רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב, בתקציב עד 300שח. ברשותי hotbox במהירות הורדה 100 מגה, hotbox נמצאה בחדר ליד החדר השני(מפריד קיר) שבו נמצא המחשב שלו אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי. רציתי גם לברר איך כרטיס רשת usb לעומת כרטיס pcie מה הם היתרונות והחיסרונות שלהם. חשבתי לקנות את הכרטיס הבא : https://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=36787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לקנות, המהירות היא 1000 גיגה. ביקשתי מתאם סיב אבל הנציג שאל אם יש לי את כל הנ"ל: א. Gigabit WAN port x 1 – שקע WAN לטובת התממשקות מול מתאם סיבים – Ethernet במהירות 1 גיגה ביט לשנייה ומעלה. ב. בחיבור לתשתיות GPON של בזק או IBC – תמיכה בחייגן PPPoE. ג. בחיבור לתשתית Active Ethernet של IBC (אנלימיטד) – תמיכה בקבלת כתובת IP באמצעות DHCP זה נכון לא נכון? אפשר המלצה על ראוטר טוב עם מש ונקודת מש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת PCI מדגם WN951N של TP-LINK ונתב 1043ND גם של TP-LINK. בגלל שזה כרטיס PCI והוא יושב מאחורי המחשב, הקליטה שואפת לאפס. אני מתלבט אם לקנות פשוט כרטיס רשת USB ואז אוכל למקם אותו איפה שנח לי כדי שתהיה קליטה טובה כמו WN822N או לקנות אנטה כמו ANT2403N. ההפרש במחיר זניח. המלצות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי. השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ? כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות. ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ? לינק v400 מ-ksp האם הוא יציב ומומלץ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החבילה שאני נמצא בה עלתה לפני שנה בערך סכום מסוים של כמעט 180 ש"ח. היום היא עולה 110. היות וההנאה שלי היא לא להכנס כל יום לאתר החברה ולבדוק מחירים חדשים, לא שמתי לב שהמחירים השתנו מאז וירדו ל110. לא יודע אפילו ממתי. הם השאירו אותי בחבילה של 180, זאת לא גניבה? רק אם אבקש יורידו אותי ל110, ואני לא בטוח שאני בכלל אבקש (שוקל לעבור). זכותי לדעת שהמחירים ירדו. ככה זה עם כל הספקים?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת kasens דגם KS-G5000 קיבלתי איתו דיסק התקנה אבל הוא בסינית וכשאני מנסה להתקין אני מקבל איזה שגיאה,הבעיה היא שהווינדוס שלי הוא ווינדוס 8.1 והדיסק מתאים לווינדוס 7, עכשיו חיפשתי דרייברים בגוגל ולא מצאתי, למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה. מנהלים אם פתחתי במקום הלא נכון תעבירו לי למקום הנכון, כי פשוט אני משתמש חדש פה,תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר ומודם ADSL, ואני רוצה להגדיר סיסמא להתחברות. איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי דירה חדשה מקבלן, וכרגע נמצא בתיכנון תוכניות החשמל. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לי למקם את ריכוז התקשורת המחשבים בבית. 2 אופציות : 1. למקם את ריכוז התקשורת בארון, במדף תחתון, שבו אחבר Switch קטן עם 8 פורטים( זקוק בפועל ל 6-7) ובנקודה אחרת בבית אחבר את הראוטר/מודם בין אם זה יהיה בזק או הוט( תהיה הכנה מראש לנקודת בזק והוט אחת ליד השניה). 2. למקם את ריכוז התקשורת ליד נקודות בזק והוט ולחבר את כל הפורטים ישירות לראוטר. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא ראוטר שמתאים ל adsl או cable שיש בו יותר מ 4 פורטים. יש חיה כזו ? אשמח לשמוע פתרונות... תודה רבה, עמית
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זהירות אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי. התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~. לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה. עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים. התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה9980 אבל אין אותו במלאי בשום מקום. הציעו לי לקנות את ה9970 של TPL ההבדל העיקרי בינהם הוא תמיכה במהירות מקסימליית 10/100 לעומת 10/1000 ושל9980 יש גם תמיכה ב5GHZ (לא יודע מה זה אומר) מישהו יודע אם זה משנה משהו? כדאי לחכות שיגיע המלאי מתוך חשיבה על העתיד או שזה כ"כ לא רלוונטי שפשוט לקנות את ה9970 וזהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקומה התחתונה של הבית ראוטר של בזק. בקומה למעלה יש access point שמחובר לראוטר למטה בעזרת כבל רשת. האם את ההגדרות האלחוטיות של הנקודה למעלה אני מגדיר עם אותו שם ssid וסיסמא כמו של ה ראוטר למטה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבוע שעבר החליטה הוועדה הפדרלית לתקשורת בארצות הברית (ה-FCC) על שינוי ההגדרה של מהירות חיבור "פס רחב". הוועדה, שתפקידה מקביל לזה של משרד התקשורת בארץ, החליטה שחברות אינטרנט יוכלו להגדיר חיבור אינטרנט כ-"פס רחב" רק אם מהירות הורדה (download) היא לפחות 25Mbps ומהירות העלאה (upload) היא לפחות 3Mbps. ההגדרות החדשות מגדילות את מספר משקי הבית בארה"ב שאינם מחוברים לאינטרנט בפס רחב מ-6.3% ל-19.4% והמשמעות היא שנכון למועד ההחלטה, אחד מכל 5 משקי בית בארה"ב אינו מחובר לפס רחב. בהקשר זה מעניין לציין שאם ההגדרה האמריקאית למהירות "פס רחב" היתה מיושמת בישראל, הרי שיותר מ-90% ממשקי הבית כאן אינם מחוברים לפס רחב, בעיקר בגלל הקמצנות של חברות התשתית במהירות ה-Upload. http://www.netch…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-