רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים! אני מתכנן לפרוס בבית תשתית חוטית של כבלי רשת. אני עושה זאת באופן עצמאי ולכן אני זקוק לדרך בה אוכל לבדוק את תקינות התעבורה של הרשת לאחר העבודה.... למודם מחובר ראוטר ששולח כבל לכיוון אחר בבית דרך סוויצ'. חשבתי לבדוק בדרך הבאה, המס' מציינים שלבים: 1. בדיקת מהירות כשמודם מחובר ישירות למחשב נייד (בכל שלב אשתמש באותו מחשב. בכל בדיקה רק מחשב אחד יהיה מחובר לרשת). 2. חיבור המודם לראוטר ואת המחשב לראוטר ובדיקה נוספת להשוואה. 3. אם שלב 2 יצא תקין: חיבור הסוויצ' לראוטר וחיבור המחשב לסוויצ'. שוב בדיקת מהירות. 4. חזרה על שלבים 2-3 בכל שלוחה. זו תוכנית טובה לבדיקה או שפספסתי משהו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
איך אני מזהה איזה כרטיס רשת אלחוטי יש לי (a,b,g)ומה המהירות שלו ואיזה ראוטר מומלץ, האם 54Mps זה טוב או יש יותר טובים? תודה רבה וסליחה על הבורות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של Alcatel דגם SpeedTouch 510 עם 4 יציאות רשת. המודם מחובר לאינטרנט באופן קבוע ללא חייגן בממשק PPPoA_1. אני רוצה לחבר לראוטר הזה ראוטר נוסף שיצור רשת פנימית בתוך הרשת החיצונית של הנתב/מודם. הראוטר הנוסף הוא ללא מודם פנימי, ואמור להתאים גם למודמים של ADSL וגם למודמים של כבלים, ולאפשר חיוג אוטומאטי לאינטרנט במידה והמודם לא כולל נתב. למיטב הבנתי, הראוטר אמור להתחבר מהחיבור WAN שלו לאחד מחיבורי ה-LAN של המודם באמצעות כבל RJ45 רגיל (לא מוצלב), נכון? השאלה שלי היא האם מחשבים ברשת הפנימית יוכלו לגשת למחשבים ברשת החיצונית לצורך שיתוף קבצים, והאם מחשבים ברשת החיצונית יוכלו לגשת למחשבים ברשת הפנימית. אני מעוניין בראוטר COMPEX 802.11g Wireless Multimedia Route…
-
- 77 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
איך בזק בינלאומי מבחינת המהירות? אני בנטוויז'ן ומציעים לי עסקה משתלמת יותר. האם כדאי לי לעבור כי שמעתי עליהם רק דברים רעים דרך אגב אני גולש בכבלים מתב.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פרוסי לא ממש עוזר כי אני לא מצליח איתו לעשות הרשמות לפורומים, או ספקי אימייל. מה הדרך הכי טובה לגלוש אנונימי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, מחובר לאינטרנט ע"י ראווטר אלחוטי שמחובר למחשב המרכזי. במידה ויש ניתוק פתאומי ברשת שלי, המחשב מתחבר אוטומטית לרשת אחרת של השכנים שאיננה מאובטחת. שאלתי היא איך גורמים למחשב להישאר ברשת שלי גם כשיש ניתוק/ תקלה? בזמן שיש תקלה ברשת שהמחשב הנייד לא יקבל אינטרנט כלל עד שהתקלה תתוקן ולא יעבור לרשת של השכנים. מערכת ההפעלה היא XP בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה לא מתקשר ישירות לאינטרנט מהיר אבל לא ברור לי בדיוק איך כל העניין הזה של אתרי http וftp בנוי. למשל האתר הזה, HWzone , יש לו סיומת .co.il. איפה כל התוכן שלו נמצא, בשרת של ספק אינטרנט ישראלי כלשהו או על מחשב פרטי של יוצר האתר? איך יש לו כל כך הרבה bandwidth? ובכלל, יש אתרים שמוכרים כתובות אינרטנט. מי החליט שדוקא להם יש בעלות על השמות האלה? הם בטח קנו אותם, אבל ממי? אם הם קנו אותם ממישהו אז סימן שהמישהו הזה החליט שהכתובת שייכת לו... עוד שאלה אחרונה, מה ההבדל בין http ו-ftp? אני יודע שftp הוא רק סרבר שאפשר להוריד ממנו דברים אבל איך העסק הזה בנוי בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקשרה אלי בחורה מ 012 והציעה לי ספק אינטרנט חינם... אני לא אוהב לקחת חתול בשק, איך האינטרנט של 012 ? אציין שאני כעשור וחצי עם בזק בין לאומי ומרוצה, אבל אם יש אופציה טובה באותה רמה בפחות כסף - למה לא.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להתחבר ל012, השאלה שלי איך האינטרנט שלהם? מקבלים פינג טוב וכו'? הורדות מהירות בהתאם ל100 מגה או שאתה לא באמת מקבל אצליהם 100 מגה? (אני רוצה לעשות 100 מגה) הם הולכים להביא לי ראוטר ותשתית של בזק תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במסגרת החבילה שכנראה אקח, התשתית שלי תהיה של הוט והספק HOTNET. השאלה שלי היא האם האינטרנט שלהם גרוע כמו שאומרים? אמרו לי ש100 מגה בהוט זה כמו 30 מגה בבזק, אם כך אולי כדאי לי פשוט לקחת 30 מגה של הוט? או שזה נחשב ל10 מגה של בזק? חח אשמח לתשובה.
-
- 16 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
http://sherlockhost.co.il/ ??? וגם אשמח לקישור שמסביר איך להתקין SSL חינמי בסיפאנל כאילו מדריך בוידאו הם אמרו לי באימייל שזה אפשרי אצלהם אבל הם לא מוכנים לעשות את זה בשבילי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך הדואר בוואלה הוא ללא הגבלה וGMAIL מגביל ב8 GB ?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל ישר , חתכתי אותו מהאמצע, איך אני הופך אותו למוצלב? לחבר מה במה..
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-