רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום רשת ביתית דרך נתב EDIMAX 6204 , הכל עובד דרכו טוב האינטרנט מתחבר. הבעיה היא כזאת: נכון לעכשיו מחוברים אצלי 2 מחשבים עם כבל לראוטר ומחשב אחד ניייד מחובר אלחוטי. על המחשבים שמחוברים עם כבל יש XP ועל הנייד יש VISTA. כשאני מנסה לשתף קבצים בין המחשבים אני רואה את כל מה שאישרתי לשיתוף בין שתי המחשבים המחוברים כבל, (שאני המחשבים רואים אחד את השני) אבל המחשב הנייד רואה את שני המחשבים אחרים אבל מה שאני משתף בו , שני המחשבים אחרים לא רואים את מה שאני רוצה לשתף מהמחשב הנייד. למישהו יש פתרון איך ומה הבעיה בVISTA למה אני לא מצליח לראות את הנייד בשיתוף קבצים? ועוד שאלה איזה אבטחה כדאי לשים על הרשת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ולאחר התקרצצות על כל האחראים בבזק (עד מנהל המרחב!!) קיבלתי היום מהם טלפון שכותרתו: האם אתה עדיין מעוניין ב-ADSL ? (מעוניין?! מעוניין?! ועוד איך שכן !! חיי התקצרו מהמתנה מורטת עצבים!! ) בקיצור, עלי להחליט האם לקנות מהם את המודם או לקנות באופן פרטי? הם דורשים 480 ש"ח ! למודם אלקטל או אורכית. 1. האם המודמים הנ"ל מומלצים? אם אפשר, לספק חוות דעת אישית. 2. במידה ולא מומלץ, על איזה מודם הייתם ממליצים ? מן הסתם רצוי מניסיון מוכח. (גם המלצות מחברים יתקבלו בברכה ;D ) אגב, מן הסתם מודמים הנמכרים בארץ. למקרה ומישהו תוהה איך זה שאני לא מעודכן מספיק. אז ככה, ככלל, כל דבר ועניין שאינו רלבנטי לגבי באופן אישי, אני לא מוצא טעם לחקור וללמוד אותו סתם כך. להזכירכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon. כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?). אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה נניח ואני מחבר מספר מחשבים (בעזרת SWITCH) אל יציאה אחת!! של ראוטר ביתי - של TPLINL,3COM, האם הראוטר יודע להתמודד עם מצב כזה או שלכל יציאה של ראוטר ניתן לחבר רק מחשב אחד? אשמח לתשובה ski farm
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלוח הודעת SMS לרשת סלקום ואורנג אבל הבעיה בICQ שבא לו בקריזות השליחה פעם הוא שולח ופעם לא אז רציתי לדעת אם למישהו יש תוכנה שאני יכול להיעזר בה! תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת חוטית בבית אבל אני ממש לא רוצה להתעסק עם העברת כבלים בקירות, חיבור הגידים לשקעים וכו'... איזה סוג של איש מקצוע יכול לעשות את זה בשבילי? חשמלאי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר שיתאים לשימוש של 100Mbps בבזק/הוט. הראוטר נמצא בממ"ד ויחובר בכבל למחשב נייח, ישמש גם ל-2 מחשבים ניידים וכמובן גם לפלאפונים. אני מחפש ראוטר אמין, שיעבוד גם בטכנולוגיית VDSL, בעל יכולת שידור חזקה, עם הצפנה, שיעבוד היטב עם תוכנות שיתוף כגון טורנט. את הראוטר ניתן לרכוש גם בחו"ל. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם שני כרטיסים רשת בהם אוקי מה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לעשות רשת ביניהם ??? על אחד יש WIN98 על השני יש WIN2000 אם אפשר אז להסביר מ-א עד ת אני אודה מעוד למי שיודע !
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 והתקנתי את הדרייבר של כרטיס רשת של חברת TP-LINK באמצע ההתקנה זה אומר לי: Windows Can't Verify the Publisher of This Software לחצתי להמשיך בכל מקרה.. אחרי שזה סיים זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה בטענה שהדרייבר: Not digitally signed חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי פתרון שעוזר... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, עקב צורך בהחלפת ראוטר מקולקל קיבלתי ראוטר שכולל גם קישור אלחוטי. כיוון שאני משתף איטרנט ב-ICS הראוטר למעשה משמש כרכזת ולעת עתה כיביתי לו את היכולת האלחוטית - עד היום לא היה לי בה צורך וגם כרגע היא בגדר בונוס ולא מחוייבת המציאות. השאלה היא האם ניתן להפעיל את היכולת האלחוטית של הראוטר ולשתף את האינטרנט גם באלחוט כשאני נשאר בשיתוף ICS? (הראוטר משמש כרכזת בלבד למחשב אחד שמתחבר לאינטרנט ומהווה שרת איטרנט לכל האחרים) למי שלא זוכר או תוהה מה זה ICS יש דוגמה לתצורת הרשת שלי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 עריכה: תיקנתי את המילה נתב (שזה תרגום של ראוטר למעשה, טעות שלי לרכזת שזה המקבילה ל-hub)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו TP LINK דגם TD-W8960N. . מיקמתי אותו במטבח והחיבור הולך ככה: הראוטר (שכולל מודם) מתחבר למתאם שיחות של בזק בנלאומי והכל טוב ויפה הגדרתי עם נציג והכל בסדר מבחינת טלפון אך שאני מנסה לקלוט מהחדרים שהמרחק ביניהם סביב ה9 10 מטר שכולל 2 קירות רגילים אני מקבל רק פס אחד בקליטה והמהירות יורדת פלאים..... השאלה האם זה טווח נורמלי או שיש בעיה בראוטר? מישהו??
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-