רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ככה, אני חושב לעבור מADSL לחיבור בכבלים בחיבור MPLS (אייפי קבוע - לא חייגן) השאלה שלי איזה מודם עלי לדרוש מחברת הכבלים בהתחשב בזה שיש לי ראוטר EDIMAX BR-6104 שאני מתכוון לחבר את המודם אליו (יותר נכון אותו למודם) ? ** בבקשה לא תגובות בסגנון "כולם טובים" - לפחות תנו לי לדעת מה יש אצלכם שעובד טוב לכם. וגם השאלה הניצחית - דרך איזה ספק להתחבר ???????? = כן כן אני יודע כולם אותו דבר, אבל חייב להיות אחד שהוא קצת יותר, לא ? אני מחפש ספק שיש לו תמיכה(נורמלית) בלינוקס. אני אישית חושב להתחבר עם Actcom מה דעתכם ? תודה למשיבים
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הראשון XP, מחובר לראוטר עם כבל ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי עם ווינדוס 7.. יש לי מדפסת שמחוברת למחשב XP, שיתפתי אותה אבל אני לא רואה אותה בווינדוס 7. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364700.0 החלטתי לשנות כמה דברים ברשת חיבור ישיר מהמודם למחש כך ש: מודם=>מחשב=>סויץ=>ראוטר אלחוטי וכך אני יכול לחבר את כל המחשבים בבית מבלי שהתוכנות השיטוף הכבדות יפילו את הראטר בגלל עודף חיבורים! ומה שקרה לי זה דבר כזה.. 1.האימיול עדין נופל זה הגיוני??(אבל האינטרנט ממשיך לעבוד) יש לי 6MB וזה מודם מסוג טיריון של HOT שמחובר דרך USB כמות החיבורים היא 1500... זה אולי באמת הרבה גם למודם? 2.הראטור לא מחלק את האינטרנט והתקיות בקיצור מראה תקין אבל לא נותן כלום! הוא מחובר לסויץ שעובד יופי (בדקתי בשאהר המחשבים ובגינפוג שלו סימנתי דינמיק IP ואפילו הוא מראה לי מחובר ??? אולי לא חיברתי והגדרתי אותו נכון…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.html חיים בסרט.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של חברת 3COM מדגם 3CRWE554G72T אך אינני מצליח להגדיר אותו. הכל נראה תקין ולפי מה שצריך להיות. הראוטר מעודכן לגרסא 2.0.10, עובד ועם ההגדרות המתאימות אך אינני יכול להתחבר. חיבור ישיר עובד. בחרתי בLT2P, בPP2P ובמה שאפשר אך ללא הצלחה. אני מחובר לכבלים דרך נטוויזן. יש לי מודם של THOMPSON. אם אתם צריכים עוד מידע, אני אשמח לתת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול אבי הביא הביתה ראווטר כדי לעשות רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. לראווטר קוראים SIEMENS SL2-141. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על המודם ולומר לי מה היתרונות והחסרונות שלו. תודה ויום טוב, יאיר
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה, הראוטר שלנו כבר דיי מראה סימנים שעבר זמנו אני מניח, הרבה התנתקויות (הראוטר מתנתק אבל המודם פועל כרגיל) וגם לאחר הרבה נסיונות וכו' כדי לבדוק שזאת באמת בעיה בראוטר ומסתבר שכן. אז חשבנו על 2 אופציות, יש לנו אפשרות לקבל מבזק ראוטר "בחינם" עם התחייבות, ובכל מקרה אני מתכננים להישאר בבזק אז פה אין שום בעיה, השאלה היא איך הראוטרים שלהם, ואיזה מבינהם הכי טוב, איזה "לדרוש?". והאופציה השניה שהיא פחות עדיפה כי צריך להוציא כסף זה לקנות ראוטר חדש, עכשיו קודם אני רוצה לבדוק את האופציה הראשונה ואם לא יתאים אבקש עזרה גם לגבי האופציה השניה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני גולש במהירות 10 מגה בNGN אם זה בגלל משנה משהו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב זה שCCC מפסיקים לעבוד עם תשתית HOT, אני חייב להמיר את אחד המנויים לספק אחר, כי אין אפשרות/רצון להגדיר שם תשתית בזק. חשוב לי שתהיה כתובת IP חיצונית נורמלית, כלומר לא double-NAT. לא זקוק לIP קבוע (יש DNS דינמי) ומעדיף לא לשלם על זה. בCCC בחבילה ה"עסקית" מקבלים IP חיצוני, וזה מה שהיה לי עד עכשיו. נכון להיום, מי מהספקים נותן כתובות חיצוניות? בעבר ידוע לי ש012 ו014 - כן, HOTNET לא (למרות ששמעתי שזה השתנה), ולגבי האחרים אין לי מושג. אשמח לעזרה ממישהו שיודע מה המצב העדכני, לפני שאתחיל סבב טלפוני לסגור חבילה בשבוע הבא (סביר להניח שנציגי המכירות לא ממש יהיו בקיאים בעניין זה).
-
- 9 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני מחובר ADSL עם בב"ל. מאז היום בבוקר הפינג שלי לשרתי באירופה (נדמה לי באנגליה, לא בטוח) גדל למעל 300ms! אתמול בערב עוד שיחקתי על אותו שרת והפינג היה 90.אז עשיתי כמה בדיקות: פינג ל-amazon.co.de (גרמניה): בערך 90ms. פינג ל-www.youtube.co.uk: בערך 325. פינג ל-www.google.fr: בערך 180. פינג ל-www.google.com: בערך 220. 1) האם יש לעוד מישהו בעיה כזו? 2) האם יש _משהו_ שאני יכול לעשות כדי לשפר את זה? למיטב הבנתי, לא יתכן שהבעיה אצלי.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com, ומאז התקנתו הוא חוסם לי הרבה מאוד פורטים, למשל את אלה את mIRC ועוד תוכנות למיניהן. שברתי את הראש, הפיירוול המובנה שלו כבוי, הפיירוול על המחשב כבוי.... ועדיין הפורטים חסומים! איך ניתן לוודא שהראוטר לא חוסם את הפורטים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטר רציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ? אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\ (למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע לרשותי שרת מדפסות (כניסה לכבל רשת ויציאה לשלוש מדפסות) ללא manual. אין לי מושג מי החברה. האם למישהו יש מושג על כללים איך מגדירים את הדבר הזה ואיך פונים לכל מדפסת. בחלון שכנים ברשת לא מופיע שום דבר חדש. [כמובן שהרשת מחוברת וגם מדפסת]
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-