רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מנסה ליצור לי רשת ביתית בין שני מחשבים. שני המחשבים עם מערכת הפעלה XP. מחשב אחד עם כרטיס רשת PCI ומחשב שני עם כרטיס רשת ONBOARD של חברת ASUS. הבעיה שבמחשב עם הכרטיס רשת ONBOARD הוא אומר לי "כבל רשת מנותק" למרות שהנורית המסמלת חיבור תקין דולקת. ניסיתי להחליף כיוון של כבל רשת - לא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ונראה שהוא מזהה כראוי את כרטיס הרשת. אגב, במחשב עם כרטיס רשת PCI הכל תקין והוא מזהה חיבור בין שני המחשבים. הכבל הוא כמובן כבל מוצלב. אשמח לכל טיפ. בתודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, נאמר לי כרגע מבזק שבעשור הקרוב הם לא מתכננים שיפוץ בשכונה שלי (עד 20 מגה מהירות הורדה, ועד מגה וחצי העלאה, וגם זה לא יציב במזג אוויר חורפי שהעמודי תקשורת בחוץ נרטבים) לא רק שזה לא יציב, בערך כ4-5 פעמים בשנה צריך לבוא טכנאי לעשות כל מיני סידורי קומבינה בעמוד ברחוב וכל מיני זריקות חוטים על גגות של השכנים רק כדי למשוך עוד עם התשתית הזאת עד לעוד 10 שנים שיעשו סיבים... חשבתי לזרוק את כל החוטים שלהם מהגג ולחבר את הרשת הביתית (מחווטת היטב) למודם 4G (בהמשך 5G) ושלום על ישראל. אילו חברות בארץ מציעות 4G ללא הגבלה (יש נטפליקס בבית), כמה זה עולה, והאם לדעתכם אפשר להגיע לכל הפחות לאותה מהירות של הDSL החלש שלי ? אשמח למחשבות בנושא, ולח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם של סמסונג AHT E300 ושמעתי שאפשר לפרוץ אותו. עכשיו, אם אני פורץ אוות אז מה זה נותן לי? חיבור טוב יותר? הופך אותו לראוטר? מה? תודה על העזרה. ולמי שיש אולי מקום שאפשר לפרוץ בו את המודם אני אודה מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית ( P2 128 MB ) ואני מחפש איזו תוכנה חינמית וטובה שתהפוך אותו לראוטר כך ששאר המחשבים יגלשו דרכו . אם ישנה תוכנה כזו שכוללת גם firewall זה יותר טוב ! אשמח לסיוע מהפורום . תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USB והיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. כמו כן, גם הטורנט מוריד לי על 30-70 קב"ש מTL. אני מחובר דרך תשתית HOT UFI 12MB וספק בזק 12MB. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה ביום ראשון והתחברתי לתשתית הוט במהירות אינטרנט של 200 מגה. אני מחובר לספק בזק במהירות של 200 מגה. מיקמו לי את הראוטר HOTBOX 2 בסלון וחיברו אותו לארון תקשורת, בהתחלה הטכנאי של הוט אמר שהסוויץ בכלל מותאם רק עד 100MB. הוא חזר ביום למחרת והחליף את הסוויץ לסוויץ שתומך עד 1Gb. המחשב הנייח שלי ממוקם בממ"ד, הוא מחובר בכבל רשת לחיבור לקיר ומשם לארון תקשורת. אני מחובר עם כבל רשת CAT5e הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם תומך במהירות עד 1Gb. זה הדגם - intel i219-v בהגדרות של הכרטיס רשת הכרטיס מוגדר עד 100MB FULL DUPLEX. ברגע שאני משנה את זה ל1GB זה אוטומטית מנתק לי את האינטרנט ומראה לי שהכבל רשת לא מחובר, למרות שהוא מחובר. מה אני יכול לעש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת Asus מציגה כרטיס רשת קווי, התומך במהירויות מעל 1G, המיועד לשוק הצרכני. האם זה המוצר שיהפוך מהירויות אלו לסטנדרט החדש? http://www.netcheif.com/blog/?p=6958
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תרד על איטיות : http://hwzone.co.il/community/threads/541610-כבל-טלפון-גורם-לבעיות#.UyNhQenNtaQ בסופו של דבר החלפתי כבל רשת לכבל של 10 מטר ואז כבל הטלפון קצר ולא אמור להוות בעיה - עד כאן בסדר. בזמן האחרון אני מרגיש איטיות בגלישה אבל לא משהו קבוע , זה מתבטא בזה שסרטונים ביוטיוב מגמגמים לעיתים , אותו הסרטון יכול להתנגן רגע אחד באופן חלק ורגע לאחר מכן מתקשה לטעון מספיק מידע כדי לנגן רציף. דפי אינטרנט רגע אחד עולים בשנייה ורגע אח"כ לא נטענים. המחשב שלי יחסית נקי אני לא מבצע שום התקנה של שום דבר בלי לבדוק כל V פעמיים אני יודע בדיוק אילו תוכנות מותקנות אצלי וגם סריקות מראות שאני נקי מרוגלות או ווירוסים. ראיתי את התרד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/5417…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים. לפני חודשיים קניתי שני 1043. אחד הוגדר כראשי והשני מוגדר כ AP. הבעיה שהראשי יציב כסלע ולעומת זאת ה AP קורס כל שעתיים- שלוש. אולי הגדרתי משהו לא בסדר? מדובר על קושחה מקורית מעודכנת בשני הראוטרים. מדובר על גרסאת חומרה 1.11 שבעבר ניסיתי להתקין עליה DDWRT שכמעט גרמה לבריק לכן לא ניסיתי יותר והחזרתי למקורית. כשהראוטר נופל, גם ה WEB נופל ואין גישה לכלום. נורית SYS נשארת דלוקה קבוע. ניסיתי לשנות ערוצים. לא עזר. ראוטר ראשי: אייפי: 192.168.1.1 חיבור חייגן. שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 ראוטר AP: אייפי: 192.168.1.99 שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 תמונות מהגדרות הראוטרים: ראוטר ראשי: ראוטר AP: תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הראוטר tp-link wr1043nd, הגדרתי את הרשת והכל עובד טוב. כשחיברתי את הPS3 לראוטר (חוטי ואלחוטי) הסוני אומר בבדיקת הקישוריות שהאפשרות לUPNP לא זמינה. בתוכנה PS3 MEDIA SERVER הסוני מזוהה אבל לא רואים את קצב העברת הנתונים המשוער מתחת לאייקון של הסוני. בהגדרות של הראוטר האופציה של UPNP מופעלת ועידכנתי לגרסא הכי חדשה. מה עושים??? בתודה...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עצה קטנה בשבילכם אל תעשו כבלים בחיים שלכם אני אפרט פה רק חלק מהבעיות שהיו לי ולאחרים כי אם אני אכתוב את כולם אז יהיו פה כמה עמודים טובים מאז שהתחברתי (לפני כ-4 שבועות) היו לי רק בעיות מאז אי אפשר להתקשר דרך חייגן זה דבר ראשון מפני שזה כל הזמן מתנתק ולא משנה לאיזה ספק אתה מחובר זה בעיה בכבלים אין מה לעשות פשוט ככה זה והם גם ענו לי ככה... (לידע כללי אני עם ערוצי זהב) בגלל הבעיה הקודמת הפכתי את ההתחברות לדרך דף הבית ומאז (וגם לפני דף הבית) האקספלורר העלה אתרים לאט בטרוף ולא רק אתרים מחו"ל!!! אני לא מגזים כשאני אומר שהוא יותר איטי מ-56K הישן והטוב ואני ממש מצטער על זה שנפרדתי ממנו! עוד בעיה זאת בעיית הפינגים הפינגים בארץ היו (וגם עדיין) 140-200 (עם דף הבית) ו- 1000+ (…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת התקנתי על הלפטופ החדש WINDOWS 7, יצרתי שיתוף על תיקיות מסויימות ברשת הביתית אני מזהה את המחשב החדש וברגע שאני מנסה להתחבר לאחת מהתיקיות אני מקבל את חלון הסיסמה (תמונה למטה) מה עשיתי לא נכון או שלא עשיתי ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם..... רכשתי נתב VPN במיוחד על מנת להתחבר לVPN שרכשתי באינטרנט ואני מעוניין להגדיר אותו בראוטר... יש לי קצת ניסיון בראוטרים הפשוטים אך מעולם לא התעסקתי את כל סיפור הVPN וכל הפרוטוקולים למניהן, והעסק נראה מאוד מסובך אך מה שאני רוצה לא אמור להיות כזה... סה"כ אני מעוניין להגדיר שכל מחשב שיהיה מחובר לראוטר הזה יקבל VPN (ע"י חיבור לשירות הVPN שרכשתי) כיצד אני עושה זאת? הראוטר שברשותי הוא: TP-LINK TL-ER604W וזו תמונה מהלוח בקרה: http://up415.siz.co.il/up3/ko3dyqzynmmt.jpg מצאתי את הדף הבא: http://www.tp-link.com/en/FAQ-411.html אך כאשר אני מנסה להגדיר (פחות או יותר) כמו בדף, אני מנסה ללחוץ על "הוסף" ומקבל שגיאה שהפעולה נכשלה. יש ברשותי את השם משתמש, הסיסמא והכתובת של …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-