רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי את הפייבר-בוקס של הוט כבר כמעט שנה, בכמה החודשים האחרונים אני חווה המון ניתוקי אינטרנט. הפייבר בסלון ואליו מחובר המוקה שמחובר למוקה השני בחדר והוא מחובר לראוטר (Linksys E3200). תדירות הניתוקים הם בערך כל 2-3 ימים וכדי להתחבר שוב אני צריך לנתק מהחשמל את הפייבר והמוקה שבסלון ולחבר שוב. התקשרתי לתמיכה של הוט ושם אמרו לי שהם לא רואים אצלם שום ניתוקים והבעיה היא לא בפייבר אלא בראוטר שלי, שאני צריך לאפס בו את ההגדרות. רק אציין שלא היו לי בעיות עם הראוטר מעולם לפני שהוט חיברו אצלי את הפייבר. - ביצעתי איפוס הגדרות + עדכון קושחה לראוטר - ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל למחשב - התשתית היא של הוט והספק הוא בזק בינלאומי (אינטרנ…
-
- 8 תגובות
- 17.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה דיי דומה כמו לכמה אנישם פה בפורום, אבל הפתרונות שאתם נתתם לא עוזרים לי, ואני בכלל לא משתמש באימיול או ביטורנט. יש לי בזק ו 012, שניהם אומרים שאצלהם הכל תקין, אבל אצלי כל 10 דקות האינטרנט מתנתק, מנורת ה PPP על המודם נכבת. זה כבר יומיים ככה וזה ממש מעצבן, יש איזה פיתרון? הרצתי גם סריקה עם nod32 ו psybot S&D ולא מצאו כלום. הראטור שלי זה siemens sl2 141 תודה
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט, רציתי להתייעץ אתכם. אני מחובר עם HOT, יש לי גם תשתית אינטרנט דרכם וגם טלפון. לפני כחודש וחצי הוספתי ראוטר כדי לחבר שני מחשבים ברשת. הראוטר הוא Edimax BR-6204WLg ( תקן G ). בנוסף החליפו לי את המודם לאחד שמתאים יותר לעבודה עם ראוטר ( שמו לי מודם של מוטורולה מדגם SB4101. פחות או יותר באותה תקופה, החלה לי תופעה מוזרה, שמספר פעמים ביום, מתנתק לי האינטרנט וגם הטלפון ( אין קו ), למספר דקות ( נע בין 5 דקות לחצי שעה ), ואז זה חוזר מעצמו. עקב עירוב הטלפון, חשדתי ב - HOT, טכנאים בכירים באו והלכו, החליפו פה החליפו שם, ועדיין מטפלים בזה, בטענה שייתכן שיש בעיה כלשהי בתשתית ( שהיתה בסדר עד היום ). השאלה שלי אליכם, היא האם נתקלתם בתופעה כזו, והאם ייתכן שר…
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מממ אז ידידה שלי שאלה אותי לעזרה ואני שואל אתכםP: בבית יש לה ראוטר אלחוטי ומחשב, הבעיה שכל הזמן האינטרנט התנתק לה...היא ניסתה להתחבר בכבל לראוטר, קרה שוב...כנ"ל כשהיא התחברה ישירות למודם... ממה יכולה לנבוע הבעיה?=\ אמרו לה שזה וירוס אבל זה נשמע לי מפוקפק (מה גם שהיא טוענת שהיא הריצה סריקת וירוסים)... מה יכול לגרום לבעיה? כי גם ברשת האלחוטית וגם בחוטית זה קורה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם ADSL מסוג TPLINK ARCHER VR600. ברגע שמכשיר סלולרי מסויים (מסוג redmi note 4) מתחבר לראוטר האינטרנט מתנתק. כשמכשירים אחרים מתחברים הכל תקין. התופעה קימת גם ברשת הרגילה וגם ב 5G. אחד הניחושים שלי שעל הטלפון מותקן משהו שמזבל את הרשת שלי אבל אין לי ממש מושג מה הבעיה. לא בטוח מה לעשות עם זה , חשבתי להתקין WIRESHARK ולנסות להבין מה המכשיר הזה עושה אבל זה כבר מזמן לא בדיוק התחום שלי. בקיצור אשמח לכיוון , המלצות או עצות.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה קורה? נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, כשאני מנסה לעשות ריפ לסרטון ביוטיוב או רק להוריד את הקובץ MP3 ממנו דרך תוכנה (Video Downloader / Free Studio וכו') או דרך אתר (KeepVid וכל דומיו) האינטרנט פשוט לא מגיב ואי אפשר להיכנס לשום אתר. הדבר היחידי שאני רואה שכתוב כשאני פותח את הכרום זה: "יוצר חיבור מאובטח..." וזהו הדף נשאר באותו מצב ולא נטען. אני מחובר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר ליד, אני רק אציין שניסיתי כמעט הכל, לנתק את האנטנת WIFI, לגלוש דרך דפדפן אחר, שינוי הגדרות אינטרנט וכלום לא עזר, הדרך היחידה הייתה להפעיל מחדש את המחשב.. אני כותב פה כי חיפשתי בעיה דומה בגוגל ולא מצאתי. יש לי ווינדוס 7 (64Bit), משתמש בדפדפן כרום,אנטנת WIFI מדגם TL-WN422G, ראוטר CISCO - LINKSYS 3200 וא…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני גר בשכירות ולבעל הדירה יש אינטרנט סיבים. הוא סידר שדרך הקיר אני מחבר את הראוטר שלי וזה בעצם מתחבר לאינטרנט שלו ואני גולש על שלו. הראוטר שלי הוא VR400 Archer של TP Link והוא מוגדר לפעול כWireless Router עם Dynamic IP. לראוטר מחובר טלויזיה בחיבור LAN והאינטרנט בטלויזיה מאוד יציב ואין התנתקויות. המחשב מחובר עם כרטיס רשת דרך WIFI ויש בו המון התנתקויות קצרות כאלה ואחרי זה חוזר האינטרנט. יכול לקרות עשרות אם לא מאות פעמים בשעה. זה קורה אך ורק בWIFI. בעיקר במחשב ממה ששמתי לב. למשל בטלפון הנייד שלי אני לא שם לב שזה קורה. גם במחשב נייד השני שלי זה קורה המון בWIFI. עוד משהו, לפני שהוא סידר שאני גולש על שלו, הייתי גולש על אינטרנט רגיל של בזק של 100 מגה והראוטר היה מוגדר על P…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם אני לוקח סים עם נתב נייד יהיה לי פינג נורמלי למשחקים או שיהיה לי פינג גבוה אם יש למישהו כאן ניסיון עם זה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עכשיו בעבודה וכמה מהאתרים פה לא נכנסים עקב כך שנעלו אותם אוטומטי ...(כמובן שגם ההורדות חסומות ) אני רוצה לדעת איך לסדר את זה שאני יוכל להיכס לכל האתרים או לרובם... ד"א זה windows98 :\ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-