנה. קודם כל, הבנתי שהAP משמש כחיבור אינטרנט אלחוטי לראוטרים ללא WIRELESS, אולם אפשר להשתמש בו ככלי להגברת הקליטה. אבל לא מוסבר איך... אז לקחתי את הAP , חיברתי אותו למחשב נייד, נכנסתי לדף ההגדרות שלו, וניסיתי לשחק עם ההגדרות. ניסיתי קודם כל להוסיף את הMAC ADDRESS של ה APלראוטר דרך Wireless-->Access Control-->MAC Address Filtering…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by rosesr,

אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים