רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לסיבים 200 מגה בפרטנר, מהירות בחיבור ישיר לממיר אופטי - 190 מגה יציב. מהירות דרך ראוטר בקווי - 140 מגה. לאן נעלמו 50 מגה? 😬 בוצע: איפוס ראוטר. עדכון חומרה לראוטר. דגם ראוטר: TP-LINK TL-WR1043ND כבלים: חיבור ישיר קווי (כבל שסופק על ידי פרטנר) - CAT5e כבל לחיבור לראוטר - CAT5 יכול להיות שהכבל CAT5 הוא הבעייתי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני אקנה לפטופ (אתם מוזמנים לעזור לי בבחירת לפטופ באשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479798.new#new), אני ארצה להתחבר איתו לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית יש לי כל מיני התלבטויות/חששות/סתם דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך אתכם אז ככה כרגע יש בבית יש 2 מחשבים שולחניים האחד ממוקם בממ"ד, השני בחדר "נורמלי" הם מחוברים בינהם ברשת דרך קו הטלפון הקווי (לא רשת אלחוטית) אני חושב שזה נקרא HPNA 3, תקנו אותי אם אני טועה הנתב ממוקם במחשב שבממ"ד, הנתב הוא PowerNet PAR 720G, ומתחבר למחשב שבחדר ליד דרך קו הטלפון כשלמחשב השני יש מתאם מסוג PET-320שגם כן מחובר לקו אז בקרוב יהיה בבית לפטופ שאותו כמובן ארצה לחבר באופן אלחוטי לאנטרנט, השאלה היא.. איך? או יותר נכו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה שמתקבלת היא the phone line is busy (המודם מחובר לפילטר מחובר לחשמל בצד אחד שלו לכניסת wan ובצד השני גם כן למחשב הנייד לwan) אין לי מושג מה הבעיה,אפילו התקנתי את הדיסק שקיבלתי ממזמן עם המודם) במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזאת הכל היה בסדר ככה שלא ניראה לי שזה משו שקשור לקו אלא משו שאפשר לסדר ע"י שינוי הגדרות... בקיצור אתם החכמים פה! אתם תעזרו חח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי . והיום פתחתי את דף החוזה וזה מה שרשום : גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 10.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). מה זה משהו חדש שמגבילים ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מהוט והכל מעולה חוץ מזה ביש שרתים בCOD4 שPB מעיף אותי מהם בגלל שגייה LOSING PACKETS 9005 מצאתי מדריך לפתור את הבעיה ע"י PORT FORWARDING, הנה לינק למדריך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR841N/Call_of_Duty_4.htm הם אומרים שם לרשום את הפורט בSERVICE PORT אבל לא אומרים לרשום IP, עכשיו כשאני לוחץ SAVE הראוטר אומר לי לרשום IP אז הנה השאלה: איזה IP אני צריך לרשום שם? של השרת משחק, שלי? והאם צריך לעשות את זה לכל שרת שיש לי בו בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז אני שמח להודיע לכם ש TORRENTBYTES איפשרו שוב את הכניסה לטווח הישראלי. איזו הקלה למרות שהתרגלתי ל TORRENTLEECH...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...) הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג. כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-