עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dishi99,

אהלן יש לי 3 מחשבים בבית , שהמחשב שמחובר עם הנתב עם החייגן נמצא בחדר אחר אני מעוניין בחדר בו אני נמצא להתחבר לרשת עם 2 מחשבים בחיבור LAN כרגע אני מתחבר באמצעות מעין מפיץ של בזק אלחוטי שעובד דרך החשמל עם חיבור LAN אחד יש לי בנוסף נתב NETGEAR VVG2000 שלא בשימוש השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לו סטאפ שיקח את הסיגנל של הרשת מהמפיץ האלחוטי\חשמל של בזק ויתחבר ל2 המחשבים בחיבור חוטי ואיך אם זה אפשרי אשמח גם לשמוע אם יש עוד דרכים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spider1,

שלום רב אני צריך המלצה לראוטר משולב מודם לתשתית 100MBit של בזק הוא הולך לעבוד 24 שעות רצוף גם בגלישה וגם בתעבורה של עד 1 גיה ברשת ביתית אני צריך המלצה לציוד איכותי ויציב מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by marco789,

למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox

4. שלום אני מנסה להגדיר פורטים בראוטר שלי לצורך שימוש ב µTorrent. הגדרתי פורט תוך שימוש בהנחייות של את http://portforward.com כולל הגדרת stasic ip (בעזרת התוכנה שלהם) ואז בדיקה שזה באמת פתוח עם תוכנה אחרת שלהם (PFPortChecker). זה היה פתוח ועבד למשך 10 דקות ואז שוב קיבלתי מהירות איטיות ובבדיקה חוזרת ב - PFPortChecker רשום לי שהפורט לא פתוח (אחרי שהיה פתוח קודם). יש לי מודם מחובר לנתב של 012 ולראוטר. וונדוס 7. וראוטר TL-WR841NTL אשמח מאוד לעזרתכם. תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by ggg123,

בשבוע האחרון החלו בעיות של ניתוקים באינטרנט. מידי כמה שעות האינטרנט מתנתק, וצריך לאתחל את הראוטר כדי שהוא יתחיל לעבוד שוב. התצורה שבה אני עובד היא HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד, ואליו מחובר ראוטר TP-LINK WR1043ND. יש לציין שהראוטר די חדש, נקנה לפני מספר חודשים ועד השבוע האחרון עבד באופן מושלם. כמו כן במהלך השבוע האחרון הקושחה של ה- HOTBOX התעדכנה אוטומטית, אבל אני לא יכול לומר אם זה מה שגרם לבעיה (יכול להיות שהבעיה התחילה לפני העדכון, לא יודע בדיוק באיזה מתי בוצע העדכון). אשמח אם תעזרו לי לאבחן ולפתור את הבעיה, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by nadavk14,

אהלן, יש לי 100 מגה של בזק ובזק בינלאומי. התקשרתי לפני כמה ימים לבזק והתעצבנתי על כך שמאז ששמתי מאה מגה אני מקבל רק 30 מגה באלחוטי. הסברתי לה שלפני ששידרגתי ל 100 היה לי 50 והייתי מקבל 50 באלחוטי (!) היא אמרה שהיא לא מתחייבת על מהירות גלישה אם אני ב WIFI , מה שכן היא עשתה אמרה שהיא תשנה לי צאנל או משהו בתקווה שזה ישתנה. עברו כמה דקות , אמרה לי לבדוק ואכן המהירות הגיעה ל 70 מגה. עכשיו עברו כמה ימים , לא נגעתי במיקום של הראוטר והמהירות ירדה שוב פעם ל 30 מגה.. רציתי לשאול איך להגדיר אצלי את הראוטר כמו שהנציגה של בזק עשתה לי , או כל פתרון אחר יתקבל בברכה

• 28 תגובות
    • 24.5k צפיות
  8. שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הבנתי שבשביל IP קבוע צריך חייגן, שלא תומך ב-100 מגה, האם כך הדבר ? איך ניתן לקבל IP קבוע ולהתחבר במאה מגה ? תשתית הוט...האם תשתית בזק קלה יותר בעניין הזה ?

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by slyy,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא לא נותן לאינטרנט לעלות מעל 9 מגה (אין לי שמץ למה) אז החלטתי לקנות אחד חדש, אשמח לדעת איזה כרטיסי רשת קווים (VDSL) יש היום בשוק מה יותר טוב מה פחות טוב. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by muam,

שלום, היום עברתי מהוט לבזק, והשאלה שלי היא האם אני צריך להיכנס לממשק שממנו מגדירים את הראוטר בשביל לקבל גלישה אלחוטית טובה יותר או שפשוט להשאיר את ההגדרות כמו שהן ? אני רוצה לשחק במשחקים בפינגים נורמליים בלי ניתוקים קטנים שמוציאים אותי מהמשחק. בנוסף, יש משהו שאני צריך לבקש מבזק בשביל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by slyy,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 40 מגה ויש לי בעיה מאוד מוזרה. היום החלפתי את הראוטר ה"ישן" שלי (D-link 6740U-H1) בראוטר D-link 7850U מהדגם החדש יותר והטוב יותר כביכול של הראטורים. כשהגעתי חיברתי והגדרתי את הראוטר כראוי וכשעשיתי בדיקת מהירות המהירות הייתה רק 9.59 עם מהירות העלאה כמו שצריכה להיות, במחשבים אחרים בבית המהירות הורדה 40 מגה כמו שצריכה להיות ורק אצלי על המחשב היא 9 ולא עוברת אותה. חשוב לציין שעד שהחלפתי את הראוטר ה"ישן" המהירות הייתה בסדר. אני לא יודע מה הבעיה עכשיו אצלי אפילו חיברתי מחשב אחר בחיבור אצלי בכדי לראות אם הבעיה היא בחיבור לקיר אבל לצערי היא לא. הנה הבדיקות מהירות האחרונות אחת לעומת השנייה: עם הראוטר ה"ישן": http://www.speedtest.net/my-result/288…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gabrielf,

ממליצים על מגבר/מנחת?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by albetx5,

טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nadavk14,

אהלן.. שידרגתי אתמול ל 100 מגה בבזק ובזק בינלאומי.. הבעיה היא שוב פעם עם הפינגים שלי.. לפני ששידרגתי ל 100 היה לי 50 וגם שם היה פינגים גבוהים אז שמו לי rate uptive והפינגים ירדו ל 10-14.. היום דיברתי עם בזק אמרתי להם שישמו . הנציגה בטלפון אמרה שהיא שמה אבל בפועל אני לא רואה שום שינוי בפינגים.. מישהו יודע למה ? אין מצב שפתאום זה לא עוזר. כי רק לפני ששידרגתי זה כן עזר

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. שלום לכולם, מאז שהתחלתי להשתמש ב-hotbox, יש לי בעיה שתוכנות מהסוג הנ"ל לא מצליחות להתחבר. מדובר לצורך העניין באימיול, יוטורנט ו-filezilla. אני במערכת XP ומשתמש בחומת האש של המערכת ובנוסף ב-comodo firewall. לגבי יוטורנט, ניסיתי לפתוח את הפורט דרך "forwarding" בתפריט של ה-hotbox אך זה כלל לא פתר את הבעיה. מבדיקה שעשיתי דרך היוטורנט (ב-setup guide) אני תמיד מקבל למטה את ה-V הצהוב עם הכוכבית והכיתוב שהפורט אינו פתוח. דומה מאוד לזה: http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpog.jpg/ סימנתי גם enabled ב-"upnp" בתפריט של הוט וזה עדיין קורה. הגדרתי את ה-comodo ע"פ ההוראות שלהם באתר להגדרה מול יוטורנט ועדיין מופיע אותו V צהוב בתוכנה. ניסיתי אפילו לסגור את שני הפיירוולים ולבדוק (…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by winner100,

שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!

18. Started by The-Magician,
    • 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by avrahmvip,

שלום לכולם היום יצא לי לראות את הממשק של הוטבוקס החדש ניראה טוב יותר ברור יותר נוספו כמה שיפורים . אפשר לקשר אותו אם AP ה WIFI הישתפר פלאים באלחוטי מקבל 80 עד 97 מגה יציב יותר ניראה שסוף סוף הם שיחקו אותה אם ההוטבוקס מקווה שגם אצלי זה יתעדכן כבר היום

• 97 תגובות
    • 14.8k צפיות
  22. Started by shgec,

רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pakariel,

שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים