עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ofer40,

היי האם מישהו יודע על בעיה בתשתית של בזק? יש לי מהירות של 2.5 ועשיתי בדיקת מהירות באתר WOW.BEZEQ.CO.IL וקיבלתי תוצאה של מהירות 1.5(160KB/S). אני מנסה מיום שישי להשיג את בזק ולא מצליח. מישהו יכול לעשות את הבדיקה הזאת ולומר לי מה התוצאה? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by noam23,

נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…

5. בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by guycnaan,

כבר שעה וחצי שאין אפשרות להתחבר לשום תוכנה שפועלת על סרברים מחו"ל,כנ"ל גם שרתים מחו"ל האם זה רק משהו שקרה לספקית שלי (נטוויז'ן) או שזה כלל ארצי,ומה זה ? האם נפל בק בון,משדרגים את המערכת,הפסקת חשמל...מה?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם. בניתי רשת שמכילה 2 נתבים אלחוטיים מחוברים ביניהם. הרשת כוללת סה"כ 4 עמדות: שני מחשבים נייחים ושניים ניידים. לאחד המחשבים הנייחים מחוברת מדפסת בחיבור USB וכל שאר המחשבים ברשת יכולים להדפיס אליה. ברגע שאני שולח בקשה להדפסה מהמחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת הכל עובד חלק, אך ברגע שאני שולח בקשת הדפסה ממחשב אחר אל המדפסת הזו, אותו מחשב שולח את ההדפסה, המדפסת מדפיסה אותה אבל בקשת ההדפסה נשארת תקועה במחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת באופן ישיר (למרות שהמדפסת סיימה להדפיס אותה כבר). כאשר אני מנסה לשלוח בקשת הדפסה נוספת, המדפסת כבר לא מדפיסה מכיוון שיש מסמך תקוע ברשימת הדפסה של המחשב הנייח. איך אני פותר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, שידרגתי את המודם שלי (אלקטל) לגירסת פרו וחיברתי אותו לפורט 1 בראוטר אחד שקיבלתי חינם(linkSYS) עכשיו, הראוטר הוא רק 4 פורטים כלומר, נשארו לי 3 פורטים פנויים אבל כאן הבעיה, כל פעם שאני מחבר את שלושת המחשבים ביחד, הוא מנתק לי את המחשבים וומחבר אותו שוב וככה לסירוגין עד שאני לא מנתק מחשב אחד אז...יש אולי למישהו מושג למה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, כבר רכשתי את ה-1043 אך ראיתי הבוקר באופיס דיפו שהם קיבלו ראוטרים של טנדה מהדגם המצוין בכותרת,איך הוא מתמודד מול ה-1043? יש לי עד סוף היום להחליף. ועל הדרך יש 2 בעיות מוזרות,כל חצי שעה בפלאפון אני רואה הודעה שהמכשיר מתחבר הצליח להתחבר מחדש ל1043 דבר שלא קרה לי ב-netgear 614 הקודם. בעיה נוספת היא הקליטה,מדובר בדירה לא כלכך גדולה אך הקליטה בדיוק אותו הדבר כמ הראוטר הקודם שהיה לי הראוטר אמור לחדור קירות בצורה טובה יותר עקב תקן ה-MIMO 3T3R לא? עדכנתי גרסא לנתב לחדישה ביותר,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד. ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi). אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס. כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה: איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים. תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לפני כשבועיים, תחת הכותרת "איסור אפליה בין מנויים", הוציא משרד התקשורת ידיעה לעיתונות ממנה ניתן להבין כי לקוחות קיימים של חברות התקשורת, העוברים לתוכנית חדשה, יזכו באותם תנאים כמו לקוחות חדשים. ידיעה זו זכתה לפרסום נרחב בעיתונות ובעקבות זו פנו אלי מספר גולשים בפורומים ובפייסבוק על מנת לקבל הבהרות לנושא. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5665

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. שלום, ברשותי נתב d-link 2760u e1 של בזק. לנתב מחוברים 2 התקנים בצורה חוטית ועוד יותר מ10 אלחוטית. כמו כן מחוברים PS4 , ועוד כמה ממירי Yes. בקיצור הדרישות גבוהות מידיי למה שהנתב מציע ואני מחפש פתרון לבעיות ניתוקים וקליטה טובה יותר. כרגע אנחנו מחוברים לבזק במהירות 30 מגה עם ספק של בזק בינלאומי אך סביר שנשדרג כשהתשתית תתמוך ביותר מ30 מגה. הדרישות: - קליטה אלחוטית טובה. - תמיכה בלפחות 15 התקנים במקביל. - מעדיף שתהיה תמיכה גם למודם של בזק וגם של הוט. - פיצרים נוספים יתקבלו בברכה תקציב- לא מכיר כל כך את המחירים אבל כעיקרון התקציב לא מהווה שיקול עיקרי. על איזה נתב הייתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nice,

אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by dor88,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מחפש ראוטר סביר ולא יקר רק בשביל להתחבר למכשיר האייפון. לא מחפש את שיא השכלולים,אחד כזה שיעשה את העבודה . אם זה חשוב אני מחובר דרך הוט,ספק-בזק וללא חייגן. האם כדאי לקנות אולי ראוטר יד שניה ? מה עם כרטיס רשת אלחוטי wifi שמתחבר ל PCI-E ,לא יעשה את העבודה? תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by amisha,

אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אהלן, חיבור האינטרנט בבית שודרג למהירות של 100 מגה (בזק ובבנ"ל), וצריך להחליף את ציוד התקשורת הישן. אני מחפש נתב+מודם (או נתב בלבד) שתומך ב-HPNA, במהירות הנ"ל וב-wireless כמובן. הבנתי שבציוד שבזק מספקים יש הגבלות/פרצות/תוספות מיותרות (-אשמח אם מישהו יפרט מה בדיוק החסרונות), וכי הזמנה מחו"ל עלולה לא להגיע. אשמח להכוונה לציוד שניתן לקנות בארץ, התמיכה ב-HPNA הקשתה על מציאת ציוד מתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by llnakash,

ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים