רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שמהירות ההעלאה המקסימלית בארץ למשתמש הביתי היא 16KB. ובגלל זה התחברתי לכבלים לפני 4 חודשים, בגלל שמהירות ההעלאה בה היא הכי גבוהה (לפחות זה מה שחשבתי). אבל עכשיו אני סתם גלשתי באתר של הספק "אקטקום" כדי לבדוק מחירים ומצאתי את שתי החבילות האלה: מסלול חודשי: מבצע: 38.13 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקוחות חדשים**. חצי שנה נוספת במחיר של 57.58 ש"ח לחודש. מחיר רגיל: 129.18 ש"ח לחודש. בכל המסלולים ניתן לקבל upload גבוה יותר: גלישה במהירות 750K/150K בתוספת של 31.13 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/214K בתוספת של 77.82 ש"ח לחודש. גלישה במהירות 750K/278K בתוספת של 108.94 ש"ח לחודש (ללקוחות עסקיים בלבד). מסלול חודשי: מבצע: 57.58 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללקו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוזר לחברים לפתור בעיה, יש להם שטח של כ-200 מטר על 100, עם מספר מבנים בודדים מפוזרים. יש אינטרנט זמין בצד אחד (קו נייח) עם תשתית אלחוטית פשוטה, ובצידו השני של השטח מותקנת מערכת שיש לחבר לרשת לצורך ניתור. עלו מספר פתרונות אפשריים: - חיבור קו אינטרנט נייח נוסף (ירד עקב בעיות תשתית) - חיבור חשמל (ירד עקב תשתית חשמל נפרדת לשני המקטעים) - חיבור סלולרי (עדיין נבדק) - חיבור אלחוטי ע"י אנטנה ו-AP עקב טווח יחסית נקי מהסתרות עקב הפתרון היחסית זול, הכיוון הוא שידור אלחוטי מצד אחד של השטח בו קיים חיבור קווי לצד השני. אני יחסית חסר ניסיון בשידור אלחוטי ולכן יש לי מספר שאלות: שאלה ראשונה, האם שימוש ב-AP, ובאנטנה כיוונית 24dbi יספיקו לצורך הנ"ל ? (אין משמעות לקצבים או מהירות, ובנוסף…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה הבאתי פלזמה לחדר שלי ויש לי ממיר של הוט . בהתחלה הוצאתי את החיבור של האינטנרט מהקיר והכנסתי שם את הכבל מהממיר וזה עבד לכן חשבתי לקנות מפצל ולחבר את האינטרנט והכבלים על אותה נקודה. האם זה אפשרי??
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני פותח שרת(למשחק sof2) יכולים לשחק מקס' 4 שחקנים (כולל אותי), מעל מספר זה מתחילים להיות לאגים בצורה מטורפת- השאלה שלי היא למה ואיך ניתן לפתור את זה לפני שאתם עונים יש מספר דברים שרצוי שתדעו - אחוז שימוש במעבד נשאר נמוך - יש מספיק זכרון פנוי - בדקתי ב netlimter ומהירות הdownload של השרת לא עוברת את ה 9kb's ומהירות ה upload לא עוברת את ה 7kb's (יש לי חבילה של 0.5 \ 1.5) - הפינגים של שאר המשתמשים בממוצע כ 50-60 מה שמוזר זה שגם לי יש לאגים חבר שלי אמר לי שיש ב xp הגבלה של מספר החיבורים ושיכול להיות שזה קשור - משהו יודע על זה משהו? רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הדחופה! החלפתי היום את הראוטר של בזק dlink 6850 בראוטר שקניתי באייבורי kasda kw5212 ברשותי 2 מצלמות רשת והגדרתי אותם בnat אך גם מתוך הבית לכתובת החיצונית מהאינטרנט אני לא מצליח להגיע למצלמות עם הפורט המדובר.... בדקתי חיבוריות על ידי telnet אבל הכל נראה סגור. האם מישהו יכול לעזור לי עם זה, אני אובד עצות כבר! תודה רבה רבה,
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שניי כרטיסי רשת אחד מובנה בלוח שהוא GIGABIT NFORCE3 בלוח אם EPOX 9NDA3+ והשני 100MBIT של IBM INTEL. האינטרנט מחובר ל IBM והכל עובד מצוייןאבל ברגע שאני מחבר את האינטרנט לכרטיס השני יש לי בעיות גלישה וההורדה איטית יותר ויש גם קפיצות במהירויות מ0 ל60 ואז שוב 0 וככה זה ממשיך. עשיתי PING -T לIP של הכרטיס והכל עבר מצויין במשך זמן רב לא היה שום REQUEST TIME OUT, יש דרך מדוייקת לקבוע אם הכרטיס טוב? הדרייבר שהשתמשתי הוא שלNVIDIAמהחבילה שלהם 5.10.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת לראוטר. אחד מהם זה ויסטה שרואה את המחשב עליו מותקן ה-XP ויכול להיכנס לכוננים של השיתוף אבל להיפך זה לא קורה ז"א ב-XP אני רואה את הויסטה אבל איך שאני רוצה להיכנס פנימה ולראות את הכוננים שהגדרתי בשיתוף אני מקבל את ההודעה הזאת: אני כנראה לא מגדיר משהו טוב בויסטה,ב-PREMISSEN הגדרתי FULL CONTROL,גם קריאה וגם כתיבה וגם שינוי קבצים או משהו.
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מכיר את TCP ..מישהו מכיר /יודע מה זה UDP?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנתב הקודם שלי (סימנס) נדפק ואני צריך להחליף. מישהו יודע מה יש במלאי של בזק?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, על מנת להתחבר לאתרים מסויימים (הולו, פאנדורה וכו') אני צריך להתחבר מ IP אמריקאי, חשוב לי שהחיבור יהיה בטוח, אמין, מהיר ופשוט להתקין אותו, ז"א שלא כל פעם שאני צריך להתחברת אני אתחיל לחפש איזה שרת שייתן לי מענה. האם VPN עונה על הדרישות שלי? איזה VPN'S חינמיים ו/או עובדים טוב עם ישראל? האם אפשר לעשות את זה בפרוקסי? איזה פרוקסים יתנו לי מענה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 30.4k צפיות
-