רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי טוב הינה בא סוף חייו של הנתב שלי (RP614) שפשוט הפסיק למשוך IP מהמודם של הכבלים (אני מחובר בלי חייגן). אני רוצה לקנות אחד חדש ואמין. החברות שעומדות על הכוונת הן: Nergear, Linksys ו 3COM. כל שאר החברות לא ממש מעניינות אותי (שמעתי דברים לא ממש טובים על D-link ו Edimax). הינה הדגמים הנבחרים לאחר סקירה ממושכת סביב האנטרנט: Netgear - WGR614 Linksys - WRT54G/L/S 3CON - 3CRWE554G72 עכשיו כמה דברים: 1. הממשק ממש לא מעניין אותי ואין לי בעייה בקינפוג. 2.כפי ששמתם לב אני רוצה ראוטר אל חוטי עם מבאות קוויות אז אם יש לכם עוד אחד ממולץ אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. 3. אני יודע שNetgeat לא תומך בl2tp אך כפי שכבר רשמתי למעלה אין לי בעייה כיוון שאני ללא חייגן. 4. מה ההבדל בין WRT54GL ל…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי משרד שמחובר לרשת בלי שרת אני משתף מחיצה אחת בין כל מחשבים וכך הם חולקים את אותו הדטה בייס בתוכנות מסויימות. השאלה שלי היא ככה, האם אני יכול לשתף איך שהוא את הכונן הזה שמהמשב שלי בבית אני יוכל לראות אותו? כל מני תוכנות שליטה אני מכיר אבל בשביל הצורף הספיציפי שלי זה לא טוב בגלל שכדי שאני יוכל לקחת את הנתונים אני צריך לשתף את המחיצה כך שתהיה כמו מחיצה על המחשב שלי( שכחתי בדיוק איך קוראים לפעולה שהופכת את המחיצה מתקייה בשיתוף לכונן מחשב שלי) האם למישהו יש רעיון?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מכשירים מקצועיים לבדיקת כבילת תקשורת ethernet
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-