רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מהוט והכל מעולה חוץ מזה ביש שרתים בCOD4 שPB מעיף אותי מהם בגלל שגייה LOSING PACKETS 9005 מצאתי מדריך לפתור את הבעיה ע"י PORT FORWARDING, הנה לינק למדריך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR841N/Call_of_Duty_4.htm הם אומרים שם לרשום את הפורט בSERVICE PORT אבל לא אומרים לרשום IP, עכשיו כשאני לוחץ SAVE הראוטר אומר לי לרשום IP אז הנה השאלה: איזה IP אני צריך לרשום שם? של השרת משחק, שלי? והאם צריך לעשות את זה לכל שרת שיש לי בו בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מכשירים מקצועיים לבדיקת כבילת תקשורת ethernet
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני בודק? דרך איזה אתרים. תודה. רשום לי באייקון 10.0 mbps מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-