רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייח ואני לא משתמש בו כי אני מתחבר לראוטר שנמצא בחדר אחר בחוט. האם ניתן להפוך את הכרטיס רשת שלי למיני ראוטר ככה שהקליטה האלחוטית בחדר שלי תיהיה גבוהה יותר כי יש לי גם לפטופ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום קראתי (וביצעתי) את המדריך הזה [url = http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm]קישור אך ללא הועיל - ביצעתי בדיוק את ההנחיות הכתובות. למישהו יש תיקונים או הצעות? משהו מרגיז נוסף, ברגע שאני מבטל את האופציית הDHCP בנתב שברצוני להגדיר כAP, אני לא יכול להתחבר אליו יותר (הגיוני...) מה אתם ממליצים לעשות? תודה :9
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום, שאלה למי שכבר הפעיל אצלו. האם החיבור מהקיר בנקודה שבזק מתקינים זה חיבור ישיר של כבל Ethernet או סיב אופטי שלם עד למודם או עוד ממיר? אם מדובר בקו Ethernet האם הקו עובר בקידוד מיוחד שדורש מודם מסוים? מנסה להבין אם אוכל פשוט לחבר ראוטר כגון tp-link vr900 v3 שזכור לי שמתאים לחלק מטכנולוגיות הפייבר ובודק אם זה יספיק לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 14k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם ALE 070 USB אין לי שתי מחשבים בבית כך שהראוטר ב-ECI לא חשוב לי השאלה היא האם מבחינות אחרות כדאי לקחת את ה-ECI? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
remote desktop רק באמצעות כתובת איי פי ?? הוא פונה לשרתי השורש?? למי הוא פונה ? תודה מראש :s05:
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי טלפון משמח מבזק שאני יכול להחליף את מודם שלי לנתב הזה. כי יש לי כבר שנה חבילה של 2.5 מגה הלכתי לבזק סטור וזה מה שהם נותנים. עכשיו השאלה אם שווה לקחת?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את הנתב במחיר ממש טוב, איך הוא מבחינת תפקוד? יש לי שני מחשבים אחד נייד של מק והשני נייח פיסי
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קישור עקרונית אני רק רוצה לשחק עם חברים בלאן זה בסדר? וכן אני לא מבין בזה שום דבר
-
יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שתפו תוצאות https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=356b211d-7791-4786-b6f7-e9099117375f הוטנט
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מניח שזה נושא חבוט אבל לא מצאתי כלום בחיפוש... אז... אני כרגע בכבלים+012 שוקל לעבור לADSL מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי איזו הצעה מנטויז'ן ל100 מגה בחצי מהמחיר שאני משלם בבזק בינלאומי. לפני שנים רבות אני זוכר שהם היו ספקית מצורעת, האם הם עדיין כאלה או שהיום כולם כבר אותו הדבר? (מקבל 70-80 לאירופה בבזק בינלאומי).
-
- 27 תגובות
- 4.5k צפיות
-