רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות את אחד מהראוטרים האלה: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL-WR1043ND המפרט של הראוטרים מאוד דומה. השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-100 ש"ח הנוספים ולקנות את ה-1043? האם זה משתלם? לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא בחיבור הקווי. ב-1043 קיים חיבור Gigabit וב-941 חיבור רגיל של 10/100. תודה, דור.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
רוצים לדעת איך ספקי האינטרנט מחוברים? רוצים לדעת מה רוחב הפס האמיתי שלהם? רוצים לדעת איך הם משתמשים בכבלים התת-ימיים? כל האינפורמציה במדריך הזה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2144
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי היום לאינטרנט בבזק וקיבלתי ראוטר מהם (DGN220). רציתי לחבר את הראוטר הישן שלי (EDIMAX BR-6424n) בחדר למטה כדי לקבל כיסוי מלא לכל הבית (יש לנו בית של כמה קומות, והראוטר ה"חדש" נמצא בקומה העליונה ביותר). ניסיתי להשתמש במדריך, אולם נתקלתי בבעיה: אני מחבר את הנתב השני באמצעות כבל שמגיע עד אליו, אולם לפי המדרכים שראיתי, אני צריך להיכנס להגדרות הנתב שמשמש כAP ולשנות שם מס' הגדרות. הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס להגדרות של הEDIMAX. כשאני מכניס את הכתובת שלו - אני מקבל את הנתב ה"חדש", וכל הגדרה שאני משנה שם - משתנה גם בנתב ה"חדש". הקטע ה"נחמד" הוא, שנכון לעכשיו זה לא באמת מפריע, כי כשאני מחבר אותם כמו שצריך (ז"א ה-AP לא בחיבור של ה-WAN), אז הכל פועל כמו שצריך, השאל…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המדפסת הבאה HL-2130 BROTHER. למדפסת זו יש אך ורק חיבור USB (ללא חיבור לרשת אלחוטית ו/או קווית). אני בכל זאת מעוניין לחבר אותה לרשת הביתית, כך שאוכל להדפיס מהמחשב הנייד שלי, המרוחק מהמדפסת. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות זאת באמצעות המתאם הבא http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=272&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Zap〈=he כלומר לחבר באמצעות המתאם את המדפסת לראוטר ואז לשתף את המדפסת ברשת הביתית. זה יעבוד? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לחברי פורום. הייתי בטיול לארץ באירופה איפה התפלאתי למהירויות האינטרנט, במיוחד מהירויות העלאה כ-2500KB/s שזה 2.5 מגביט - 2.5MB/s ולא 2.5Mb/s אצל בבית של חבר. החבילה שלו היא 50/20 - 50 הורדה ו20 העלאה כאשר מדובר על Mb ולא על MB. עכשיו אין מצב שתתפסו רשת פרטית פתוחה כי כל הרשתות מאובטחות אצל משתמשים ביתיים כברירת מחדל, אולם קיימות רשתות פתוחות פומביות שניתן להתחבר אלהם אך לא תצליחו בכל מקום אלה כן אם תצאו מהבית ותגיעו קרוב. במקרא שלי הייתי מסודר, תודה לכרטיס רשת WIFYSKY שקניתי באיביי ושהשתמשתי בו ממקום לינה שלי. הנה תוצאה הכי טובה שהשגתי: הנה תוצאה מנקודת גישה פומבי בנמל תעופה בפראג שזמינה חינם 15 דקות ראשונות: אנטרנט משתנה, תוכן שמשתמשים מעלים עולה (YOUTUBE לדוג…
-
- 23 תגובות
- 10k צפיות
-
-
הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין. האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?
-
- 43 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
צהריים טובים ברשותי כרטיס רשת TP-LINK TL-WN650G שאמור לעבוד במהירות 108 מגה החיבור בפעול הוא במהירות 54 מגה . חיפשתי דרייברים מעודכנים באתר שלהם ואין - הכי מעודכן זה לחלונות ויסטה משנת 2007 . חלונות 8 התקין דרייבר אחר כלשהו והמהירות היא 54 - מה עושים . אשמח לשמוע הצעות ופתרונות תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי רוצה לנחש כמה עולה בישראל חיבור סימטרי של 60M/60M?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אצלי בבית יש הוטבוקס(מוגדר כמודם) ונתב של 3com שמשמש לאינטרנט אלחוטי. אני מחובר בהוט לחבילה של 100 מגה. בנייח אני מקבל 100 מגה בלי שום בעיה(במספר בדיקות מהירות שביצעתי באתרים שונים). בנייד אני מקבל 3 מגה בלבד. הנתב לא בחדר ממוגן מסוג כזה או אחר, במיקום גבוה בבית, ללא איזושהי הפרעה. המהירות הזו מתקבלת בכל הבית. הדגם של הנייד הוא dell vostro v131. הכרטיס רשת הוא: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 דגם של הנתב: 3com officeconnect wireless 54mbps 11g cable dsl router קודם כל, הרצתי כמה בדיקות נוספות כדי להיות יותר מבוסס בדעתי: 1. חיבור של ההוטבוקס ישירות למחשב נתן קצב של 50-100 מגה - תקין 2. כאשר חיברתי את ההוטבוקס לנתב ואת הנתב ישירות למחשב קיבלתי קצב של 3-5 מגה ובאלחוטי קיבל…
-
- 16 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח לבטל את דמי אחזקת הקו בבזק אחרי הכנסת החוק הזה? אם כן, מה אמרתם ששכנע אותם? לי אומרים שהמסלול הזה של קו למטרת DSL בלבד כבר לא קיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נתב אלחוטי איכותי בסביבות ה200-300 שקל (אם אפשר קרוב ל200 אלא אם ההבדל באמת רציני. וצריך שהוא יתמוך במהירות של לפחות 10 מגה (זה מה שעומדים לחבר בבית). ואם אפשר שהחנות תהיה באזור אריאל, פתח תקווה, ראש העין. תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה: טכנאי היה אצלי , לא עזר בכלום.. שלום לכולם אני די חדש בפורום אז אני מצטער אם עברתי על איזשהו חוק, בכל מקרה , לאחרונה התחלתי לקבל פינגים יותר גבוהים מן הרגיל ואני חושב שזו בעיה בתשתית , עשיתי בדיקת פינג לתשתית (בעזרת 1@) וקיבלתי 27ms , וזה בערך הפינג הכי נמוך שאני מקבל כרגע בארץ.. הפינגים שלי בתוך הארץ נעים כרגע בין 27-40ms בממוצע. לפני שהתחילו הבעיות היה לי פינג של 5ms לתוך הארץ ולאירופה 65ms , הינה תוצאות לפני שהבעיה התחילה: Israel PING http://www.speedtest.net/result/2082235086.png GB ,London PING http://www.speedtest.net/result/2082240291.png Germany ,Frankfurt PING http://www.speedtest.net/result/2082242707.png כרגע עשיתי Trace עם הפינג הבעייתי, ה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוט התקינו לי את הוטבוקס משמע ניתקו לי את הראטר וחיברו במקומו את הראטר שלהם אבל עכשיו אני בבעיה כי עוצמת האות של הראטר של הוט לא חזקה מספיק(נמצא בתוך ממד) ונותרתי עם הראוטר הישן שלי שהיה די חזק הבנתי מחבר שאני יכול להפור את הראוטר הישן שלי edimax br-6216mg לריפיטר ובכך להגדיל את האות של הראוטר של הוט אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי מה אני צריך לעשות בהגדרות כדי להפוך אותו לכזה (ריפיטר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם שההבדל העיקרי בהם הוא השבב של הרשת. האחד זה Realtek GbE LAN chip והשני Atheros GbE LAN יש הבדל משמעותי ביינהם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-