רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=990983 D-Link DSLG256DG בסך הכל די מרוצה ממנו אבל התחלתי לשלם עליו שכירות (נגמרה תקופת המבצע) וצריך להגיע משלוחן לקחת אותו (לבקשתי) השאלה מה לקנות לפני שאני נשאר בלי ראוטר ראיתי המלצות על TP-Link Archer VR400 השאלה אם מספיק בסה"כ מחוברים אליו 2 מכשירים בגלישה רגילה מהירות 100 מגה של בזק הוא לא פחות ממה שיש לי עכשיו?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום יש לי ראוטר של 3COM(הלבן עם ה2 אנטנות), אני רוצה להגדיל את הטווח. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה! אורי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית אבל אני לא מצליח לראות אותם אתמול המחשב עבר פירמוט והיום הגדרתי לו את כל מה שצריך חוץ משאני לא רואה את האיקונים של השיתוף MY NETWORK PLACE מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר קבצים בין המחשבים ואילו הגדרות אני צריך להגדיר חברה העינין דחוף!!! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לחבר רשת עם 12 מחשבים ושיהיה אינטרנט בכל המחשבים. המליצו לי בבקשה על הציוד הנדרש,כולל דגמים מפורטים של נתב ומתג טובים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר שבוע הבא ל 10 מגה של בזק והבנתי שהם נותנים ראוטר בשיטת החיוב-זיכוי (כלומר אני צריך ללכת לבזק סטור ולרכוש את הראוטר) האם מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים? האם הראוטר הזה שווה משהו? האם בכלל כדאי לי לקנות ראוטר משלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם/ראוטר אלחוטי, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט באמצעות מודם USB, אותו חיברתי למחשב החדש. איך עושים זאת ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ההצעות המוזלות החדשות של מבצעי חבילות אינטרנט וטלפון, אני מעוניין להצטרף לאחת מהן ולהוזיל את העלות הכוללת שלי באופן משמעותי. לרוע המזל, החבילות הללו מצריכות רכישה של מודם משולב שמחליף את הציוד הקיים ובד"כ גם כולל ראוטר בעלות גבוהה יחסית. נכון להיום אני מחובר באמצעות הכבלים ויש ברשותי ראוטר טוב פרטי. ציוד הכבלים כולל שני מודמים ששייכים לחברת הוט ואני מניח שאצטרך להחזירם ברגע שאעבור לחבילה משולבת אצל ספק יחיד. מאחר ויש לי כבר ראוטר טוב (Tp-Link 1043), אני זקוק רק למודם כבלים משולב אינטרנט וטלפון (בשלב זה אינני מעוניין לעבור לתשתית בזק). אשמח לקבל המלצות למודם מתאים מחו"ל (EBay ודומיו) בעלות סבירה. בתודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט בכבלים... 1. אחת שיטות השימור של בזק היא חזרה על המשפט "אתה מודע לכך שבבזק יש לך קו פרטי, כלומר, אתה מקבל את כול רוחב הפס, בעוד שאצל HOT אתה מתחלק עם שאר השכונה ברוחב הפס שלך, כלומר, גם אם תתחבר לחבילת ה-5 מגה, תגלוש בפועל במהירות של קרוב ל-3 מגה". האם יש אמת בדבר? ברור לי, שאם במעמד ההתקנה לא אראה שמהירות ההורדה היא בסביבות 600Kbps, אז לא אחתום, אבל בכלליות, האם בכבלים בפועל מהירות ההורדה/העלאה נמוכה בשל שיתוף הקו? ??? 2. יש לי רשת אלחוטית בבית. נציגת HOT אמרה שהטכנאי לא יגדיר לי את הנתב, אלא רק את מודם הכבלים, ולאחר מכן אני אצטרך להגדיר את הנתב בעצמי. אין לי בעיה לעשות זאת, שכן יש לי מספיק הבנה בעניין, אך: א. האם, בכל זאת, יש מדריך כל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין כבר להתחבר לADSL אבל אני מבולבל מכל המבצעים של כל החברות, כל אחת אומרת שהיא יותר טובה ואין לי מושג במי לבחור! תעזרו לי בבקשה, אם למישהו יש את האינטרנט של 013 שיגיד לי אם זה שווה או סתם חרא כמו כולם. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-