רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אתם התקווה האחרונה שלי. מהירות האינטרנט שלי 1.5 (בגלל מגבלות אזוריות) לאחרונה (בערך שלושה חודשים) המהירות הרגילה שלי שהיא 180 (הורדה) ירדה לממוצע שנע בין 5-50 ק"ב. זה כמובן מלווה בעשרות ניתוקים במהלך היום והלילה. אני בודק את מהירות האינטרנט באתרי הבדיקה של 012\בזק\speedtest המהירות לכאורה תקינה. מראה 1.2 יש ימים שמראה 1.5. בפועל: אני לא מצליח לראות סרטונים, תכני פלאש כמעט שלא עולים, הורדה מאתרי אינטרנט (גם אתרים אמינים כמו microsoft ) ההורדה בדר"כ נכשלת אחרי שהמהירות מתחילה ב50 יורדת ל30 ואז 10 ואז 0. פנייה לספק האינטרנט והתשתית לא עזרה, מבחינתם הכל תקין, ואני מגזים. הגלישה באתרי האינטרנט חלקה באופן כללי אז אין להם מה להגיד לי. מה אני יכול עוד לעשות? דרך אגב הבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,תוך כדי משחק יצר איתי קשר אחד האדמינים בשרת של MSI HWZONE,אחרי שהתלוננתי על לאג ופינג גבוה מאוד(הגיע כמה פעמים למשהו כמו 500+),הוא אמר שהוא עשה איזה בדיקה("pinging your computer") ויכול להיות שהבעיה מהוט ושמחשב ברשת מפריע או משהו כזה והציע שאני אתייעץ פה,אני אתן קצת רקע כללי יש לי אינטרנט 12 מגה הוט+012 אני גר בשערי תקווה זה לכיוון אריאל, win7 ultimate 64 bit core2duo e8500 3.16 ghz 4 gb ram ddr2 nvidia 9800gtx+ 1 gb המשחק עובד בצורה לא הגיונית בכלל כשמסתכלים על המפרט שלי הפינגים לא יציבים קופצים מ-90 ל-500+ יש לאג מוזר,פשוט בלתי נסבל לשחק ככה, והמשחק הזה זה מה שאני בעיקר אוהב לעשות בזמני הפנוי לכן מאוד מתסכל אני עוד יציין שאת המשחק התקנתי על ווינדוס ישן יותר שהיה…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום ברשותי win XP והפירוואל המובנה פעיל. כאשר אני מנסה להכנס לאתר ftp אני לא מצליח כאשר אני מכבה את הפירוואל המובנה של המערכת אני כן מצליח להכנס. איך ניתן לנגדיר את הפירוואל שיאפשר גישה ל FTP ? תודה בר
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני זקוק לאינטרנט על המחשב הנייד והיכן שאני נמצא אין רשת WIFI זמינה. מישהו יכול להמליץ על אינטרנט אלחוטי שלא יהיו בעיות בקליטה, אזור ת"א-ראשון לציון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום בכתבה שעסקה בלוחות אם miniITX, סוקר בין השאר לוח של Gigabyte שכולל 2 חיבורי Ethernet: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/mITX_Z77_Roundup/4 השאלה שלי: איזה תועלת אפשר לקבל מלוח אם שכולל 2 חיבורי Ethernet? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית רשת בכל חדר שהולכת לארון התקשורת ומתחברת למתג (ג'יגה) ומשם כבל רץ לנקודה בסלון שאליה מתחבר הראוטר/מודם של בזק ADSL והכל עובד תקין מכל החדרים. כעת אני מעונין לחבר באחד החדרים שני מחשבים ומדפסת עם חיבור רשת לנקודה בקיר כדי לחברם לרשת הביתית וכמובן לצורך גלישה באינטרנט. יש ברשותי ראוטר מסוג Edimax BR - 6424n האם אוכל להשתמש בו כדי לחבר את שני המחשבים והמדפסת לרשת? ניסיתי לחבר את המחשבים לכניסות LAN ואז כבל מהWAN לקיר אך הרשת לא עובדת... מה עליי לעשות? תודה לעוזרים:-) חג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה.. איך הוא מחלק את זה?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שמסביר איך עושים זאת במבחינת הגדרות. מבחינת חומרה הבנתי שאני צריך ראוטר שאותו אני מחבר לכל אחד מכרטיסי הרשת במחשבים וגם מחבר את המודם שברשותי לראוטר, החיבור הוא בכבל רשת רגיל או מוצלב? ושוב האם ישנו מדריך כלשהו שמסביר איך עושים זאת מבחינת הגדרות?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב לינקסיס wrt54GL אליו מחוברים מחשב אחד באופן חוטי והשני (נייד) אלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים ויש לי חיוג ללא חייגן. עדיין לא אבטחתי את הרשת מהסיבה הפשוטה - אני לא יודע איך. אני חושש ששכנים נכנסים לרשת שלי, "מתעלקים" על רוחב הפס שלי וגונבים לי קבצים... איך אני מאבטח את הרשת האלחוטית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח במשהו אחד: שמעתי את הפירסומת החדשה של הכלבים לאינטרנט מהיר. בפירסומת זו הקריין מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיוג רגיל (dialup) ונתקל בצליל התחברות (hand shake) והצליל פשוט לא נגמר ולא ניתן להתחבר. מוזר היה לי לשמוע (ואולי זה רק אני כי פשוט מזמן לא התחברתי עם מודם חיוג רגיל) ש"צליל החיבור" הוא בעצם צליל של פקס!!!! האם אני טועה??? או שפשוט הכלבים חושבים שאנחנו מטומטמים. כמו כן הם מנסים למכור לנו אינטרנט מהיר יותר אבל בעצם אומרים הרבה ולא אומרים בעצם כלום: הקריין החביב מציע: אינטרנט ללא חיבור לקו הטלפון (ובעצם מנסה לרמוז ש-ADSL כן "תופס" את קו הטלפון - דבר שאינו נכון) וכמו כן אינטרנט מהיר יותר (אך הם לא אומרים ממה). זה נכון שאינטרנט בכלבים מהיר יותר אבל הם נזהר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-