רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות התקנתי בבית רשת אלחוטית של 3COM והיא עובדת בסדר. אבל עכשיו אני לא יכול להכנס להרבה אתרים ומקבל שגיאה: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. אני מחובר דרך ADSL וקווי זהב. הבעיה לא קרתה לפני התקנת הראוטר. ניסיתי לשנות את הDNS בהגדרות של הראוטר וגם לא עזר. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים מראש.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אם זה בכלל אפשרי..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליח אחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחבר והמחשב השני מראה רק את עצמו..
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהחיבור לאינטרנט אצלי דיי בעייתי. יש לי 15 מגה אבל בבדיקה שערכתי גיליתי שה-ping הוא מעל 500!!! בדקתי עם בזק בינלאומי, ושם עשינו כמה בדיקות שאחת מהן הייתה להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ה-ping היה משהו כמו 10. מכאן הסיק הבחור שהבעיה באחת התוכנות אצלי שפועלות דרך קבע במחשב. בדקתי וירוסים, השתמשתי ב-cCleaner, מחקתי כל מה שאפשר בקיצור לא מצאתי מה הבעיה. אז ראשית, איך אני יודע מה הבעיה? כמה הבחור במבזק בינלאומי מרח אותי? ומה עוד נשאר לי לעשות? תודה רבה צרפתי איזו בדיקה שעשיתי עם ping plotter (שם זה עוד סביר, אבל עדיין בעייתי): Target Name: www.pingplotter.com IP: 216.92.151.75 Date/Time: 8/24/2013 12:09:05 AM 1 0 ms 0 ms BEZEQ [10.0.0.13…
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש שרת אכסון שנותן דומיין בחינם בשביל עסק רציתי לדעת אם יש דבר כזה בחינם בשביל עסק ואם יש אשמח לקבל את הכתובת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ? למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ? למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן. אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום). לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד. השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה? שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד). אשמח לכל טיפ והארה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם זה תמיד פעל לבד כשהיה לי אנטרנט על קו טלפון עכשיו לי של HOT ויש שורטקאט כזה שדרכו אני תמיד לוחץ ואז נפתח חלון שבו מכניסים פרטים (שם משתמש וסיסמה..) ואז לוחצים על קונקט.. אפשר לשנות איפשהו תהגדרות האלה ככה שההתחברות תהיה אוטומטית עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את ה-VR600 ונסיונות הסנכרון לא ממש מצליחים. לכמה דקות החיבור עבד ובזה זה הסתיים. גרסת התכנה על המודם: 0.2.0 0.9.1 v0057.0 Build 160614 Rel.41735n גרסת חומרה: Archer VR600 v1 00000000 ספק האינטרנט הוא 018 על תשתית ADSL במהירות של 15 מגה. המלצות לפתרון הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט). למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים. או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Netgear מציגה נתב חדש המכונה Nighthawk X10. נתב זה כולל שלל של תכונות מתקדמות כמו פורט של 10G, תמיכה בתקן 802.11ad, שרת Plex מובנה ו-6 יציאות LAN. כל הפרטים על נתב זה, כולל מחיר וזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6866
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ברשותי 2 ראוטרים ישנים: TP-LINK TL-WR542G ו-TP-LINK TL-WR841N. הראוטר שמחובר הוא TL-W841N שנמצא בקומה השניה. ברשותי גם מגבר שקניתי באיביי. המגבר נמצא בקומה התחתונה. כרגע המצב הוא כזה: המגבר לא מתנתק בתדירות מסוימת. שטח כל קומה היא בערך 100 מ"ר. בקומה התחתונה יש ממ"ד, והמשפחה רוצה להנות מהאינטרנט גם בממ"ד. בנוסף בבית יש 3 פאזות. השאלה היא כזו: האם לקנות הום פלאג (כמו של שיאומי) או לקנות ראוטר חזק יותר (כמו של שיאומי)? גם רעיונות אחרים נשמח לקבל. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I'm trying to use remote desktop feature between my desktop and laptop at home. for some reason I can use my desktop as my host (laptop client) but can not use my laptop as host and desktop as client. Does any one have a suggestion
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-