רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית בתדר 5Ghz ותקן AC . (ראוטר: linksys ea6700 / מתאם : wusb6300) ומהירות החיבור לא עולה על 400Mbps. ניסיתי לשנות הגדרות של ערוצים וטווח אבל הרשת עובדת רק על ערוץ מסויים אחד , על כל השאר אין זיהוי של הרשת עם המתאם האלחוטי. בנוסף ניסיתי לחבר שני מחשבים שונים (כל אחד מחובר בנפרד לרשת ) . יש למישהו רעיון מה יכול להשפיע ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של בזק dlink 6740u-G2 בתצורת מודם בלבד, וראוטר של dlink dir-645, אני מחובר בחבילת 20Mbps. המחשב שלי מחובר לראוטר בכבל. עד לפני חודשיים השתמשתי רק במודם/ראוטר של בזק, אבל סבלתי מניתוקים כמה פעמים ביום, בד"כ כשמתחילה הורדה כלשהי (למשל סטרים של וידאו בקצב של 3Mbps, או הורדת קובץ משרת HTTP, אפילו לא מדבר על טורנטים). הניתוק לא היה "ניתוק מוחלט", כי ההורדה או הסטרים שהתחלתי עדיין המשיכו להוריד בקצב רגיל, אבל שום דבר אחר לא הצליח (למשל פינג לגוגל). אחרי חצי דקה בערך פתאום התקיעה היתה משתחררת, והכל היה ממשיך לעבוד כרגיל. חשבתי שהבעיה היא בגלל שהמודם מתפקד גם בתור ראוטר והוא נחנק, אז העברתי את המודם/ראוטר של בזק לתצורת מודם בלבד, וחיברתי ראוטר ישן שהיה לי dlink d…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות ל 100 מגה (לפני כן 40 -ספק בזק בי"נל) בגלל שנאמר לי שאכן יש אפשרות/תשתית לכך. אחרי שחוברתי עשיתי בדיקת מהירות והתברר שאני מגיע ל 25 מגה באלחוטי ו 45 מגה בחיבור קווי. אחרי כמה וכמה שיחות .תואם לי הגעת טכנאי למחר כדי לבדוק את הנושא. מה שרציתי להתייעץ/לבדוק אתכם לפני הגעת הטכנאי מחר הוא ככה. 1. הנציג מהתמיכה אמר שהוא רואה שיש תשתית של 100 מגה באזור אבל לא רואה אפשרות בקו שלי . האם זה מעיד שמשהו אצלי לא בסדר או שבאזור זה משהו כללי מידי . 2. עוד נאמר שאני מרוחק כקילומטר מארון הסעף ,אני גר ברחוב דיי מרכזי ויש ארונות אפורים כל שני מטר איך אפשר לבדוק מה המרחק לארון הסעף ,האם אפשר לזהות אחד כזה באופן עצמאי ? (אני מבין שיש גם ארונות של חברת חשמל עם כיתוב…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חי עם בעיה מעצבנת ב PS3 כבר תקופה ארוכה מאד. אני לא מצליח לקבל ב PS3 בדיקת מהירות הורדה והעלאה. וכשהוא מגיע לשלב הזה אני מקבל במקום את ההודעה: "..The router in use may not support IP fragments" ועוד המשך על זה שזה משפיע על תקשורת של משחקים מסויימים. (אפשר לעשות על זה גוגל ולמצוא בקלות מאות דיונים על הדבר הזה והמון הצעות לפתרון.) זה קורה אחרי שלוקח לו בערך חצי דקה לקבוע שאני בחיבור מסוג NAT 2. המכשיר שלי מחובר בחיבור קווי לראוטר של בזק d-link 2760u e1 והכל מוגדר בו ידני. (ניסיתי גם עם נתב אחר של NETGEAR) הגדרתי ל PS3 כתובת DMZ קבועה והגדרתי את שרתי ה DNS ידנית לפי מה שקבלתי מנציג של בזק בינלאומי. הבנתי מקריאה ברשת שלהמון אנשים זה נפתר מהגדרה ידנית ש…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מדובר על מחשב נייד. פתאום המחשב לא מזהה לי את הרשת הביתית.. השם של הרשת לא מופיע עוד ברשימת הרשתות ככה שאין ביכולתי להתחבר אליה. מה אני עושה כדי להתחבר מחדש לרשת הביתית ? ׁ(WIN7) אשמח לקצת עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ? למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ? למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי, לחיבורים של 50-100 מחשבים. הוא צריך להיות מהיר ובעל טווח קליטה גדול. אם יש דגמים / חברות מומלצות אשמח לשמוע! תודה אלון.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. להורים יש מחשב נייח עם חיבור אינטרנט של 15 מגה דרך מודם רגיל של בזק דגם AZTECH (לא יודעת האם זה רלוונטי לגבי ההמלצה שאני מבקשת, אבל חשוב לי שעם הראוטר שאקנה תהיה אפשרות להשתמש בו גם אם אי פעם בעתיד יעברו להוט). אני צריכה לקנות להם ראוטר שיהיה אפשר להתחבר עם סמרטפונים/טאבלטים. מבקשת המלצה/עזרה בבחירת הראוטר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי מאז ששידרגתי ל30 מגה, עם ראטור WR841N V7.2 (החדש יותר), כשאני מתחבר בL2TP (חייגן) ועושה בדיקת מהירות, בין אם זה באתר של 014 או בSPEEDTEST.NET, אחרי 1-4 בדיקות, מתנתק לי האינטרנט והראוטר מראה "CONNECTING" במקום "CONNECTED" ל5 דקות עד שהוא מתחבר חזרה. שאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב וחייגן, אין בעיות ואני יכול להריץ SPEEDTEST בלי סוף בלי ניתוקים. בשני המקרים אני מקבל את המהירות המלאה (30 מגה). שאני מתחבר בלי חייגן (MPLS) אין לי את הבעיה, אבל יש מיני-ניתוקים, שאני משחק יש לי קפיאות כל כמה דקות, ושאני מריץ פינגים יש כל כמה פעמים REQUEST TIME OUT, אז זאת לא אפשרות בשבילי (משחק במולטיפליירים). בא טכנאי של הוט, החליף לי את המודם, ראוטר (לאותו דגם בדיוק), מחברים בארון של…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לעתים קרובות החיבור שלי לאינטרנט ניתק. האינדיקטורים (הנוריות במכשיר וסמל החיבור בשורת המשימות של Win 7) במקרים אלו מעידים על פעילות תקינה. מדי פעם, לאחר כיבוי והדלקת המודם - נורית ה- DSL מהבהבת ומסרבת להתייצב. במהלך בדיקת תקינות הקו (פנייה ל- 166, לפני שיחה עם נציג), נוצר חיבור. נציג בזק הודיע לי חגיגית על ביצוע רענון הגדרות, אך הבעיות לא נפתרו. אודה מאוד על המלצה לפתרון ו/או בקשה מתאימה מבזק. * חיבור באמצעות כבל למכשיר אחד.
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד. ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi). אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס. כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה: איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים. תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום נתחיל מזה שהספקית שלי היא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. כרגע יש לי מחשב נייח בחדר אחד של הבית שמחובר למודם בכבל רשת והמודם מחובר לכניסת כבלים בקיר (tv או radio, לא זוכר). יש גם ראוטר שמחובר למודם ו"מפזר" אינטרנט ברחבי הבית(עבור הסמארטפון ולפטופ). עכשיו לשאלה.. אני מכניס מחשב נייח נוסף לבית בחדר אחר בקצה השני של הבית, ואני רוצה גם לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם בלבד. אני לא רוצה לחבר אותו בצורה אלחוטית (wifi) , איך אני עושה זאת ? גם פה אני פשוט צריך לקנות מודם לחבר אותו בכבל רשת למחשב ובכבל אחר לשקע כבלים בקיר ? ואיך מגדירים את כל העסק הזה שיעבוד ? יש צורך ליצור קשר עם הוט או בזק בינלאומי בשביל הגדרות ? והאם יש צורך באיזשהוא תשלום נוסף ? תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
home ו-home013 לא עובדים גם לא עם CAPS LOCK. מה הסיסמה? עשיתי גם איפוס למכשיר לא עזר. אתם מתחרים עם זמן ההמתנה בטלפון לנציג הטכני חח. - - - תגובה אוחדה: - - - איזה חברה מטומטמת, אפילו הנציג לא יכל לעזור בשיחה בצ'אט. הוא רק רוצה לאפס את הנתב שוב, למרות שכבר אמרתי לו שאיפסתי. בסוף אני שם לב לבד שהוא רושם את הפרטים כשהאות הראשונה היא אות ראשית חח. בחוברת שלהם הם שמים את כל הפרטים באותיות גדולות בכלל. כל הלקוחות שלהם נתקלים בבעיה הזאת. איזה דבילים. בקיצור... שם משתמש: Home סיסמה: Home013 - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי אחרי הנתב הכל נראה בסדר. מקווה שכל הבעיות נפתרו.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פה זה עולם התותחים? יש שאלה מחפש לקנות ראוטר מ aliexpress נפלתי על netgear דגם חדש חדש במחיר ממש מפתה , אבל, פה בא ״אבל״ כתוב עליו amrican router, מה זה? קשור אולי לתקן מצרף את הלינק http://www.aliexpress.com/item/American-r6300v2-bi-frequency-netware-netgear-gigabit-wireless-router/1735193424.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-