עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן. עשיתי רשת ביתית באמצעות הראוטר edimax והכל הלך חלק. אחלה ראוטר דרך אגב עכשיו, יש לי בעיה של lowid באימיול הודות לפיירוול של הראוטר. הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים בפיירוול נכנסים שם לאייפי דרך הדפדפן, ואז NAT. ושם יש 3 אפשרויות דומות של פתיחת פורטים. 1) Port Forwarding 2) Virtual Server 3) Special Applications כולן כל כך דומות, באיזו מהן להשתמש לפתיחת פורטים מסוג זה? כלומר שני פורטים - אחד שהוא 5773 והשני 5783... אה.. וכמובן שהפורטים יישארו פתוחים תמיד, ולא ייסגרו לאחר כמה שעות. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by AtomiX,

אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by simla101,

אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by omerha,

שלום במקור היה מתוכנן להקים רשת של שתי מחשבים שמחשב אחד מחובר למודם וממנו אל המחשב השני מחובר כבל רשת מוצלב וזהו. עכשיו אני צריך גם לחבר עוד משהו לרשת , אני צריך לחבר טלפון גלובי VOIP . אני צריך עזרה איך לחבר אותו לרשת בצורה הכי פשוטה וזולה ? אודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש אתמול ויש בו רשת אלחוטית... עכשיו, במקום עבודה שלי יש ראוטר אלחוטי ואני רוצה לגלוש דרכו... אז כשאני סורק רשתות אלחוטיות בטווח שקרוב אלי אני מוצא את הראוטר שבמקום עבודה שלי אבל הוא מוגן, איך אני יכול לגלוש דרכו? אמרו לי שאני צריך לגשת פיזית לראוטר ולהוציא משם איזה משהו מסוים שאני אמור להזין אצלי בנייד אבל אין לי מושג בדיוק מה זה ואיך אני עושה את זה... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by topgun,

שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים דרך רכזת - כולם עם XP pro + SP2. אני משתמש ב-OE 6 כתוכנת אימייל, והגדרתי לה תיקיה מסוימת על המחשב בתור התיקייה שבה מאוחסן כל הדואר (כל התיקיות של OE - דואר נכנס, פריטים שנחמקו וכו'). עכשיו, הצלחתי לשתף את התיקיה הזאת בין 2 יוזרים על המחשב שלי - כל פעם שאחד מהם פותח את האאוטלוק ומקבל דואר, גם השני יוכל לצפות בו. השאלה היא איך (אם בכלל) אני יכול לעשות את זה ברשת? הגדרתי את התיקיה (C:\INBOX) כתיקיה משותפת, סימנתי שכל משתמש ברשת יוכל לעשות בה שינויים וכל זה. כשאני ניגש למחשב אחר ברשת, אני מזהה את התיקיה הזאת דרך "my network places". אני פותח את אאוטלוק, ומשנה את תיקית האכסון ה-default לתיקיה הזו. אני שומר את ההגדרות, יוצא מהתוכנה, אבל כשאנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Enigma209,

שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dragonXxX,

היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש

14. TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  15. רכשתי את הנתב BR 6524K וחיברתי אותו ל2 קווים כבלים + ADSL באתר של EDIMAX הם טוענים שהוא יוצר משנייהם קו אחד ושזה אפילו עדיף על קו אחד גדול הגדרתי אותו ברמה הבסיסית 2 הקווים מראים שהם פעילים כול הבדיקות שערכתי לא מראים כמעט שום שינוי מהותי אם יש למישהוא כוח ליקרוא את המדריך שלהם ולימצוא מה אני מפספס כי אני כבר די מיואש רכשתי עוד קו ורכשתי ראוטר לא זול 750 שח ובתחלס כרגע לא ממש מבין מה הולך פה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום רציתי לשאול משהו בקשר לראוטר חוטי. רציתי לשאול אם יש התקנות מיוחדות לראוטר חוטי אם צריכים הגדרה כלשהי. אני מתכוון לקנות ראוטר של EDIMAX האם הוא טוב? האם צריך להגדיר בו משהו מיוחד חוץ מהחיבור שלו? תודה לעונים! נ.ב האם יש דבר כזה ראוטר של בזק וראוטר של הכבלים כי כמו שהבני החיבורים שלהם שונים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?

18. ברשותי מודם USB דיי ישן ROTEL ALE 130 המודם עושה קצת בעיות. אני בתשתית בזק וספק 012 קווי זהב - את המודם קיבלתי מבזק סטור (לא שילמתי עליו) אם ברצוני להחליף למודם USB אחר , חדש, מתקדם יותר אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? אם ברצני להחליף את המודם למודם רשת אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? תסבירו לי איך זה הולך בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  19. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  20. אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא בטוח אם הת'רד הזה קשור לפורום תוכנה, לפורום Windows, או לפורום רשתות ואינטרנט, אז שמתי אותו בפורום רשתות ואינטרנט. אני מעוניין בתוכנה שניתן להריץ על מחשב עם Windows 2000, והיא מאפשרת להיכנס למחשב עם Windows XP ולהשתמש בקבצים שמוגדרים בו כקבצים משותפים. אני מעדיף תוכנה שלא צריך להתקין אותו במחשב, ולא צריך להתקין עבורה דרייברים מיוחדים. בעיקרון, ניתן להשתמש בקבצים ב-Windows XP באמצעות Samba של Linux, אבל לא דרך Windows 2000. ל-Windows XP אין בעיה לזהות Windows XP, אבל משום מה יש לו בעיה עם מערכות הפעלה אחרות כגון Windows 98SE ו-Windows 2000. מהי הדרך הכי פשוטה לסדר את זה? בעיקרון כדי לא להתקין על ה-Windows 2000 דרייברים של גירסאות שונות של Windows XP, אני מעדיף תוכנה…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  22. יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by saar2,

קנית לוחץ , כבל וקונקטור ל-rj45 מסוכך . אני רוצה ליצור כבל רשת בין המחשב לSWITCH , לפי איזה סדר לחבר אותם ? וכיצד אני מחבר אותם ?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  25. שלום. יש לי YES ואני לא רוצה לעבור לכבלים. יש לי ADSL ונגמר לי המבצע של השנה, בנוסף אני עובר דירה ולכן.. השאלה. אפשר לעשות ADSL בלי קו טלפון? אפשר לעשות אינטרנט מהיר בכבלים יחד עם YES? מה עדיף??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.