רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע ב ADSL ורוצה לעבור לכבלים בקרוב. אני אתחבר בעזרת הראוטר האלחוטי שלי. רציתי לדעת מה אני צריך לדעת לגבי אינטרנט בכבלים כמו למה לשים לב? האם יש מודמים מומלצים יותר או פחות ומה לבקש ? תודה למשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
נערך !@! קודם נתחיל מזה, אחרי העידכון גירסה\קושחה של המודם\נתב של הוט כולם התחילו לקבל פחות מ 100, לפחות 85 חלק, 65 חלק שני וחלק אחרון קיבל קרוב ל 35-40. יש לזה פיתרון חלקי ועד לפיתרון מלא שאפשרי לבדוק צעד צעד ולראות מה באמת יפתור את זה. כל תקלה של הוט אפשרי לפתור במספר צעדים, ואני אסביר לכם מה אפשרי לבצע. כל אלה שיש להם 100 מגה, לאיזה מהירות אתם מגיעים ומה היציבות שאתם מקבלים? בשביל לבדוק את זה תוכלו להיעזר בגאדג'אט של ווינדוס 7 שנקרא Network Monitor II 18.9 בנוסף, מה הציוד שיש לכם ובאיזה כבל רשת אתם משתמשים? (CAT5/5e/6) *ממולץ לקנות כבל רשת מסוג CAT6 כי הם תומכים במהירויות של יותר מ- 1 ג'יגה, רשמית יותר מ 10 ג'יגה. להורדה Network Monitor II 18.9 http://www.softpedia.c…
-
- 10 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הראוטר מסוג Dlink dir-615 כל כמה שעות הראוטר פשוט משתבש כי פתאום אין אינטרנט, ואז אם אני מכבה ואחרי זה מדליק זה שוב פועל לכמה שעות. אם זה משנה אני ב100 מגה בהוט ו012 למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא פעם ולא פעמיים אני מוצא עצמי מאוכזב מהכלים והתוצאות דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. לדוגמה: לאחרונה אני מנסה לעקוב אחרי תוצאות חיפוש מה24 שעות האחרונות כדי לנסות לתפוס מידע רלוונטי בחלון זמן קריטי. והייתי מעוניין להעיף מהרשימה תוצאות מסויימות אחרי שבדקתי ומצאתי שהן לא רלוונטיות. לא רק לינקים ספציפים, גם אתרים עם מנוע סרטני שיוצרים על פי שיטה תוכן עם 0 תועלת. האם יש כלי חיפוש מתקדם במיוחד, בו יש הרחבת פונקציות מעבר למה שמנועי החיפוש מספקים? האם ידועים לכם שיטות שימושיות לנסח חיפוש, לצמצם חיפוש? בעצם כל מידע שימושי בנושא חיפוש באינטרנט שאתם רוצים לשתף שאולי יעזור למי שרוצה להרחיב את יכולות החיפוש. אני לא זוכר אי פעם דיון גדול בנושא, אולי הגיע הזמן ליצור אחד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! עברתי לגור לא מזמן ביחידת דיור. בעל הבית התקין מודם בקומה מתחתיי אך אין קליטה מספקת בדירה שלי. ביקשתי והסכים בעל הבית להעביר כבל RJ45 מהמודם שלמטה (TP-LINK של הוט, לא סגור איזה דגם), דרך הקיר ישירות אל חדר העבודה בו נמצא המחשב הנייד שלי. הכל טוב ויפה ויש חיבור קוי לאינטרנט למחשב. הבעיה: יש חיבור קוי ישיר למחשב הנייד בלבד. אני מעוניין בWIFI בשביל מחשבים אחרים או מכשירים סלולריים\טאבלטים. השאלה: יש לי מודם מהדירה הקודמת, של בזק - נטגיר DGN2200 V2. הבנתי שישנה אפשרות לחבר את כבל הRJ45 שיוצא מהקיר ישירות למודם\ראוטר ובעצם ליצור נקודת ווייפיי חדשה... ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות במודם אבל לא הצלחתי לגרום לזה לפעול כראוי - פעם אחת זה פעל אך לשכן למטה לא היה אינטרנט,…
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד. עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה. אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit. מה אתם ממליצים? TP-Link TL1043ND? (או 1042) או שכדאי את Edimax BR-6478AC? אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו) האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הראוטרים שמקבלים היום מבזק לVDSL תומכים בAP? כרגע אני משתמש ב2 ראוטרים מבזק (siemens sl2-141). במידה ואשדרג לVDSL הראוטר שאחבר יוכל להשתמש באחד הסימנסים כAP? או שאוכל להשתמש בציוד החדש רק כמודם ולחבר אותו לסימנס שישמש כראוטר וחיבור לAP? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לעשות משהו שאני לא בטוח איך להגדיר אותו אז אני אנסה להסביר במילים שלי בגדול אני רוצה שחברת האינטרנט או כל אחד אחר לא יוכל לדעת איפה אני גולש ומה אני מוריד. חבר אמר לי משהו כזה VPN + proxy + replace manufacturer firmware in the router for a safe firmware and that’s it. אבל זה לא באמת אומר לי כלום אותו חבר הוא אחד האנשים העסוקים אז קשה להוציא ממנו הסבר אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית.הראוטר+מודם אצלי והמחשב השני הוא אל חוטי ושידרגתי מ15 ל40 מגה עכשיו והראוטר שלי עכשיו NETGEAR של בזק הוא עד 15 אז השאלה איזה ראוטר+מודם אני צריך עכשיו ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-