עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני יסביר המצב הוא כזה: יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל משודרג. האם ניתן לחבר את שני המחשבים למודם בצורה כזו ששניהם יוכלו להתחבר ללא קשר בין אחד לשני ?כמובן שאני רוצה שתהיה אפשרות גם ששניהם יתחברו בו זמנית למודם ושלא תהיה הפרעה בין אחד לשני. אני יודע שאפשר לחבר אחד מהם לאינטרנט ולחבר את המחשב השני אליו ברשת ואז החיבור של שני המחשבים לרשת יהיה קיים רק את השרת עובד. אבל זה לא מה שאני מחפש. אם זה אפשרי האם ניתן לשלב בין זה לבין חיבור שני המחשבים בינהם ברשת ביתית ? אני לא מחפש הסברים איך לעשות את זה אלא האם זה אפשרי ? אם כל העניין אפשרי איזה ציוד דרוש ? (כבלים רגילים או מוצלבים, האב, וכד') בנוסך אם יש אפשרות אחרת לעשות את הדבר ע"י מודם לא משודרג הי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום חברים. אני מחפש ממש בנרות ספר הדרכה ולימוד עצמי להקמת רשתות מחשבים (קטנות) עם שרת. הספר חייב להיות בעברית. מישהו מכיר דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by yotam.m,

שלום לכולם, אני צריך המלצה ל-2 נקודות גישה איכותיות התקציב לא רלוונטי כמובן שמדובר במוצרים ביתיים ולכן זה לא אמור להיות משהו לשוק העסקי (והמחיר בהתאם) מומלץ שיהיו 5GHZ אם קיים כזה (אין צורך בנתב) אל 2 הנקודות יחובר נתב של בזק שיהיה גם ה-DHCP. יש צורך בחיה כזו? http://ksp.co.il/?uin=16637&select=.490. האם השידור שלה בהחלט חזק יותר? האם יש מוצר יותר איכותי ועדיין במחיר הגיוני? היציבות חשובה לא פחות. תודה רבה למשתדלים, יותם.

4. שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. יש לי שני מחשבים .. עכשיו האם אפשר לעשות בינהן SWITCH או HUB בשביל שיהיה אינטרנט לשני מחשבים זה יתכן להיעשות ?????.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Ronenosh8,

Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by arik100,

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/ מה אתם אומרים? משתלם המחיר? אם למישהו יש עוד מידע בנושא (אהמ נציגי בזק.. ) שיביא בבקשה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by mos86,

שלום יש לנו אינטרנט ספק ותשתית של 018, אחרי שביקשנו לצאת מ NAT ובמשך החצי שנה האחרונה הטורנטים יורדים לסירוגין במהירות של 10 ק״ב לשניה וחזרה למקסימום, המהירות של ה 10 ק״ב לשניה היא ברורה, זה תמיד 10, זה למשך זמן ממושך מאוד וזה תמיד חוזר להיות מקסימום אם אני עושה פעולה מסוימת שלא אפרט כרגע, אבל זה כמובן לא נח וזה ברור שהם עושים את זה בכוונה. לאיזה ספק ותשתית כדאי לעבור כשרוצים הורדה נורמלית של טורנטים (אין כאן תשתיות פייבר, לא סובלים את הוט)? בפרט, האם פרטנר טובה לספק + תשתית? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by nnnoammm,

שלום לחברי הפורום, יש לי סיטואציה שקשה לי לפתור באמצעות חומרה שאני מכיר. הסיטואציה היא כזאת: יש לי מערכת סטריאו קיימת (לא רוצה להחליף אותה ולקנות חדשה) עם כניסות סטנדרטיות, ללא אפשרות קליטת שידורים אלחוטיים כלשהם. יש לי לפטופ שנמצא רחוק מהמערכת (לא ניתן להעביר כבל ולחבר אותו אל המערכת). המרחק ביניהם הוא מספר מטרים, ללא קיר מפריד או משהו. אני מעוניין לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ולשדר אותם אל המערכת. המחשב יודע לשדר ב- BlueTooth. המערכת לא יודעת לקלוט במצבה הנוכחי. לכן, על מנת לחבר ביניהם חשבתי לקנות את המכשיר הבא: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/12_16_09_BTMusicReciever.html הבעיה שלי היא שבמפרט כתוב שהוא תואם למכשירי Iphone למיניהם, אך לא מפורט מעבר לכך. האם …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז

12. בעיקר בערבים, ברוב הימים האחרונים הפינגים לחו"ל תמיד מעל 200! היום זה ככה כל הזמן (מאיזה 15:00). מה קורה כאן? ועוד משהו: למה הפינגים של הכבלים ב-012 הרבה יותר טובים לארה"ב וגם יש להם פינגים טובים עדיין בימים האחרונים למרות שלי יש פינגים גרועים וההבדל היחיד בינינו זה ADSL או כבלים ולא ה-ISP...?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום וברכה, אני עובר לדירה קטנה צמודה לשלי לכחודשיים ובדירה הזאת אין קליטה טובה של הוייפי הביתי ולכן אני מחפש פיתרון זמני לאינטרנט מהיר. (יש לי מגדיל טווח שמרחיב את הקליטה אבל המהירות לא מספיק טובה לחלק מהצרכים שלי) בדקתי באתר של govmap וראיתי שיש 3 אנטנות דור 5 של החברות המובילות במרחק של קצת יותר מקילומטר מאיזור מגורי(יש רק עוד איזור אחד או שניים עם אנטנות שיותר קרובות אליי אבל עם דור 4). רציתי לשאול האם למישהו מחברי הפורום יש ידע/ניסיון ברשתות דור 5. 1. האם ממרחק של קצת יותר מקילומטר תהיה לי קליטה סבירה של דור 5? 2. יש חברה שאתם ממליצים על יציבות ומהירות האינטנט שלה? נ. ב. המכשיר שלי הוא הpoco f3 עם המודם Snapdragon X55…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת בייתית באמצעות ראוטר, כל המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבל רשת, ומריצים Windows 7 גירסה סופית וחוקית, כל המחשבים רואים אחד את השני, וביצעתי מיפוי כוננים מכל מחשב, לכונן C של כל שאר המחשבים, (יותר נכון, ל $c, ניסיתי להפוך את כל כונן C למשותף, במקום להשתמש ב $c, זה לא פתר את הבעיה) כולם מריצים Windows Firewall ובתוכו מאופשר File and printer sharing (גם Private וגם Public). הבעיה היא שקצב העברת קבצים בתוך ה LAN בין המחשבים הוא איטי ביותר, בין 800KB ל 1.5 מגה. מתוך שלישיית המחשבים, יש רק זוג מחשבים אחד שבינתים קצה ההעברה תקין (בין 10 ל 15 מגה), אבל בין כל קומבינציה אחרת של זוג מחשבים, הקצב איטי להחריד. אין הבדלים נראים לעין בהגדרות במחשיבם השונים,…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי, שלום אני חדש בפורום, נעים להכיר את כולכם קוראים לי ירון, לפי מה שראיתי זה אחלה פורום 1. קראתי פו ב"חיפוש" עלההבדל בין ראוטר ל Switch וזה עדין נראה לי אותו הדבר.. אני לא מצליח להבין את ההבדל... אשמח לעזרה. 2. הרבה פעמים ראיתי שרוצים להגדיר ראוטר (לדוגמה)ששואלים, האם יש לך ADSL או כבלים? אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל אשאל אותה בכול זאת. איך נראה ADSL? ואיך נראה כבלים? ואיך אני יודע אם יש לי ADSL או כבלים? 3. מה ההבדל בין כרטיס רשת רגיל לכרטיס רשת אלחוטי? אני מתכוון אצלי במחשב יש כרטיס רשת רגיל והוא קולט את הרשתות האלחוטיות באופן נורמלי... אז למה צריך כרטיס רשת אלחוטי? תודה. בבקשה תפרטו לי על התשובות שלכם שפעם אחת אבין מה זה.. בעיקר על תשובה 2 ו3. יום טוב

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Fighter,

שלום רכשתי לפני כמה זמן כרטיס רשת אלחוטי USB של kinamax שמשתמש בצ'יפסט של RALINK הורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי ודרך התוכנה של RALINK זה מזהה רשתות אני קולט בין 90% ל100% כוח, אז כוח זה לא הבעיה אבל אחרי שאני מתחבר לרשת (פתוחה כרגע בלי סיסמה) אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט אני משתמש בוינדוס 7 ואיפה שהחלון של הרשתות וכל זה יש ציורים של network ועוד משהו ואז אינטרנט, והכדור של האינטרנט פשוט חשוך כי זה לא יכול לגלוש מה הבעיה פה? יש לציין שמכשירים אחרים עם WIFI ומחשב אחר שיש לו דונגל אלחוטי אחר, כן מצליחים לגלוש על האינטרנט בלי בעיה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by yonir,

ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by hardgore1,

1. הי, התחלתי לעבוד בעבודה משרדית, יש לי שם מחשב. האם הבוס / מישהו יכול לראות מה אני עושה, בלי שאשים לב לכך? האם יש איזהשהי דרך לדעת, שמישהו כרגע צופה בי? 2. האם קיים דבר כזה, שהמסך מקליט כל מה שהוא מראה, כמו מצלמות אבטחה? ואז נגיד בסוף היום אפשר לראות מה עשיתי במהלך כל היום? , שבוע, חודש? .. תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by galz,

האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. היום בערב פתאום אני לא מצליח לחצי(אם לא יותר) מהאתרים בחו"ל שאני בדרך כלל ניכנס אליהם. אני מחובר לאינטרנט בכלבים עם ברק. נפל להם ראוטר או משהו? זה קורה רק אצלי? כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם(נכון לעכשיו): http://www.homegrownaudio.com http://mail.yahoo.com www.Head-fi.com http://www.xbitlabs.com/ ועוד אתרים, פשוט לא יכול להזכר בהם, וכולם אמורים להיות על שרתים חזקים...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by assaf972,

שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שמעתי על התקן usb אשר נועד לשפר את קליטת הראוטר האלחוטי במחשב הנייד ע"י הגדלת טווח הקליטה או משהו בסגנון. אתם יודעים במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Cyber M@N,

יש לי אינטרנט מהיר{ADSL}אבל בכל הנוגע להורדות הוא מוריד לאט שמעתי שהוא אמור להוריד 60 קילובייט לשניה במקום זאת הוא מוריד לי 8 קילובייט ולפעמים 12..... חברים שלי אמרו שיכול להיות שהמכשיר דפוק אבל לא נראה לי בגלל שבהתחלה הוא הוריד מהר מה הסיבה לכך???

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים