רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם העלאה. אחרי שאני מסיים להוריד קובץ, העלאה פשוט לא זזה. בזמן נותר יש שני עיגולים כאלה, ולא רשום אפילו כמה זמן נותר. להעלות אני לא יכול בכלל..לא יודע למה. רק להוריד אני מצליח אבל להעלות בכלל בכלל לא. אני משתמש בטורנט שיש לו 16 מעלים ו-5 מורידים..וזה עדיין לא עוזר. העלאה פשוט לא זזה..אפילו אם אשאר שעה ככה זה לא יזוז. תמונה:http://www.ufu.co.il/files/p0joztgo5rxp5rjb2il4.jpgאני ממש צריך עזרה דחופה בקשר להעלאה. אני נמצא על ratio של 0.200, ואני צריך להגיע ל-1 לפחות..כי אחרת יעיפו אותי משם ואחרי זה זה בלאגן שלם לקבל לשם הזמנה. השארתי את הקובץ של ה-508 מגה בהעלאה במשך 12 שעות, זה הצליח לשלוח מתוך זה רק 6 מגה מתוך 508! מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מדפסת עם יציאה לרשת קווית עד עכשיו היא הייתה קרובה למחשב ככה שלא היה צורך במשהו מיוחד היא חוברה דרך כבל USB רגיל למחשב(לא היה שימוש ביציאת הרשת שלה). עכשיו המחשב עבר לחדר אחר והיא נשארה באותו מקום. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר אותה לרשת האלחוטית בבית בעזרת מתאם פשוט או שאני חייב לקנות שרת מדפסת בשביל זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בית גדול (5 מפלסים), והעברת אינטרנט לכל פינותיו תמיד הייתה משימה קשה ומאוד יקרה (הרבה ציוד שצריך להחליף כל כמה שנים) אז לא מזמן סופסוף הרמתי את הכפפה והעברתי כבלים בקירות, עשיתי רשת לדעתי כמו שצריך רק לא סגרתי פינה אחת קריטית בבית. הראווטר הראשי (dsl-2760U D-Link מבזק..) יושב בקומה הראשונה הוא מחובר לסוויטצ' של 24 שיושב בארון חשמל שמזין את כל השקעים בבית. אחרי שהזנתי את כל הבית ב LAN נשארה לי בעיה אחת לסדר - ה WiFi תופס טוב רק על המפלס הראשון, על השני חלש, במפלס השלישי כבר אין קליטה כמעט בכלל. אז מה שאני רוצה לעשות זה לקנות Router טוב שישמש כAccessPoint במפלס השלישי ויספק WiFi לכל הבית ממרכז הבית ואלו הדרישות שלי: 1. שיתמוך במהירות של GigabyteLan כמו כל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מתחו בעסק של אבא שלי כבלים CAT7 אדום (אמרתי לו לפני שלא צריך כי גם ככה כל הרשת והציוד זה 10/100). בכל מקרה לקיסטונים מן הסתם לא הייתה בעיית חיבור אבל אני צריך בשביל המצלמות ליצור להם חיבור של RJ45.קניתי כאלה שכתוב שהם מתאימים גם לCAT6 אבל פשוט אין מצב שזה יכנס הכבלים עבים מידי.רק אם מגלפים אותם לגמרי וחופשים את החוט נחושת אז אפשר להכניס אבל ככה אני מאמין שהם יגעו אחד בשני וזה לא טוב.... אני מצטער על זה שלא אמרתי לו שלא יביא בשום פנים CAT7 אבל זה כבר נעשה מה אני יכול לעשות כדי לחבר RJ45? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מודם סלולארי מאורנג' ויש שם שני מכשירים מה עדיף ? שניהם ניראים בעלי אותו מפרט http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/search/?group=%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d הנציג שירות אמר לי שמהירות הורדה שם זה 21 מגה בייט מטורף לא ? התרגלתי ל 7.2 שהם כבר דור 4 בניגוד לפלאפון ואחרים ... באתר של פלאפון ראיתי נטסטיק עם מהירות הורדה של 7.2M
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר באף משחק (כמובן אני מדבר על חוקיים) למולטי הוא תמיד אומר שהשרת לא נמצא ואני מדבר על משחקים כמו NBA2K11 NEED FOR SPEED HP וכו' האימיול תמיד חסום על ידי פיירוול בבקשה איך אפשר כבר לסדר את זה??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שיצאה גירסא של DD-WRT שתומכת ב L2TP. נכנסתי לאתר שלהם אך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסא מתאימה לראוטר שלי הייתי שמח לנסות את ה DD-WRT מכיוון שה TOMATO עושה לי בעיות עם ה Remaining Lease Time (ברגע שהוא נגמר אני חייב לנתק את הראוטר או שאין לי אינטרנט... מה שכבר עבד לפני השניה שהוא נגמר (הורדות, משחקי אונליין, סקייפ, מסנג'ר וכו..) ממשיך לעבוד כרגיל, אבל אי אפשר לגלוש... שמעתי שלעוד אנשים הייתה הבעיה הזו ולא ממש מצאתי פתרון.. חיבור ללא חייגן הוא לא אופציה מכיוון שאני בחבילת "גיימר" ובלעדיה הגלישה היא פשוט סיוט... אם יש פתרון שמאפשר השארות עם TOMATO הוא גם יתקבל בברכה..... אין לי תלונות ל TOMATO מעבר לבעיה הזו תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין... לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייט MA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוח עזרה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן. ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות. האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, תאמינו או לא כל השנים עבדתי רק עם מחשב אחד בבית. ובימים הקרובים מחשב נוסף נכנס הביתה, יש לי ראוטר של TP-LINK שקיבלתי מ HOT ואני צריך את עזרתכם בקנייה של כרטיס רשת אלחוטי כדי שהמחשב השני יוכל גם הוא להתחבר לראוטר, מה צריך לברר,לבדוק ומה חשוב לדעת לפני הקנייה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם כבלים של הוט שאליו מחובר נתב אלחוטי. הבית שלי הוא דו-מפלסי ואני סובל מבעיות חיבור קשות בקומה התחתונה (המודם והנתב נמצאים בעליונה). במקום להסתבך עם פתרונות המבוססים על שידרוג הרשת האלחוטית החלטתי ללכת על מודם כבלים נוסף בקומה התחתונה אליו אעביר את הנתב (בקומה העליונה יש מחשב שולחני בודד שיכול להתחבר קווית ישר למודם הקיים). יש לי מספר שאלות: 1. האם יש מגבלה כלשהי לחבר שני מודמי כבלים באותה דירה? 2. האם ניתן לקנות מודם כבלים שמתאים להוט באופן עצמאי? 3. אפשר לבצע את זה בלי שהוט יהיו מעורבים (אין צורך שהמודם הנוסף יהיה מזוהה בשרתים שלהם)? 4. אני מניח שאזדקק לחיבור נוסף לכבלים כיון שהחיבור בקומה התחתונה שייך לטלוויזה. יש דרך לחבר את הממיר וא…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה יומיים אני שובר את הראש ולא מצליח להתקין Repeater כמו שצריך ברשת שלי. הנתב שיש לי הוא TPLINK TL-WR841N ה AP שיש לי הוא Edimax EW-7206APg ניסיתי בכל הצורות ואפשרויות, WDS, AP ומה לא.. הבעיה שלכל אורך הנסיונות, ה AP מופיע כרשת נפרדת ולא "מבין" שהוא שלוחה של הראוטר. חפרתי בפורום, קראתי מדריכים, שיניתי CHANELL ו SSID והכל. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי ולהנחות אותי צעד צעד ולמצוא מה אני עושה לא נכון. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מאז ששדרגתי את המהירות אינטרנט\החלפתי לראוטר של בזק המצב פשוט בלתי נסבל! כל פעם תקלה אחרת! באמת שכבר נמאס! טוב, אז הפעם הבעיה שבימים האחרונים אני מקבל כל הזמן התנתקויות. לפעמים זה רצף של התנתקות\התחברות כל מספר דקות , לפעמים זה נשאר מנותק כמה שעות לגמרי, לפעמים זה עובד טוב. צריך לקוות שאני אתפוס את האינטרנט ביום טוב שלו. אז מה שקורה כרגע, כבר מהצהריים זה שבראוטר נורות הdsl + int נכבות. לאחר כמה שניות הם מתחילות להבהב עד ששתיהם חוזרות (ניתן להתחבר כדקה) וחוזר חלילה. זה המצב כבר מהצהריים. בבוקר , נורת ה-DSL אמנם נשאר דלוקה קבוע אך נורת ה-INT הייתה דולקת בצבע אדום קבוע. נמאס לי כבר מהתמיכה של בזק, שלחו לי אינספור פעמים טכנאי "בכיר" , החליפו לי כבר חמש פעמים את הראו…
-
- 10 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה. הייתי רוצה לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות המעצבנת ביותר של הדפדפן שהוא מתרענן באופן אוטומטי כל כמה דקות. אני נמצא באמצע כתבה וזה קוטע אותי וחוזר לי לראש העמוד. יש מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אבל בחדר אין קליטת WIFI, לעומת זאת מחוץ לחלון - יש קיים איזשהו כבל שישמש כאנטנה שאוכל לחבר למחשב ולהוציא את קצהו מחוץ לחלון לקליטה? אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לאחד בחנות אינטרנטית (EBAY וכו') או איזה מדריך לעשה זאת בעצמך תודה לקוראים והעוזרים ויום נעים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:-\ ככה אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל אבל בכ"ז אשתדל שזה יהיה ברור כמה שאפשר על מנת שתוכלו לעזור לי אני מחובר לאינטרנט 12 מגה בהוט והספק הוא בזק בינלאומי. עברתי לדירה חדשה לפני 3 חודשים. לפני כן בדירה הקודמת הייתי מחובר ל-5 מגה עם גיימר באותו ספק ובהוט מאז שאני מחובר ל-12 מגה, כלומר מאז השדרוג האחרון - החיבור החל להיות לא יציב ולהתנתק כל כמה שעות לזמן מה. לא הבחנתי בזה עד שהאנטי וירוס צעק שהוא לא מעודכן, אז טוב שצעק... מלבד זאת, בעיית מהירות: ב-5 מגה בגיימר לאורך כל שעות היום רוחב הפס שלי להורדות היה מקסימלי לחבילה (640 קיי, כפול 8 נותן 5 מגה). עד כאן מצוין, אבל מהרגע שעברתי לדירה החדשה, כלומר מהשדרוג - ירידה במהירות, במקרה הטוב רוחב הפס לחו"ל עומד על כ-200 קיי, כלומר 1.5 …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-