רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברות נטוויז'ן ו-012 פנו למשרד התקשורת וביקשו שלא יתערב במחירי נאוטילוס - המונופול של החיבוריות של ישראל לעולם. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000705972 משרד התקשורת רוצה לצמצם את כוחה של נאוטילוס ולהגביל את הקף התחרות על מנת שטמרס תוכל להתחברות בשוק הזה. נאוטילוס כמובן מתנגדת ומגייסת לעזרתה את נטוויז'ן ו-012 שטוענות שהגבלת כוחה של נאוטילוס יביא לעליית מחירים. כלומר לדעתם, אחרי שהחברה במשך שנים עשקה את ה-ISP ודרכם אותנו, הלקוחות, צריך לתת לה פרס ולמנוע ממתחרים חדשים להיכנס לשוק.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה ביום ראשון והתחברתי לתשתית הוט במהירות אינטרנט של 200 מגה. אני מחובר לספק בזק במהירות של 200 מגה. מיקמו לי את הראוטר HOTBOX 2 בסלון וחיברו אותו לארון תקשורת, בהתחלה הטכנאי של הוט אמר שהסוויץ בכלל מותאם רק עד 100MB. הוא חזר ביום למחרת והחליף את הסוויץ לסוויץ שתומך עד 1Gb. המחשב הנייח שלי ממוקם בממ"ד, הוא מחובר בכבל רשת לחיבור לקיר ומשם לארון תקשורת. אני מחובר עם כבל רשת CAT5e הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם תומך במהירות עד 1Gb. זה הדגם - intel i219-v בהגדרות של הכרטיס רשת הכרטיס מוגדר עד 100MB FULL DUPLEX. ברגע שאני משנה את זה ל1GB זה אוטומטית מנתק לי את האינטרנט ומראה לי שהכבל רשת לא מחובר, למרות שהוא מחובר. מה אני יכול לעש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי הרבה פעמים את המושג FireWall ואף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק. מישהו יודע ? בתודה, אלון.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הראוטר האלחוטי הבא: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWER100-75 חנות אחת אמרה לי שחלק גדול מהסדרות החדשות של 3COM בעייתיות בעיקר עם בזק. זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עצה קטנה בשבילכם אל תעשו כבלים בחיים שלכם אני אפרט פה רק חלק מהבעיות שהיו לי ולאחרים כי אם אני אכתוב את כולם אז יהיו פה כמה עמודים טובים מאז שהתחברתי (לפני כ-4 שבועות) היו לי רק בעיות מאז אי אפשר להתקשר דרך חייגן זה דבר ראשון מפני שזה כל הזמן מתנתק ולא משנה לאיזה ספק אתה מחובר זה בעיה בכבלים אין מה לעשות פשוט ככה זה והם גם ענו לי ככה... (לידע כללי אני עם ערוצי זהב) בגלל הבעיה הקודמת הפכתי את ההתחברות לדרך דף הבית ומאז (וגם לפני דף הבית) האקספלורר העלה אתרים לאט בטרוף ולא רק אתרים מחו"ל!!! אני לא מגזים כשאני אומר שהוא יותר איטי מ-56K הישן והטוב ואני ממש מצטער על זה שנפרדתי ממנו! עוד בעיה זאת בעיית הפינגים הפינגים בארץ היו (וגם עדיין) 140-200 (עם דף הבית) ו- 1000+ (…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית ( P2 128 MB ) ואני מחפש איזו תוכנה חינמית וטובה שתהפוך אותו לראוטר כך ששאר המחשבים יגלשו דרכו . אם ישנה תוכנה כזו שכוללת גם firewall זה יותר טוב ! אשמח לסיוע מהפורום . תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם של סמסונג AHT E300 ושמעתי שאפשר לפרוץ אותו. עכשיו, אם אני פורץ אוות אז מה זה נותן לי? חיבור טוב יותר? הופך אותו לראוטר? מה? תודה על העזרה. ולמי שיש אולי מקום שאפשר לפרוץ בו את המודם אני אודה מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לא אלחוטית של חברת HP משולבת עם סורק ופקס. מעבר לכך, יש לי מחשבים מפוזרים בבית, אך בחדר של המדפסת אין מחשב. רציתי לדעת אם אולי USB אלחוטי שמחברים למדפסת ואז מחברים עוד USB למחשב מסוים ואפשר לעשות שאני אשלח למשל ממחשב אחד הדפסה למדפסת מבלי לעבור חדר..? בנוסף, יש לי גם ראוטר שכל המחשבים בבית עוברים דרכו... ישנו פתרון אחר אולי לקשר את המדפסת לראוטר ומשם שתהיה גישה לכל המחשבים בבית? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי מ-20 ל-30 בתשתית בזק (אני לקוח שלהם מאז שיצא בערך האינטרנט המהיר). לפני כשנה ששידרגתי למהירות של 20 מגה והייתי עם 012 היו לי מספר חשבונות פרימיום להורדה משרתים בחו"ל ולא הייתי מקבל את המקסימום לאורך היום- בעוד שלחבר שלי היתה תשתית של הוט (12 מגה) ויצא לנו בערך להוריד במהירויות דומות...בדקתי את הנושא מולם והתשובה שקיבלתי היא שהם מתחייבים למהירות הורדה מקסימלית רק בארץ וחבילת גיימרים אין במהירויות האלו. ממש לפני כמה חודשים הציעו לי בבזק לשדרג ל-30, הספקתי לעבור ל-2 ספקיות בגלל המחיר ולבדוק מאיפה התקלה נובעת (014 בעבר ו-013 כיום) ועדיין אני לא מקבל את המקסימום מהשרת שאני מוריד, יכול להגיע ל-1.8 בשעות השיא ו-2.7 בשעות השפל- זה קרה לי בכל הספקים (ו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-