רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב+מודם במכשיר אחד של בזק D-LINK 2650U תומך בתקן G. פרמטתי את המחשב נייד שלי. לפני הפרמוט הנייד הכיר את הנתב+מודם בקליטה חזקה מאוד. כרגע הנייד קולט מספר נתבים בסביבה אך לא את הנתב שלי . אין לי מושג מה לעשות ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש וחשבתי על 2 אשמח לשמוע מכם המומחים איזה מהם עדיף. האחד - d-link dir-645 השני - belkin n450 http://www.electrophoto.co.il/pl_product~F9K1105AS~405~511.htm חשוב לי שלראוטר יהיה כיסוי נרחב ככל ההאפשר. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Aquanet- התחברתי אליהם לכמה שעות נסיון, והמהירות בינתיים בסדר גמור מבחינתי , 65KB/S הורדה משרת Tucows של נטויז'ן. -או- 012- המבצע שלהם נראה לי סביר, לפחות ל-4 החודשים הראשונים עליהם נדרשת התחייבות ($20 בממוצע לחודש, אח"כ נראה...). שאר הספקים לא נותנים הצעות תחרותיות, או סובלים מתדמית גרועה במיוחד (ישראסרב). כן, אני יודע שגם התדמית של אקוואנט לא משהו, השאלה היא מדוע לי לבחור בספק אחר? מחלקת תמיכה טובה יותר?? תודה רבה, אני אסתדר לבד... :smoke: אגב, יש איזשהו הבדל משמעותי בפינגים שאתם מקבלים אצל ספקים שונים? למישהו יש נסיון רע בתחום הזה עם ספקי-האינטרנט שלמעלה? תודה, Prog.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. : ) ראיתי בכמה וכמה עסקים גם בחו"ל (לרוב מלונות) כאשר אתה מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, יש את תנאי השימוש והגלישה ברשת ומה שאתה בתור משתמש מתבקש לעשות זה להכניס סיסמה או לחילופין לאשר את התנאים ומי אחרי האישור אתה יכול לגלוש. אני צריך לעשות את זה לרשת אלחוטית בעסק מסוים, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או להפנות אותי למדריך שקיים ברשת, חיפשתי באתרים בחו"ל.. בארץ, לא מצאתי - כנראה ולא מצאתי את מילות החיפוש המתאימות. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו מן שרת ביתי שיסנכרן תקיות מסויימות בין המחשבים הניידים ובין עצמו (ברשת בייתית כמובן..)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, לא טוב יקר זול זול מידי...? יש ביקורות בחו"ל אולי? אני לא מצאתי תודה לעונים. עריכה: וגם אני צריך ביקורות על הכרטיס רשת האלחוטי הזה: TP-LINK WN321G
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי רשת ביתית אלחוטית בתקן N, הראטור הוא Edimax br-6424n. בהזרמת מוזיקה ממחשב אחר ברשת ישנם קיטועים מידי חצי דקה. במחשב ממנו אני מזרים את המוזיקה מותקן כרטיס רשת אשר עובד בתקן N, והמחשב המקבל את ההזרמה הוא מחשב נייד בעל תקן N. אמנם הראוטר נמצא באחד החדרים והניגון נעשה בסלון, אך הבית די קטן. אודה אם תוכלו לעזור לי מה הגורם לבעיה? תודה.
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי היום את הנתב האלחוטי (WRT54G), ושני המחשבים מצליחים לגלוש. בבואי להגדיר רשת ביתית, אני חושב שפקששתי. קודם כל, התחלתי בכך שבכול מחשב הרצתי את אשף "הגדרת רשת ביתית" של חלונות, ושם בחרתי ב-"מחשב זה מתחבר דרך שער ביתי או דרך מחשב אחר ברשת שלי". איכשהו, מבלי לדעת יותר מידי מה אני עושה, הצלחתי להגדיר את הכול, וכרגע אני רואה ב-"מיקומי הרשת שלי --> הצג מחשבים בקבוצת העבודה" את המחשב שלי ואת המחשב של אחי. כשאני נכנס לכול מחשב, אני רואה את כול מה שמוגדר כמשותף. עד כאן הכול טוב. (ובכל זאת, האם כך מגדירים בכלל שיתוף ביתי עם נתב אלחוטי? ) אבל, הבנתי שבעצם כול אחד יכול להתחבר לרשת שלי, כלומר, לקבוצת העבודה שלי. נכון? כלומר, כול אחד שיגדיר את עצמו כבקבוצת העב…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כשאני מחבר כבל ל חיבור LAN בלוח אז נורה אחת עליונה דולקת קבוע ולא מהבהבת ונורה תחתונה כבויה {תמיד אני מחובר בLAN.} התקנתי מחדש את הדרייבר וגם לא עזר איפסתי את הראוטר בדקתי במנהל ההתקנים ולא מופיע לי הרשת או איקס אדום או סימן קריאה צהוב שם כל המחשבים בבית יש להם אינטרנט והכבל שלי תקין בtroubleshooting היה כתוב אחרי הבדיקה - "windows could not find a driver for your network adapter
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי,יש לי ראוטר של 3COM הוא הפסיק להעביר אינטרנט לשאר המחשבים. האינטרנט עובד רק כאשר מחברים את המודם ישירות למחשב. מה לעשות? אגב הרשת האלחוטית עובדת ורק האינטרנט לא. תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני משתמש בשיתוף קבצים עם המחשב השני... עשיתי סריקה עם התוכנה Microsoft Baseline Security Analyzer . יש לי שם בעיה בשיתוף שבעצם גם הכונן C עצמו בשיתוף , תיקיית הWindows והכונן השני שלי D שאת כל אלה בכלל אני לא משתף... עכשיו אפשר לפרוץ אלי דרך הרשת ולהיכנס לי לתיקיות הנ"ל ואני לא רוצה בכך. היה כתוב ליד איך מתקנים את זה אבל לא הצלחתי.. אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את השיתוף של הדברים הנ"ל? הנה תמונה שהוא אומר מה הבעיה : http://img454.imageshack.us/my.php?image=shituf2gk.jpg
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... יש לי אינטרנט של 5 מגה עם מהירות העלאה של 512 (בארץ כמובן) ולחו"ל זה 60-65 KB ... ביקשתי מהם שיעשו ככה שמתי שאני מתנתק מהאינטרנט יתחלף לי האייפי ... הם אומרים שזה לא קיים ואם כבר לעשות את זה רק Hot יכולים (הייתי עם Hot יחד עם בזק בינלאומי בשיחת וועידה) ואז הנציג מ - Hot אמר שזו הפעם הראשונה שהוא שומע שיש דבר כזה . אמרתי לו כן יש דבר כזה כי כשהייתי מנוי בברק התחלף לי האייפי בכל התחברות לאינטרנט ... בקיצור לא מתחלף לי האייפי כשאני מתחבר לאינטרנט אלא אם כן אני מנתק את המודם לפרק זמן מסויים (זה מעצבן) ... אז מה השאלה בעצם ? כל מי שמנוי בזק בינלאומי באינטרנט עם תשתית של Hot בלבד גם לכם האייפי לא משתנה בכל התחברות לאינטרנט (אלא שיש להם חייגן) אלא אם…
-
- 57 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, אני עם 30 מגה, תשתית הוט וספק הוטנט. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר LinkSys WRT54GL קושחה רשמית 4.30.13, שמשרת אותי נאמנה במשך שנים ללא בעיה, גם חוטית וגם אל-חוטית. הבעיה שצצה לאחרונה - אני מקבל פינג גבוה (בערך 100-150) ומהירות גלישה נמוכה יחסית (10-15 מגה)דרך הראוטר כשאני ברשת החוטית (קווי). כמובן שהבדיקה הייתה לחבר ישירות את המחשב למודם, ואז אני מקבל פינג נמוך ו-30 מגה רציף ויציב בבדיקות מהירות (speedtest.net). בדקתי את התופעה עם 2 כבלים שונים ב-2 מחשבים שונים. הבעיה היא בראוטר. עכשיו מה אפשר לעשות? לא הגדרתי שום הגדרות מיוחדות מאז שרכשתי אותו... אולי הוא "נדפק"/התקלקל? איך אפשר לבחון זאת מעבר לבעיה הנקודתית? האם שווה להתחיל להתעסק עם החלפת קושחה? tomato וכו'? …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר+מודם עבור תשתית בזק 200 מגה. בעתיד אתחבר לסיבים אופטיים אז אני צריך שיתמוך במהירויות גבוהות. בנוסף אני משחק די הרבה במשחקי מחשב ואני יודע שקיימות אופציות בשוק עבור שחקנים אבל יכול להיות שזה סתם עניין שיווקי אז אשמח להתייחסותכם. תודה לעוזרים דרך אגב אין הגבלה על המחיר אבל לא ארצה סתם לקנות את הדבר הכי יקר אם אין סיבה מיוחדת.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני נמצא בשליחות בטורקיה, רכשתי ראוטר DLINK 2640U והתחברתי לאינטרנט החיבור עובד מצוין, הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר את הVOIP של 012 לנתב ואז אני מתנתק מהאינטרנט ומהיכולת לגשת לנתב, בנוסף כאשר אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת לראוטר רק מחשב אחד מצליח לגלוש. win xp, חיבור ADSL. כל עזרה תתקבל בברכה כי התמיכה המקומית לא מצליחה לעזור.... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-