עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ravenclock,

בוקר טוב האם אתרים יכולים לדעת מי נכנס אליהם ומאיזה אייפי ובאיזה מידע הוא צפה באתר? לאחרונה בעת שיטוט ברשת נכנסתי דרך וויקיפדיה לאתר המזוהה עם חברת האקרים ובכן נבהלתי שכן יש לי אייפי קבוע תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by hzhz24,

הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם! מבקש המלצה על ראוטר תקן N שמסוגל "להחזיק" כ 10-15 חיבורים wireless (בלי לקרוס) עד 500 שקל +\- edimax br-6424n בשימוש היום והוא קורס ברגע שמתחברים אליו הרבה משתמשים... לא עידכון ה FIRMWARE , ולא שום קינפוג לא שיפר את היציבות שלו! בנתיים חשבתי על: d-link dir-655 tp-link tl-wr1043nd linksys wrt160nl מה עדיף? או תציעו משהו אחר... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dman23,

שלום. יש לי ראוטר rotal rta 1025w יש לי מגבר TL-WA500G וזה המדריך שלו: http://www.tp-link.com/english/soft/TL-WA500G_User_Guide_201003.pdf יש לי מחשב אחד שמחובר קווית ואני רוצה להשתמש במגבר כדי לחבר אלחוטית מחשב אחר בבית שאין לו קליטה בגלל בעיות ממד משהו לא מסתדר לי בהגדרות ולא ברור לי כל כך המדריך. השלבים שביצעתי: 1. חיברתי את ה AP לראוטר 2. במחשב שמחובר קווית לראוטר שיניתי את כתובת ה IP לפי החוברת אני לא מבין למה עושים את זה. זה לא פוגע בהגדרות של הראוטר? כעת נכנסתי להדגרות של ה AP 3. האם אני אמור לבחור איפי סטטי או דינמי? בחרתי סטטי 4.בשלב הבא האם אני אמור לרשום ב SSID את מה שרשום לי בראוטר? אני השארתי מה שרשום (כמו בחוברת) 5. בחרתי REPEATER וע"י SURVEY המערת מצאה א…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by etz,

שלום חברים זקוק לעצתכם ועזרתכם: הדירה של חברה שלי נמצאת כ-2 קומות מתחת לדירת ההורים שלה, ואנחנו לא מצליחים לקלוט את החיבור האלחוטי כבר במרחק כזה. חשבנו על לקחת ראוטר נוסף ולהפוך אותו ל-AP אבל פשוט אין "מקום באמצע" לשים אותו. מה שחשבנו עליו כרגע הוא לנסות את זוג המתאמים האלה שמעבירים וויפי על גבי החשמל, הבעיה היא שבפעם האחרונה ששמעתי על העניין הזה הוא עוד היה יחסית בחיתולים והיו בו לא מעט בעיות ידועות. השאלה הראשונה שלי בעצם היא האם היום זה אמין יותר ובפשטות עובד? אני רואה לזה הרבה יותר פרסום בימנו כולל מהספקים השונים אז זה מחדיר בי אופטימיות אבל כמובן שאני מחכה לתשובות מאנשים שניסו. במידה והעניין עובד: האם יש המלצות לדגם ספציפי מומלץ של המתאמים? השאלה השניה: האם ללא קשר ל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by MK007,

זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Frequency,

הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by Dr. David,

האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by elior021,

שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MichaelZ,

שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, יש לי ראוטר 3COM שמחובר משהוא כמו שנתיים ללא בעיות כלל. אתמול התחילה פתאום תקלה שהלפטופ לא מצליח להתחבר דרך הראוטר ובחיבור ישיר כן מחובר. שבדקתי את ההגדרות של הראוטר לפי חוברת ההתקנה ראיתי שהוא לא מצליח לזהות את כתובת הIP אני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט והשרת זה נטוויזן. היש פתרון לבעיה??? בברכה,

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Cheif,

נראה שמיזם האינטרנט המהיר, שיתבסס על הסיבים האופטיים של חברת החשמל ויתחרה בבזק וב-HOT תופס תאוצה. http://www.netcheif.com/blog/?p=1500

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by AvielA,

שלום, אני עם חבילת 20Mb בבזק ובזק בינלאומי וביקשתי לשדרג ל-30Mb. ביום ראשון בשיחת וועידה עם נציגי שתי החברות העניין סוכם. בשני בערב יצרתי קשר עם בזק לאחר בדיקת מהירות לתשתית שנשארה 20. בזק אמרו שיש בעיה ב"כרטיס" שלי ויש להעביר אותו לארון שרתים אחר, זה ייקח מספר שבועות ועלי להתקשר בבוקר לשרות לקוחות למידע נוסף. היום (שלישי) יצרתי עימם קשר שוב ונאמר לי שזה ייקח מספר חודשים. בצהריים הם התקשרו שוב ואמרו שאין יכולת לספק לי 30 מגה כרגע ואין צפי לשינוי. אני מבין שלאנשי מכירות אין גישה מיידית למידע תשתיתי אך הם יכלו לעדכן אותי מאוחר יותר ולחסוך לי את הטרטור (כמובן לא חייבו אותי בתשלום על השדרוג). אז אני עדיין עם 20Mb וללא תקווה לשדרוג. חשבתי שחיבור ל-NGN מספיק, בטח שלמהירויות היח…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zahi101,

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alex15,

אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס רשת עם טוות קליטה החזק ביותר ! הנה כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם, אשמח אם תמליצו משהו אחר/נוסף או תעזרו לי לבחור ביניהם : http://global.level1.com/product_d.php?id=832 http://global.level1.com/product_d.php?id=476 http://global.level1.com/product_d.php?id=891

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by alex15,

אני רוצה לקנות שרת מדפסת . כי אם אני צריך להדפיס משהו אני חייב להדליק את המחשב המארח . אז אם קונים שרת מדפסת לא צריך להדליק את המחשב המארח וגם יש לי רשת די גדולה בבית . איך מחברים את שרת המדפסת לראוטר או למחשב ? המדפסת ליד הראוטר . המדפסת שלי היא Lexmark 8350 . ואיזה שרת מדפסת ממלצ לקנות .

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.