רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר בבית דרך רשת אלחוטית האם יש דרך שאני אוכל להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר ולעבוד עליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שני בנינים שמרושתים בניהם באופן אלחוטי, לכל בניין יש חיבור משלו לאינטרנט. השאלה שלי היא אם אפשר שבכל בניין יהיה DHCP אחר, בבנין הראשון ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.100 כשער. ובבניין השני ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.101 כשער. בדרך כלל אני מפריד רשתות באמצעות נתב וככה אפשר להפעיל שני שרתי DHCP אבל כאן אני לא יכול מפני שיש לחלק מהמחשבים טווח כתובות אחר שמוגדר ידנית של 10.0.0.1-255
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בעוד כחודש עובר דירה, ואני חושב על להקים רשת אלחוטית בקוטג' של 2 קומות.. האינטרנט צריך להיות נגיש במהירות גבוהה ובאיכות גבוהה, מן הסתם, גם בחצר, גם בקומה למעלה וגם בקומה למטה... הייתי מעוני לשמוע על פתרונות אפשריים והצעות.. תודה רבה לעוזרים ולמתעניינים.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטים האם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ? * זה בשביל סוג של מסיבת רשת
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מאוד רציתי להתחבר לערוצי זהב וחיכיתי לאינטרנט המהיר שנתיים רציתי להשתתף בניסוי אבל הם לא נתנו לי :'( :'( :'( :'( . אחרי שהם קיבלו אישור התקשרתי אליהם ורציתי להיתחבר לאינטרנט המהיר אבל לתדהמתי מי שדיברה איתי בטלפון אמרה לי שאין תשתית באזור קרית גת לאינטרנט המהיר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ושהתשתית תוקם בשנה הקרובה :'( :-/ ??? :bash: :asthanos: היתקשרתי עוד כמה פעמים וכולם אמרו לי את אותו הדבר :-/ :-X למרות שערוצי זהב מספקים בקירית גת טלויזיה בכבלים מזה 6 שנים ואני מנוי בערוצי זהב דיגיטלי. וערוצי זהב התחייבו לספק אינטרנט מהיר בכל מקום שיש תשתית כבלים (בעצם כל הארץ) האם צריך איזה שהיא תשתית מיוחדת כמו ADSLב שצריך מרכזיות בכל 4 ק"מ איך שאני יודע אז לא! וח…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחר הולך להתקשר ל012 ולצרוח אליהם צרחות שיתפוצץ להם השפורפרת אתם אומרים שזה הדבר הנכון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי אינטרנט מאינטרנט זהב כבר איזה 8 שנים ביחד עם הכבלים במהירות 1.5MB בקיצור יש לי מודם של MOTORLA שהיה מחובר למחשב בעזרת כבל USB. אחותי לא מזמן קנתה מחשב נייד והיא רצתה אינטרנט בשביל העבודות שלה במכללה, לא יכלתי להגיד לה לא והסכמתי. יש לי מחשב נייח וקנינו נתב אלחוטי של חברת 3COM מאז שהתקנו את הרשת האלחוטית יש את הבעיות האלה : - חוסר יציבות, האיטרנט לפעמים מתנתק ומסתדר אחרי איזה דקה. - אני כבר לא יכול להוריד דברים, עד עכשיו הורדות HTTP היו יורדות לי על 180KB וEMULE היה תמיד מזהה גבוה ויורד על 20KB+ ועכשיו הורדות HTTP יורדות לי על 50KB ואימיול על 5KB ומזהה נמוך - אני משחק CS ויש לאגים מטורפים! כל הדברים שציינתי למעלה לא מדובר בזמן ששתינו גולשים ביחד,…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש בביתי שלושה מחשבים אך רק מדפסת אחת. מישהו יכול להציע לי פתרון איך להקים רשת שתכלול את שלושת המחשבים כך שכל אחד יוכל להשתמש במדפסת מבלי לעבור למחשב שאליו היא שייכת ??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר ל-100Mb דרך תשתית בזק וספק בזב"ל. בחיבור ישיר למודם VDSL שאני שוכר מבזק עם יוזר 1@1 ובבדיקת מהירות של בזק הגעתי ל- 90Mb. עם היוזר הרגיל (@014) ברשת קווית דרך הראוטר אני מצליח להגיע ל- 50Mb, וברשת אלחוטית אני לא מצליח לעבור את ה- 30Mb. הראוטר הוא Linksys E2500 והגדרות הרשת האלחוטית מצורפות. אז בעצם יש 2 בעיות עם הראוטר - 1. בחיבור קווי לרואטר המהירות היא 50Mb ולא 90Mb כמו שקיבלתי ישירות מהמודם. 2. בחיבור אלחוטי המהירות לא עוברת את ה- 30Mb ולרוב נשארת ב- 20Mb. אודה מאוד לכל רעיון לפתרון!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר של קומפקס שיש בו חיבור USB ושאפשר לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בתור שרת קבצים. במידה ואני עושה את זה, איך אני נכנס לדיסק הקשיח דרך האינטרנט ? זה דרך כתובת IP ? כי אם הכתובות שלי משתנה זה אומר שאני צריך כל פעם לבדוק מה הכתובת שלי לפני ששאני רוצה להכנס ממחשב אחר (לא בבית) לדיסק הקשיח ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-