עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Idan-h,

http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=548222&LEVEL=SK&PR=QG4&SID=W51L0CH7M07N8JJUF4NJKFKM7FTG2D4D

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by andav,

כמו שאתם יודעים יש אפשרות להתחבר לבזק ע"י שם משתמש וסיסמה שלהם כדי להיכנס אליהם לעמוד ושם אפשר לבדוק/להוריד את קובץ המחשת המהירות. שאלתי היא כזו: שמתי לב שהכתובת היא: http://192.168.97.12/wownew/main_page/ והרי זוהי כתובת שהיא לא ip חיצוני אלא ip ברשת פנימית,כלומר ,גם אחד המחשבים ברשת שלי(שאין לי )יכול להיות בעל אותה כתובת,לפחות 4 המספרים הראשונים של הכתובת. זה נראה כאילו אני (כשאני מתחבר אליהם)ברשת הפנימית של בזק. אפשר הסבר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nimrodim,

אני לא מבין משהו. במידה ואני רוצה שני מחשבים או יותר לחבר לאינטרנט באופן עצמאי.(ללא צורך במחשב אחד מרכזי דולק) - אז אני צריך נתב. מדוע אני צריך SWITCH? במידה ואני גם ארצה לשתף קבצים בין המחשבים - אז אני צריך SWITCH? איזה נתבים ממולצים וזולים היום לקניה בארץ? האם לנתבים יש מגבלות שונות לגבי סוג הרשת אליה מתחברים : אינטרנט בכבלים או ADSL? האם הנתבים יכולים להסתדר בכל מהירות על ה ADSL או כבלים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by BoRiS.K,

שלום אחים שלי. אחרי חיפושים רבים של התוכנה מצאתי. התוכנה שתעשה לך את האינטרנט הרבה הרבה יותר מהיר. תוכנה קטנה מאוד. שוקלת 450 קילובייט. היא פשוט גורמת לאינטרנט שלכם לשאוב את הספק. יאללה לא להתנשנש יותר מדי... ישר לדיון... התוכנה היא לבעלי Windows XP בלבד. אוקי קודם כל תורידו את התוכנה מפה. http://planet.nana.co.il/tomson/TCPOptimizer.exe עכשיו תפעילו אותה ותעקבו אחרי ההוראות: כחול - תלחצו שם על החץ ותבחרו את הכרטיס רשת שלכם. אדום - תלחצו על שתי הכפתורים שסימנתי באדום. http://planet.nana.co.il/tomson/gamer1.jpg אדום - תמחקו את המספר שם ותכתבו כמה שיותר פעמים את המספר 9 למשל: 99999999...................... ככה מלא. כחול - תמחקו שם את המספר ותכתבו שם 6 פעמים את המספר 9. אסור…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כמו שאתם יודעים בשביל להתחבר היום לאינטרנט בדרך תשתית הADSL נדרש תשלום חודשי לבזק לפי גודל החבילה וכמו כן תשלום לספק אינטרנט (גם כן בהתאם לגודל החבילה המתאימה לחבילת בזק). אז זה הסיפור, לדודה שלי יש מנוי אצל Netvision לחבילה של 750KBit, כנ"ל לבזק. אנחנו פה גם מנוים לNetvision אבל לחבילה של 1.5MBit ומן הסתם גם משלמים לבזק בהתאם לחבילה... אבא שלי משתמש באינטרנט מהיר גם בעבודה ולאחרונה הוא תופס את המנוי בשעות הבוקר אז דודה שלי הציע לנו את המנוי והסכימה שנשתמש בו פה ושם כשהיא לא משתמשת בו. הכל טוב ויפה ואנחנו מתחברים על המנוי פה ושם ולשמחתינו גם איתו מהירות החיבור היא לא פחות מאשר 1.5Mbit ! ולא, דודה שלי לא הגדילה את החבילה, פעם האחרונה שהייתי אצלה (וזה היה כבר אחרי שהתחברתי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ebrami,

שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כרגע אני מחובר לכלבים (HOT) ולאינטרנט זהב ב1.5 MB,האינטרנט שלי זז לא רע בכלל אבל עדיין אני מעוניין לעבור לבזק+012 (יש למישהו בעיות עם 012?). לפי מה שאני זוכר משיחה עם נציג אינטרנט זהב לפני די הרבה זמן (מניח שתקף גם היום), ברגע שאני מבטל את המנוי שלי אצלהם הכתובת מייל שלי נמחקת גם. אין לי אפשרות להחליף מייל, יותר מידי חשוב לי. איך אני יכול לעבור חברה ולהשאיר את המייל? חשבתי על לעשות חשבון אנלוגי ולשלם לפי שעות, בגלל שאני לא יגלוש אז אני לא ישלם להם וישאיר את המייל שלי אצלהם. זה אפשרי בכלל? אני יהיה חייב להתחבר אליהם באנלוגי או שניתן יהיה לבדוק מייל גם דרך חברה אחרת? עוד רעיונות?

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. Started by nim901,

כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by dvirf1,

חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה.. בכל מקרה: יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME. חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים. א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים. קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות: 1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by asilic,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

היה לי לפני זה ADSL 750K, והכל עבד לי סבבה ביחד, KAZAA EMULE EXPLORER עכשיו התקנתי SP2, וגם עידכנתי ל1.5MB, וכשאני מדליק את האימיול אני לא יכול לגלוש בדברים אחרים. האימיול שלי היה על LOW ID, אז חבר שלי אמר לי ושמעתי לעצתו וב ZONE ALARM באפשרויות "פתחתי כל מיני פורטים" ועכשיו הוא על HIGH ID, לא שזה משנה אני עדיין לא יכול לגלוש, אני יודע שזה לא הבעיה באימיול כי היה לי את האימיול הזה לפני זה במהירות 750 והכל עבד סבבה, אני ממש לא מבין בכל ההגדרות האלה, אז תגידו לי בבקשה מה לדעתכם הבעיה שגומרת לכך ומה הפיתרון, בנוסף אם אפשר אז תגידו לי איך להגדיר את האימיול ככה שיוריד הכי מהר שאפשר (יש לי אימיול מ- LION NETWORK.NET) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by kisin,

אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט. אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?! אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?! זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק... יש למישהו רעיון?!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום... מזמן לא כתבתי בפרום צבא עבודה יש לי בעיה, יש לי מודם alcatel 510 v4.2.3 הפכתי אותו לראווטר והורדתי את ה-firewall של XP אבל בכול זאת הוא כותב לי שיש לי FIREWALL ב-EMULE למה אה ולמי שתוהה פתחתי את הפורטים של האימיול אבל הוא כותב לי שיש לי FIREWALL איך זה יכול להיות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Elite_Sniper,

אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית. מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  23. שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nondos,

ברשותי מודם אלחוטי, ראוטר אלחוטי, מודם ADSL של אלקטל חברתי את המודם האלחוטי למחשב ואת הראוטר למודם ADSL הצלחתי ליצור קשר בין הראוטר למודם האלחוטי אבל אני לא מצליח לשתף אינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך לשתף אינטרנט

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אין הרבה מה להרחיב... אני רוצה להפעיל סיסמא לכניסה לתיקיות משופתפות כדי שמישהו שלא יודע את הססמא לא יוכל להכנס לתקייה המשותפת. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO. מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.