רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי ראוטר tp link tl-wr1043 בנוסף יש לי רואטר 6424N של אידמקס אני רוצה להפוך את האדימקס לסוויץ' שיהיה מחובר בכבל מהTPLINK. וכל מה שיהיה מחובר לאדימקס גם יראה ברשת הביתית. (הכל יהיה מחובר קווי) האם זה אפשרי? ומה אני צריך לעשות? אני מצליח לחבר שיהיה לי רשת אבל משום מה אני לא רואה את המחשבים המרוחקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר להשתמש במחשב שמחובר לאינטרנט ובלי ליגלוש רק בסיסמא כאילו שהמחשב היה דלוק היה אפשר לשחק אבל לא היה אפשר לגלוש ומתי שרוצים לגלוש רק בקוד לאינטרנט אני יודע שאפשר לנתק את הכבל מהמחשב ומתי שרוצים לחבר אני שואל אם יש תוכנה שעושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
במסגרת "אגף" מדריכי התוכנות, שיבצנו מדריך חדש לתוכנת ההורדות הפופולארית - µTorrent . המדריך הינו העתק מלא של קובץ הHELP של התוכנה, במתכונת דפי אינטרנט, לנוחיות המשתמשים בה. המדריך עבר עדכון/שדרוג לגרסה האחרונה - 3.2.1 , ו"תוגבר" גם ב- Tutorial לRSS Downloader - המאפשר הורדות אוטומטיות לסדרות (פרק 2- בסוף). בנוסף, הושלמו ההסברים להגדרות "מתקדמות" - Advanced Preferences ולמרבית ההגדרות הקיימות כמו גם לגירסה Alpha 3.3 . בתחילת המדריך, נוספו קישורי עזר, בין היתר לשרשור טיפים שימושיים בפורום uTorrent, שכולל גם אפשרות להורדת כל המדריך כקובץ CHM, וקבצי SETTINGS אופטימליים לתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן יש לי בחדר ראוטר של אורנג' smart box הבעיה זה שהאות שלו חלש באזור של הסלון יש לי נקודת טלפון בסלון אם אני יקנה ראוטר ויחבר אותו בסלון מה אני אצטרך לעשות כדי לתאם אותו לרשת שלי? או שזה יהיה רשת נפרדת משלו?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
בשבוע שעבר נערכה בהונג-קונג תערוכת התאורה הגדולה ביותר באסיה ובין שלל המוצרים, הוצגה שם מערכת נורות תאורה מבוססת IP. כל הפרטים כאן -- http://bit.ly/YPcbiF
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית ומחשב שנמצא ביחידה נפרדת (משהו כמו 10-15 מטר) , הקליטה מאוד נמוכה (עומדת על 5%). הבנתי שיש כמה דרכים לפתור את זה : 1.ראוטר עם קליטה יותר חזקה (יש לי ראוטר מאוד ישן) 2.כרטיס רשת עם אנטנה - עכשיו אני משתמש בכרטיס של TP LINK 54 MBPS TL 321 G 3.לקנות ראוטר שישמש בתור ממסר. לא בטוח שהבנתי נכון (זה ע"פ חיפוש שעשיתי ברשת) , במידה ויש לי טעות אשמח אם תתקנו אותי , כמובן הסברים ולינקים יתקבלו בשמחה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר/מודם הוטבוקס של הוט. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני נייד (כזה שמתחבר עם USB) -עד כאן, הכל בסדר, האינטרנט עובד מהר. בנוסף יש לי לפטופ מדגם : DELL INSPIRON 1525 שיש לו כמובן כרטיס רשת פנימי. מסיבה שלא ברורה לי עד עכשיו אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט באמצעות הלפטופ! המחשב אומנם מזהה את הרשת האלחוטית אבל כאשר אני מכניס את הסיסמא של הרשת למחשב אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה, שהמחשב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. דיברתי כבר שבוע עם הוט - הם אומרים שהכל עובד תקין. ניסיתי להחבר לאינטרנט בלפטו עם כרטיס הרשת הנייד - והכל עבד פיקס! אבל לא ברור לי למה ב NETWORK CONNECTION - כל הזמן מופיע לי איקס אדום על חיבור הרשת הרלוונטי (הפנימי במחשב) ואני לא מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, הראוטר שלי TPLINK541 מתנתק כל כמה שעות מהאינטרנט ורק בגלל הטורנט. זה מצריך RESET חשמלי לראוטר, כי הוא קורס טוטאלית, ולא ניתן להכנס אליו דרך GUI ולבצע RESET. כבר הורדתי כמות חיבורים ל35 בלבד! וגם UPLOAD ל5KBS... הצעות למישהו? יש לציין כי בעבר בשימוש עם utorrent בגרסה ישנה יותר, לא היו שום ניתוקים.
-
שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אם יש עמוד שנמצא בתת ספריה תחת הדומיין של האתר - איך זה נקרא במונח מקצועי ? איך נקרא ה-temp שבדוגמא ? לדוגמא: http://template.com/temp אני יודע שיש לזה שם מקצועי, אך שכחתי אותו... 2. אם אני גולש לאתר http(שזהו פורט 80 לפי מה שאני יודע) ובסוף הכתובת יש 2236: לדוגמא: http://192.168.0.1:2236 ז"א שהפורט שדרכו אני מדבר בכדי לקבל את השירות הוא גם וגם ? או רק פורט 2236 ? אשמח לתשובותיכם המקצועיות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חשבתי עוד מעט לעשות powerngn של בזק בינליאומי 15 mb http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01010114 ולשים מודם D-Link 2500U http://dlink.ru/il/products/3/745.html מבזק וראוטר של ASUS RT-N66U http://www.asus.com/Networks/Wireless_Routers/RTN66U בהתחלה חשבתי על ה linksys e4200v2 אבל הבנתי שה asus טוב יותר ומשתלם יותר, אני מוודא שהאסוס הוא ה revision האחרון 3.0 או b1 (לוח כחול עם קירור פאסיבי, לא אדום עם מאוורר) לעדכן לו את ה firmware לגרסא האחרונה כדי לפתור את כל הבאגים והבעיות הראשוניות, כנראה שאני לא יישתמש ב DD-WRT או ב Tomato כי הבנתי שבדגם הזה זה מוריד קצת מהביצועים לעומת ה fw המקורי המעודכן, וזה גם מסיר פיצ'רים חשובים ואני בעיקר הולך להשתמש בתדר של ה 5 GHz בתקן N א…
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3967582,00.html
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתאם רשת חשמל של חברת DEVOLO ופתאום לאחרונה אני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט אני חושב שיש בעיה עם הגדרות של IP שלו ניסיתי לאפס אותו, וגם ניסיתי לעשות הגדרת IP אוטומטי לצערי שום דבר לא עוזר אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
האם להוט יש בעיה טכנית כיום לספק מהירות ההעלאה מעל 2 מגה? עפ"י עובד הוט נאמר לי שהם ממתינים לשנה הבאה עד לסיום פריסת הסיבים.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי ראוטר של בזק מסוג VVG2000/DGN2000 (אני לא בבית, לא זוכר איזה אחד מהם בדיוק) ומכשיר Access Point של חברת LevelOne מדגם WAP-0006. הגדרתי את מכשיר הAccess Point כ-Universal Repeater על אותו ערוץ (6) עליו עובד הראוטר ועם SSID שונה. (המכשירים מחוברים אלחוטית) המחשב שלי הוא Windows 7. אני מצליח להתחבר לרשת החדשה שנוצרת על ידי הAP ואף לגלוש בה. אחרי כשעה מופיעה לי סימן הקריאה הצהוב בשורת המשימות ליד סמל החיבורים האלחוטים ולידו מופיעה ההודעה No Internet Access. זה קורה בערך אחרי שעה של חיבור, לפעמים יותר לפעמים פחות. חשוב להבהיר, ברשת המקורית (ראוטר של בזק) עדיין יש אינטרנט והכל עובד כמו שצריך, רק ברשת החדשה שנוצרה על ידי הAP אין גישה לאינטרנט. מדוע קורה הדבר? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית עם שלוש קומות, לקומה השלישית הסיגנל של הראוטר לא מגיע. אחרי שעברתי קצת באינטרנט והסתכלתי הגעתי למסקנה שיש 2 פתרונות. 1) לשים הום פלאג לחשמל , ואז להעביר את האינטרנט דרך החשמל, שזה קצת פחות טוב בשבילי. 2)לשים רפיטר בקומה השניה ואז הוא יעלה את הסיגנל. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. מה עדיף ? , האם יש פתרון אחר ? 2. הרפיטר או ההום פלאג מורידים את המהירות של האינטרנט ? 3. האם כדאי לקנות באיביי את הדבר הזה ? 4. האם יש איזשהו דגם מומלץ של הרפיטר ? (השימושים שלי הם רק אינטרנט, אני לא משתמש כמעט בכלל בהעברת קבצים או ובהסתכלות במחשבים אחרים. תודה רבה לכל העונים, ושתיהיה שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סוג של בקתה שאני צריך לחבר אליה רשת. נק' הרשת הכי קרובה היא בבית של ההורים, במרחק 100 מ'. כרגע הקונסטרוקציה היא כזאת: המודם נמצא בבית. ממנו יוצא כבל רשת למכשיר שמעביר אותות רשת דרך החשמל. המכשיר השני נמצא במחסן - שהוא בערך באמצע הדרך בין הבקתה לבית (כ-60 מ' מאיתנו). מהמכשיר שממיר רשת לחשמל במחסן יוצא כבל שמתחבר לראוטר אלחוטי, שיושב מחוץ למחסן. בבקתה הלאפטופ מחובר לאנטנה של טיפי לינק בחיבור USB. אנחנו קולטים כאן אינטרנט, אבל האות חלש (2 קוים). רוצים לחזק את האות. מה שעלה במוחי הן 2 אפשרויות: 1. כבל רשת אאוטדור באורך 100 מטר - מהבית של ההורים לכאן, וכאן נחבר את הראוטר. ככה נדלק גם על המכשיר רשת-חשמל שאני מניח שמוריד את חוזק האות. הכבל אאוטדור יעלה לא פחות מ-400 ש…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-