עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי לקוח שאני מתחבר אליו למחשב מרחוק לצורך עבודה. ללקוח יש חבילה 2.5M והאיטיות פשוט בלתי נסבלת. אני מניח שאם הוא ישדרג את מהירות ה-upload החיבור למחשבו יהיה הרבה יותר מהיר. הלקוח לא מבין כלום בתחום ולכן אני הולך לעשות את השדרוג בשמו. השאלה אם יש בכלל טעם לדרוש כזה דבר. למישהו יש ניסיון?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by MrMale,

כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by avz,

היי ראיתי שיש התקן שנקרא VOIP ADAPTER. אם אני מבין נכון, זה מאפשר שיחות טלפון על גבי האינטרנט. במידה וזה אכן כך, אשמח להסבר איך זה מקבל מספר בלי להתחבר למרכזיה כלשהי או שזה מזהה את המספר של קו הDSL (שאני כמובן לא יודע מה המספר שלו) ומתלבש עליו תוך שהוא חושף את המספר (נכון לעכשו, אם מחברים מכשיר טלפון לקו, ההודעה שמקבלת היא שהמספר חסום)?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. וכמה זה עולה..?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by arye76176,

יש לי ראוטר של חברת kasens דגם KS-G5000 קיבלתי איתו דיסק התקנה אבל הוא בסינית וכשאני מנסה להתקין אני מקבל איזה שגיאה,הבעיה היא שהווינדוס שלי הוא ווינדוס 8.1 והדיסק מתאים לווינדוס 7, עכשיו חיפשתי דרייברים בגוגל ולא מצאתי, למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה. מנהלים אם פתחתי במקום הלא נכון תעבירו לי למקום הנכון, כי פשוט אני משתמש חדש פה,תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=at20101102_02 לצאת בהצהרות זה יפה מאוד, השאלה מה יקרה בפועל. לוחות זמנים? לא כאן. בינתיים רק בגדר הצהרה. דבר נוסף הוא המחיר, אמנם אני לא מבין גדול בעלות של פריסת כבל תת ימי אבל נראה לי שהיא יותר מ-100 מליון דולר שמצוינים בכתבה, תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה אם נרצה להאמין בכך (אני ספקן, אבל הלוואי שזה יקרה) אז אולי יזוז משהו בשוק האינטרנט ולא יהיה לנאוטילוס מונופול על אספקת רוחב הפס.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by jayz0r,

אהלן, אני מחובר קווית למודם ראוטר EDIMAX AR7024WG שמחלק לי, לעוד מחשב שמחובר קווית ולעוד שניים שמחוברים אלחוטית, כתובות אייפי בצורה דינאמית בעזרת ה- DHCP. מן הסתם שבמצב כרגע ה- Port Forwarding יעבוד לסירוגין, מפני שכאמור האייפי משתנה. כעקרון המטרה שלי היא להגיע למצב שכולם מקבלים אייפי באופן דינאמי ולי יש סטאטי עם פורטים פתוחים לבחירתי. קראתי פה ושם והבנתי שזה לא בעיה אם קובעים אייפי סטאטי שנמצא מחוץ לטווח שמחלק ה- DHCP. אצלי כתובת הראוטר היא 10.0.0.2 הטווח שה- DHCP נוגע בו הוא 10.0.0.4 - 10.0.0.15 ניסיתי לקבוע לי אייפי סטאטי של 10.0.0.20 לדוגמה סאבנט 255.0.0.0 וגייטוויי 10.0.0.2 הבעיה היא שבכל אייפי סטאטי שאני מנסה להשתמש, מה שעובד זה רק האייסיקיו (מסנג'ר, גלישה וכו' לא).…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Pro עכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת... אחרי שאני מחבר הכל... האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", ורק לאחר שאני עושה DISABLE-ENABLE ל- LOCAL AREA CONNECTION מסתדר האינטרנט וניתן לגלוש . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nice,

אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dor88,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Dimer,

קניתי את הראטור הזה ( Cheif, תודה על עזרתך בנושא) , הגדרתי את ההגדרות לחיבור לאינטרנט, לרשת קווית ואלחוטית, נתתי למחשבים IP קבוע דרך address reservation (דרך הראוטר, בהגדרות המחשבים עדיין רשום obtain IP automatically, ניראה לי מיותר לשנות את זה) וניראה שהם אכן מקבלים את ה -IP שרציתי. השאלה היא לגבי פתיחת פורטים, אני לא מצליח להבין מה הדרך הנכונה לעשות את זה. לפי מדריך שמצאתי פה http://www.computershop.co.il/customersupportArticle.asp?CatCode2=5&CatCode3=6&CategoryKbArticleId=1182 ניראה שצריך להיכנס ל- virtual servers ושם להגדיר את הפורטים. לפי המדריך שבא עם הנתב ניראה לי יותר הגיוני לעשות את זה דרך port triggering (אבל שם ההגדרות קצת מוזרות....). מה הדרך הנכונה?

16. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן, למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין 3CRWER200-75 של 3com תודה מראש לעונים.

18. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

שלום וערב טוב, ברצוני לספר לכם על בעיה שגיליתי בזמן כתיבת פקודת הNETSTAT במחשב והבעיה היא כדלהלן: לפני שאני נכנס לאתר מסויים דרך הפיירפוקס הNETSTAT שלי מכיל שורה אחת. מה שמצביע על תקינות האינטרנט. אך לאחר שאני נכנס לפיירפוקס, אז יוצא ממנו וכותב את פקודת ה-NETSTAT, מופיעות לי 20 שורות. הגיוני שהם רוגלות או וירוסים? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי 3 מחשבים ואני רוצה שבכולם אני יוכל לגלוש ב adsl?? hub יספיק או לא ??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

23. Started by amisha,

אני חושב אולי לקנות אותו כחלק מ black friday ? אולי כדאי להוסיף עוד קצת לקחת משהו יותר עמיד ? ראיתי שממליצים על ה D-Link DIR655 , האם כדאי כבר לקחת את ה DLINK ? הוא אמור יהיה להתחבר למודם של HOT ללא חייגן , האם זה אפשרי ? עריכה : מוכן להשקיע עד כ 500 ש"ח . צריך תקן N לנייד .

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by crow1470,

שלום לכולם עברתי מתשתית הוט לבזק (100 מגה בשתיהן), אני מקבל קרוב ל 95MBit ב DOWNLOAD אך החיבור מתנתק בין כל מספר דקות למספר שעות. הניתוק - חיבור נעשה מיידית, לא נראה שיש בעיית סנכרון. מחובר עם Dir-655 (קושחה אחרונה 1.35 A4) למודם נתב של בזק Netgear vvg2000. קו הטלפון המוביל למודם עובר בתעלת כבלים של Yes. הורדתי את ה MTU של ה DLINK ל 1380, נראה שעזר קצת. יש לציין כי בתשתית הוט בתצורה זהה לא היו בעיות כנ"ל רעיונות ? תודה מראש ל

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N . אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה. השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים