רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו את ה Netgear שה WIFI שלו היה בקושי עובד בסלון במרחק קיר וכ8 מטר. החלפתי אותו ב Dlink (שמשום מה חשבתי שהוא ראוטר יותר טוב) ועכשיו במצב אפילו יותר גרוע! כל מכשירי ה WIFI מאבדים את החיבור לאינטרנט אחת לכמה זמן (אל אף שהם נשארים מחוברים ל WIFI) בדיקה שעשיתי עם תוכנה מראה שהעוצמה ליד הראוטר היא 50dBm- ובסלון היא יורדת כמעט ל 80dBm- החלפתי ערוצים, שיניתי מ20 ל40 MHZ ועוד כמה פרמטרים אבל זה נשאר פחות או יותר אותו הדבר. האם יש סיכוי שמשהו בהגדרות של ה Dlink יכול לשפר משמעותית את ה WIFI שלו? ואם לא, איזה ראוטר אתם ממליצים שהפרמטר העיקרי הוא WIFI תקן N חזק ויציב (בעיקר לסטרימינג לסלון).
-
מקור:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422755,00.html אינטרנט של 1 ג'יגה: הסיבים האופטיים קרבים בטקס הענקת הרישיון להקמת הסיבים האופטיים בקווי המתח של חברת החשמל, אמר היזם השבדי: "תשתית זה מנוע הצמיחה מספר 1 בעולם". שר התקשורת הבטיח: "לא עוד טרקטור סובייטי, אלא אינטרנט מהיר מאוד לכל ילד". הפריסה תחל ב-1 בנובמבר, והעיר הראשונה עשוייה להיות באר שבע מירב קריסטל פורסם: 27.08.13 , 11:29 במשרד התקשורת העניקו היום (ג') את הרישיון לקבוצת IBC - חברת ויה אירופה השבדית ושותפיה, להפעלת מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל. החברה תקים את תשתית האינטרנט השלישית בישראל לצד בזק ו-HOT, במטרה לספק אינטרנט במהירויות גבוהות מאוד ולאפשר לחברות תקשורת להפעיל שידורי טלווי…
-
- 22 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר, הצלחתי להתקין אותו, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוציאה את הכבל אין אינטרנט. בבית יש אינרנט אלחוטי כי הטאבלט מצליח להתחבר ככה שהבעיה היא בהגדרות של מערכת ההפעלה. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…
-
-
היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 1000 ש״ח פלוס מינוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בידיעה הזו יש לא מעט אי דיוקים טכניים, אבל בכל מקרה היא כוללת מידע מעניין וחשוב. השורה התחתונה - אם ה-HOTBOX משמש אצלכם כמודם בלבד - אפשר להתעלם מתוכנה. אם ה-HOTBOX משתמש כנתב - בטלו את מנגנון ה-WPS כמוסבר. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2167216 כדי לדעת אם קבלתם את העדכון: במסך הפתיחה של ה-HOTBOX (בתצורת מודם 192.168.100.1, בתצורת נתב 192.168.1.1) תופיע גרסת תוכנה 2.1.12. אם לא מופיע אצלכם - כבו את ה-HOTBOX - המתינו 10 שניות ותדליקו מחדש - העדכון ירד אליכם באופן אוטומטי.
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
זה ממש מוזר. רשת ביתית, 2 מחשבים Win7. על אחד יש תיקיה משותפת, ומדפסת. כשאני מנסה לגשת אליו מהמחשב השני, מופיע חלון של סיסמא והוא כותב:כשל בכניסה. שם משתמש לא מוכר או סיסמא שגויה? מה זה יכול להיות? ביטלתי "שיתוף מוגן באמצעות סיסמא, ועדיין אותה בעיה. שיניתי לרשת ציבורית ועדיין אותה בעיה.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדר אינטרנט אלחוטי שמחובר לראוטר בצורה חוטית, מה אני צריך ומה העלויות? אני צריך שידור למרחק של כ 10 מטר למכשיר אחד או שניים. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה xp תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קרוב ליומיים מנסה להגדיר ראוטר(netgear wgr614) כריפיטר להוטבוקס, אחרי שהבנתי שהוא ישן וזה לא ילך קניתי ראוטר אחר, TPLINK wr941nd הייתי בטוח שגם אוכל לצרוב עליו DDWRT אך נוכחתי לדעת שהגירסא הספציפית הזאת כנראה לא נתמכת. בכל מקרה הצלחתי להגדיר אותו כריפיטר רק כאשר לא הייתה סיסמא\סיסמאת WEP האם ניתן גם כאשר יש אבטחה של WPA2? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וסוף שבוע מצויין .. אז כה אני יתחיל במה היה לי ואיך אני עושה את זה בנתב החדש .. היה לי ראוטר של בזק נטגר v v g 2000 משהו כזה .. בכללי אני יציין לפני הכל שהממשק של נטגר פשוט מעולה ומובן בכל הפרמטרים!! אז ככה היה לי אותו ועוד ראוטר של נטגר אבל היותר קטן לא ממש זוכר את הדגם אולי 2200 .. בקיצור עשיתי לפי המדרךי הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עד שהצלחתי וואאאאללה .. האינטרנט היה עובד מצויין .. מיותר לציין שבכל הבית שלי היה אינטרנט וכן יש לי חדרים מאוד מאוד מרוחקים מהראוטר הראשון ותמיד קלט על פס אחד אפילו לפעמים לא היה נמצא .. בקיצור הכל היה מושלם עד שיום אחד הראוטר הראשי פשוט התקלקל והפסיק לעבוד ואהבתי אותו מאוד הוא היה ר…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני גולש על 15M דרך בזק + בזק בינ"ל. שמתי לב בשבוע האחרון לכל מיני "נפילות" אצלי בראוטר (D-LINK 2760U), הוא מאתחל את עצמו מחדש פעם/פעמיים ביום. לפעמים יש "סימן קריאה צהוב" למטה (קישוריות מוגבלת) ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר כדי שהאינטרנט יחזור לעצמו. יש לי סיסמה לרשת האלחוטית בבית שרק אני יודע אותה, אבל בכל מקרה רק המחשב והאייפון שלי משתמשים באינטרנט, ככה שאני לא מבין למה יש בעיות. מה קרה פתאום שזה ככה? מה אפשר לעשות? זה קשור לתשתית או לספק? תעזרו לי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים http://prntscr.com/239v3o
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכל מי שיוכל להסביר מה קורה לי ברשת יש לי 2 מחשבים בבית ,נתב ומודם (נפרדים) אני גולש במהירות 15MB דרך בזק. שמתי לב לאחרונה בבדיקה של מהירות גלישה שאני בעצם גולש במהירות של 10MB בבדיקה שערכתי (גם מול בזק) במחשב העיקרי לשימושי - בחיבור המחשב ישירות למודם ב Dial up - אני גולש במהירות של 15MB בחיבור המחשב דרך הנתב זה יורד ל 10MB בחיבור ליציאת רשת השניה שיש לי במחשב - אותה תוצאה (דרך הנתב יש ירידה ל 10MB) במחשב השני שלי - דרך הנתב - אין בעיות - גלישה של 15MB. במחשב העיקרי שלי ,בחיבור כבל הרשת ליציאה אחרת שבנתב (גם ליציאה שהמחשב השני היה מחובר בו) - אין שינוי בתוצאה כלומר 10MB גלישה ו 15MB אם אני ב DIAL UP בהתחלה חשבתי שיש בעיה בנתב אך זה לא נשמע …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-