עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xytkhi,

שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. חיברתי את הראוטר , במחשב שלי הכל עובד אבל במחשב השני אין אינטרנט , איך לשתף אינטרנט?

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by yoavbd123,

הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dd7,

1. איך להגדיר שהמחשבים יהיו באותו רשת(רשת אלחוטית) בשביל שאני יוכל לשחק בינהם ולהעביר קבצים בינהם 2. איך אני חוסם במחשב עם כרטיס רשת אלוחטית את הגלישה שיהיה בו רק אפשרות לשחק או להעברת נתונים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)

7. יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by dropc,

מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי בבית 5 מחשבי PC ועוד2 לפטופים,עד עכשיו הם כולם מחוברים לSWITCH 10/100 שמחובר למודם אלקטל שמשמש כראוטר. אני רוצה לאפשר תזוזה עם הניידים, אבל לשמור את המבנה הקיים של הרשת. איך אפשר לעשות את זה? האם אני רק צריך להוסיף ACCESS POINT?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by Kurt,

חבילת 40 מגה, תשתית בזק. הראוטר 4-5 מטר מה לפטופ עם קיר אחד מפריד. איזה טריקים יש לעלות מהירות אלחוטית?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. לפני שבוע וחצי התחברתי לADSL וקיבלתי מודם USB Dynamode C50. הבנתי שמודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא הרבה יותר טוב כי הוא לא פועל על המעבד והוא הרבה יותר יציב, כמו האלקטל 510. לכן אני רוצה להחליף את המודם לאלקטל. כרגע יש בעיה קטנה בדיינמוד שמאז שמדליקים את המחשב לוקח כמה דקות עד שנורת הADSL מתייצבת, ורק אז אפשר להתחבר. חשבתי שבעזרת הסיבה הזו אני יוכל להחליף את המודם לאלקטל בלי לשלם, אבל לא נראה לי כי הם בטח יביאו לי מודם ADSL כמו שהיה לי תקין. למישהו יש רעיון מה לעשות? כי תוספת של 130 שקל רק כדי להחליף את המודם שהוא להשאלה בכלל נראה לי מוגזם, ולכן אפילו שהאלקטל יותר טוב זה לא שווה את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום! בעבודתי יש קליטת(נקרא לו א') WAILERS שכולם (מי שיש לו כרטיס USB לקליטה) יכולים לגלוש עליו.(משמע, אין לו קוד) בחיבור א' יש חגיגה.(לפחות אני חגגתי עליו) בחיבור ב' יש פיקוח. כרגע אני מחובר דרך חיבור ב', שזה עם כבל שזה לכל המשרדים. שני החיבורים הם של מקום עבודתי, משמע שלטכנאי היה את כל הנתונים,גם גישה למחשב שלי וגם גישה לשרת. והוא חסם לי את הגישה..כולם יכולים לגלוש, ורק לי מופיע חיבור מוצפן!. השאלה היא, איך אני עוקף את החסימה? איך הוא חסם אותי? אם הוא נגע רק במחשב שלי, לשנות IP יעזור?ואם כן אז איך לשנות IP? או למשל לעשות שחזור מערכת? או שהוא נגע במחשב שמוחבר לשרת, ומשם חסם אותי?ואז אני צריך את הקוד? החיבור של המשרדים מעפן ואיטי. תודה לכל עזרה!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by epichorus,

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר ספק : 013 תשתית : HOT חיבור :קבוע ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dvirf1,

היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום! בחדר השינה שלי נמצא הראוטר האלחוטי של הבית. מכיוון שהרבה שעות אני בחדר (שינה, מחשב וכו'), ונמצא במרחק 1-2 מטרים מהנתב. אמנם אני בספק אם תגדל לי אוזן במצח, אבל זה לא יזיק לצמצם את הקרינה הנפלטת מן המכשיר. רציתי לשאול איך עושים זאת בדגם הנ"ל (624+ של D-Link)? אני מתכוון להחליש עד שכמובן המחשב הכי מרוחק בבית יוכל לקלוט. אשמח גם לכיוונים כי טיילתי בהגדרות של הראוטר ולא מצאתי אופצייה כזו אבל יכול להיות שזה פשוט מונח שאני לא מכיר. תודה!

• 33 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by Bypass,

שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK 524 ואני לא יודע איך נכנסים לממשק המנהל של הראוטר לפתוח פורטים וכאלה ..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני מחפש מדריך או משהו שיעזור לי כי אני לא מצליח בכלל להיכנס... תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?

23. Started by nice,

איך מעבירים חוט דרך התעלות שבקירות? איזה כלים דרושים? וכמה הם עולים? וגם האםצריך לתת לאיש מקצוע לעשות את העבודה או שאפשר לעשות את זה לבד?

• 21 תגובות
    • 21.8k צפיות
  24. Started by bbbbwa,

אני מחפש דרך להעביר את המסמכים הישנים

25. אהלן, אני כל הזמן מחפש דרך לפתוח כונן רשת ואף פעם לא הבנתי איך D= אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד, עדיף מדריך עם תמונות מWindows 7 או משהו. עריכה: מחשב אחד על Wifi ושתיים מחוברים בעזרת כבל רשת.אחד מהם עם XP ושאר עם 7.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים