רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ישנם עשרות כרטיסי רשת, מה אני צריך לחפש בדיוק? איזו חברה נחשבת אמינה ? + שיעבוד כמו שצריך על XP (שלא יהיו בעיות דרייברים) אז מה אתם אומרים?
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זאת אומרת שהנתב מקושר כרגע, ורוצה להתנתק ולהתחבר. איך עושים את זה? מבלי לעשות ריסטארט לנתב \ פריקת חשמל. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אז אני מחובר לאינטרנט של הוט (גם ספק) בעזרת ההוטבוקס. בגלל שאני מתכנן להחליף מחשב ולהשתמש בישן למדיה (סרטים, סתם אינטרנט) שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון חשבתי איך אני אחבר אותו לאינטרנט. הבנתי שמה שאני אצטרך לעשות זה להתקשר להוט ולבקש מהם שיהפכו לי את ההוטבוקס למודם בלבד, לקנות ראוטר, לחבר אותו למחשב ולהוטבוקס (ואת ההוט לקיר, כרגיל) ואז תהיה לי רשת אלחוטית? כרגע אין לי רשת אלחוטית מההוטבוקס כי אין לי צורך, הבנתי שהיא לא כ"כ טובה וגם זה עולה 10 שקל בחודש \: לאחר מכן לקנות אולי כרטיס PCIE למחשב בסלון ולהתחבר בעזרתו לראוטר החדש בחדר שינה. וזה הכל? שום התערבות בהגדרות? זה פשוט יעבוד? כי הרי ההוטבוקס עדיין יהיה מחובר לקיר עם ההגדרות הישנות, נכון? או שיש יותר מזה? תודה מראש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ ) אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות. אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים: 1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר). 2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס. 3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N. 4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL. 5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה. 6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו. 7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ומדבר עם ההורים שלי בסקייפ (יש לנו מצלמות HD של LOGITECH) בערך כמה פעמים בשבוע. למה בזק לא מאפשרות קו העלאה יותר גבוה מ-1MB? למה אין קווים סימטרים בישראל בניגוד לחו"ל? לפי האתר של סקייפ, בשביל לקבל קו תקין של שידור HD, צריכים העלאה של לפחות 1.5Mbps: https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need זה דיי מוזר שחברה שמציעה 100MB, מהירות שאפילו בארה"ב כמעט ואינה זמינה (רק לפני כמה חודשים, Verizon השיקו משהו דומה (קפצו מ 50MB מקסימום לחבילות של 150 או 300MB), לא יכולה להתמודד עם דבר כל כך בסיסי כמו שיחות בסקייפ. נ.ב מישהו יודע עד איזו מהירות (תשתית + ספק) נתב Linksys 54GL יכול לסחוב? (יש עליו DD-WRT)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה מחפש דרייבר תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה אין לי מושג בזה אז ככה שאני מתחיל כמאט מ-0! אין לי מושג ברשתות אף פעם לא הקמתי רשת ביתית ואני לא יודע בדיוק איך זה עובד. יש לי שתי מחשבים בשתי חדרים שונים. יש אפשרות לעביר כבלים. במחשב אחד יש כרטיס רשת 100\10 של המודם אידאסאל והכרטיס הזה מחובר למודם. מה דרוש כדי לחבר את שתי המחשבים בייחד בשיתוף אינטרנט + רשת בינהם עברת קבצים וכל זה? זה ממש חשוב לי ודיי דחוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין, פשוט לא עובד לא דרך פיירפוקס, לא דרך אינטרנט אקספלורר (כאילו האתר נפל, אין אפשרות לאתר את השרת, כתובת לא נמצאה) גם לא במחשב השני. אני חייב להוריד משם את framework 3 וכל מה שחיפשתי בגוגל בסופו של דבר מפנה ישר למייקרוסופט ואין לי איך להוריד את זה. כל שאר האתרים עובדים טוב מה אפשר לעשות שיעבוד בחזרה? ואולי אפשר לקבל קישור נורמלי להורדה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בית גדול (5 מפלסים), והעברת אינטרנט לכל פינותיו תמיד הייתה משימה קשה ומאוד יקרה (הרבה ציוד שצריך להחליף כל כמה שנים) אז לא מזמן סופסוף הרמתי את הכפפה והעברתי כבלים בקירות, עשיתי רשת לדעתי כמו שצריך רק לא סגרתי פינה אחת קריטית בבית. הראווטר הראשי (dsl-2760U D-Link מבזק..) יושב בקומה הראשונה הוא מחובר לסוויטצ' של 24 שיושב בארון חשמל שמזין את כל השקעים בבית. אחרי שהזנתי את כל הבית ב LAN נשארה לי בעיה אחת לסדר - ה WiFi תופס טוב רק על המפלס הראשון, על השני חלש, במפלס השלישי כבר אין קליטה כמעט בכלל. אז מה שאני רוצה לעשות זה לקנות Router טוב שישמש כAccessPoint במפלס השלישי ויספק WiFi לכל הבית ממרכז הבית ואלו הדרישות שלי: 1. שיתמוך במהירות של GigabyteLan כמו כל …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי טוען שהאינטרנט שלו מאוד איטי ( יש לו אלחוטי ). יש תוכנה שיכולה לבדוק אם עוד גולשים מחוברים אליו ? (אנא הימנעו מהמלצות לבדיקת וירוסים,תולעים וכדומה) תודה מראש, דודו.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב בחדר ממ"ד שמחובר לאינטרנט דרך Hot והמודם של Hot מחובר לרטואר אלחוטי של אורנג' - smart box Siemens. (ראוטר שמקבלים שעושים קוו ביתי) בסלון, שנמצא בצד השני של הבית, יש לי סטרימר ולפטופ שמחוברים דרך רשת אלחוטית. אבל מכיוון שראוטר נמצא בממד הסטרימר והלפטופ לא מצליחם להחבר לרשת. לפי מה שראתי ושאלתי אנשים יש כמה אפשרויות ורציתי שתגידו לי בבקשה, איזה נראה לכם יותר טובה ומה הבדלי במחירים: 1. להעביר את הראוטר ואת המודם לסלון ושהמחשב בממד התחבר דרך כרטיס רשת אלחוטית (כיום אין לי כ"ר שכזה אז אני אצטרך לקנות), אבל שוב יכול להיות בעיה כי המחשב בממד שלא יצליח להתחבר. 2. להעביר את הראוטר ואת המודם לסלון והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר (לא יודע את שמו) שמעביר את אינטרנט…
-
- 10 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-