עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 360999,

האינטרנט אצלי מחובר דרך נתב ADSL למחשב אחד. יש לי עוד מחשב שמחובר למחשב הראשון ע"י רשת אלחוטית,(זה נתב שחור שרשום עליו TEW-625BRP) הרשת הזאת לא מחברת את האינטרנט כיום אלא רק נותנת אפשרות של גישה לכל מחשב מהמחשב השני וכן הדפסות מכמה מדפסות. הטכנאי שהתקין לי אמר שאפשר גם לעשות שיהיה אינטרנט במחשב השני. איך אני עושה את זה? דבר נוסף אני רוצה לחבר פלאפון דרך וויפי, המכשיר מזהה את הרשת אבל דורש ססימא שאותה אני לא יודע, איך אני בודק את הסיסמא? בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by xgamer,

שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dbenyakar,

היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לאחר הפוסט הקודם שפתחתי. החלטתי להחליף את הנתב. ברשותי נתב Siemens ADSL SL2-141 (בשימוש אצלי מאז 2008) אני רוצה לקנות נתב עצמאית ולא לקחת מבזק עם כל העסקאות המוזרות שלהם.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  6. איזה סטיק USB לנייד קולט WIFI ממרחק הכי גדול ? אני חייב תקן N השאר לא איכפת לי

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך. צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1) ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך . ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה? יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים (השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלתי בבעיה. מה קורה אם אני מגדיר על ציוד קצה IP של 192.0.0.0/8. יהיו רק 256 רשתות, ו192 אמור להיות Class A. אני יודע שאם זה היה 10.0.0.0/16 אז יהיו 256 תתי - רשתות , וכל השאר יהיו הוסטים. אבל מה קורה שזה הפוך ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. בהמשך לאשכול הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552831.msg4715148#msg4715148 מסתבר שאי הקצאת הכתובת לראוטר המשמש כWIFI, גורמת למעט בעיות עם הראוטר ה"ראשי". ניתקתי את הראוטר השני, איפסתי והכנסתי את הנתונים ועכשיו הוא עובד. אני רוצה לשנות לאוטר השני את הכתובת, כפי שאחדים המליצו בת'רד לעיל. אילו כתובות אני יכול להקצות לראוטרים "משניים"?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by danield51,

יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  11. Started by Gil28,

שיהיה פשוט חינמי ונוח. חבר רוצה נקסוס 4 והוא צריך לשלוח לקנדה. אני מניח שצריך להיכנס ל-google play הקנדי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mouse1,

משהו מוזר קרה לי פתאום. הורדתי לפני כמה ימים כל מיני דברים, ופתאום היוטורנט הפסיק להוריד לגמרי..ובדקתי והפורט פתוח. לא מופיע משולש צהוב ולא מופיע V ירוק..לא מופיע פשוט כלום. כשאני מוסיף קובץ טורנט זה רושם לי "מחפש עמיתים (finding peers)" ולא עושה כלום. זה נשאר עם "מחפש עמיתים"..אני לא מבין למה זה קרה. החומת אש לא חוסמת את היוטורנט כי הוא מסומן בוי ומופיע בחריגים..הפורט של התוכנה פתוח (פתחתי אותו עם הראוטר) הצלחתי להוריד הכל בלי שום בעיה..אבל פתאום קרה הדבר המוזר הזה. לפעמים היה מופיע לי משולש צהוב או וי ירוק למטה..הפעם אבל לא מופיע אפילו משולש צהוב..פשוט לא מופיע כלום! אני משתגע..הסרתי את התוכנה כמה פעמים וזה לא עוזר..שום דבר לא עוזר. ולא שיניתי שום דבר במחשב. לא הת…

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by shik,

שלום רב, ברשותי מודם ראוטר D LINK של בזק שמשמש את הקומה התחתונה בבית (כולל WIFI כמובן). ממנו עובר כבל רשת לקומה העליונה שעד אתמול חובר ישירות למחשב שלי. התקנתי היום את ה DIR-615, אך האפשרות היחידה שאני מצליח שהוא יספק WIFI בקומה העליונה היא לחבר את כבל הרשת שמגיע מלמטה לחריץ ה wan ואז נוצרת רשת נפרדת. האם ניתן להגדיר בצורה כלשהי שה DIR-615 ישמש כמעין סוויץ ואקסס פוינט? כלומר במילים אחרות, לחבר את המחשב שלי בכבל אליו, ורשת ה WIFI שהוא יוצר בקומה העליונה - יהיו כולם תחת אותה רשת של המודם הראשי (חשוב לי בעיקר להפניית פורטים ולשיתוף מדפסת... ). מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by temper,

ברשותי D-Link 2760U של בזק, מחובר לאינטרנט וגולש תקין. כמו כן יש ברשותי Edimax BR-6424n שברצוני להגדיר כמגביר טווח. שניהם תומכים ב WDS, וכך הגדרתי אותם. ל DLINK הייתי צריך להחליף את הכתובת ה LAN שלו מ 10.0.0.138 ל 192.168.2.2. ללא אבטחה אלחוטית. מחלק כתובות DHCP 192.168.2.200-192.168.2.254 ה EDIMAX בכתובת LAN 192.168.2.1 עם DHCP כבוי, מוגדר ל AP Bridge-WDS שניהם על אותו Channel 6. כל ההגדרות נבדקו והן תקינות, ה DLINK יכול לגלוש תקין, ה EDIMAX לא נותן גלישה. כשמתחברים ל EDIMAX, מקבלים כתובת IP שהוקצאה מה DHCP של הDLINK, אבל אין גלישה ואין פינג החוצה. מישהו יכול לומר לי אם יש תקלה שלא חשבתי עליה או שלא ניתן כלל להגדיר EDIMAX כמגביר טווח על DLINK? בנוסף, הגדרתי את ה EDIMAX …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mosheva,

שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by skvaknin,

שלום לכולם, יש לי HOTBOX ויש לי PC שאין לו כרטיס רשת אלחוטי,ברשותי WBR-6001 ורציתי לדעת אם ניתן להגדיר את הlvl1 בתור כרטיס רשת אלחוטי ז"א שיצא ממנו LAN לPC. לפי מדריכים שקראתי באינטרנט, ההגדרה היא הגדרה לrepeater האם זה אפשרי במידה וכן כיצד עושים את זה. דרך אגב ---- לא ניתן לחבר כאבל ישירות מה-hotbox לlevel1 תודה מראש על המסייעים.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום כולם, הראוטר והמודם שלי בבית נמצאים בקומה העליונה וכאשר אני יושב למטה ,קומה אחת מתחת- רמת הקליטה האלחוטית מאוד נמוכה. לאחר חיפוש ארוך הגעתי למספר פתרונות. 1. Accses Point 2. מגבר/אקסטנדר 3. מתאם רשת על גבי חשמל 4. לקנות כבל ארוך שבסופו הוא אנטנה ובכך להאריך את האנטנה למקום בולט יותר ובזווית טובה יותר. אני לא יודע מה הכי יעיל מבין ארבעתם ומה ההבדלים, אם אתם משתמשים באחת מהשיטות הנ"ל שתפו אותי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. כאמור ב IPAD/IPHONE הוידאו והקול מגמגמים מאד ובלתי אפשריים בגלישה בבית דרך WiFi (בעיקר בפייסטיים. הסקייפ נראה רע אבל השמע עובד) , גם אם אני צמוד לראוטר, אבל ב 3G של אורנג' - הכל נראה ונשמע חלק... ??? נראה לי שזה מתכוונן לבעיה בראוטר שלי (אם לא בספק עצמו - בזק בינ"ל על תשתית הוט, 12M). הראוטר: TPLINK 941ND , מוגדר כגלישה ללא חייגן. סיסמה של WPA2. יש עצות רעיונות?? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם! ברשותי ראוטר TP LINK WR741N אני מתחבר דרכו בהגדרות NETWORK\WAN\ L2TP/Russia L2TP Dynamic IP מידי פעם כשאנני בבית רוב היום אני מכבה את המחשב בספק כח וכל המכשירים שאצלי על השולחן...ראוטר מודם וכו.... שמתי לב כשאני מפעיל בחזרת לחשמל את הראוטר והמודם אז הראוטר לא מצליח להתחבר אוטומתית לאינטרנט למרות שסימתי שתמיד יתחבר אוטומתית אחרי ניתוק...כמובן אם אני ניכנס להגדרות ועושה ידנית DISCONNECT ואחרי זה CONNECT שוב אז זה מתחבר ישר בלי זה הוא פשוט שעות יכול לנסות להתחבר אוטומתית ולא יצליח...מאוד מוזר... נ.ב עשיתי לו עידכון הכי אחרון ל FIRM מישהו מוכר עם הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by stojakovic,

היי, אני גר בבית קומות ובזמנו כדי להימנע מאינטרנט אלחוטי העברנו כבלי תקשורת לאיפה שהיה מחשב... מכיוון שהיום גם כל סמרטפון ולפטופ צורכים אינטרנט רשת אלחוטית ביתית זה דיי הכרחי. אני מחפש ראוטר חזק ואמין (הכי חשוב) שחייב לכלול - גם לפחות 4 יציאות קוויות וטווח אלחוט של בערך 20-25 מטר עם קיר בטון/רצפה באמצע. המהירות של האינטרנט כרגע היא 20 מגה אבל מתוכנן להגדיל אותה בהמשך.. התקציב גמיש- אני לא מבין בזה אבל בוא נגיד באזור ה500 ש"ח פלוס מינוס. אם יש מוצרים כדאיים יחס עלות/תועלת יותר יקרים זה גם בא בחשבון כמובן. זה ריאלי בכלל מה שאני מבקש? תודה לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  24. חברת "בזק" מפרסמת הבוקר הודעה לעיתונות העוסקת בתחזיות הכספיות לשנת ב-2013. בתוך ההודעה מסתתרת פיסקה בה מדווחת בזק שבכוונתה "להאיץ את היקפי פריסת הסיבים האופטיים עד לחצר הלקוח ובנייני המגורים (FTTB/H), כך שכבר במהלך השנה הקרובה תפרוס החברה רשת סיבים בהיקף משמעותי וקצב הפריסה צפוי להמשיך ולגבור בשנים הקרובות." אלה הם חדשות טובות ללקוחות המתבססים על תשתית האינטרנט של החברה וחדשות פחות טובות למיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני משתמש ב-HOTMAIL כשרת דואר אלקטרוני. אני עובד מול משרדים בסין ושולח להם מיילים באנגלית אך משום מה המיילים יוצאים מבולבולים... הכוונה היא שאין סדר במילים והכל יוצא מבולגן ולא קריא. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הסוגיה הזו, נכנסתי להגדרות ופשוט לא מצאתי, שיניתי גופן, ל-ARIEL, אני דואג לרשום משמאל לימין ועדיין לא עובד. תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים