עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תגידו NETEX לא עובד עם אקספלורר 7?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by g2c,

בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום כולם, הראוטר והמודם שלי בבית נמצאים בקומה העליונה וכאשר אני יושב למטה ,קומה אחת מתחת- רמת הקליטה האלחוטית מאוד נמוכה. לאחר חיפוש ארוך הגעתי למספר פתרונות. 1. Accses Point 2. מגבר/אקסטנדר 3. מתאם רשת על גבי חשמל 4. לקנות כבל ארוך שבסופו הוא אנטנה ובכך להאריך את האנטנה למקום בולט יותר ובזווית טובה יותר. אני לא יודע מה הכי יעיל מבין ארבעתם ומה ההבדלים, אם אתם משתמשים באחת מהשיטות הנ"ל שתפו אותי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by FroggeR,

שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מודם נתב אלחוטי-ROTAL 1025W צריך חייגן בשביל גיימר\PNGN צריך חייגן בשביל גיימר או POWERNGN?? מדובר על תשתית בזק 10 MEGA חלק מהנציגים בבזק בינלאומי אומרים לא חלקם כן, מה התשובה הנכונה? תודה

10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של אדימקס [bR-6204Wg]. הממשק שלו הוא בדיוק כמו הממשק של הישן שלי רק שיש פה כמה אפשרויות חדשות כולל WIRELESS. כשניסיתי לפתוח פורטים אחרי שהפעלתי את הפונקציה של הport Forwarding והכנסתי את הפורטים עשיתי בדיקה והפורט לא נפתח. ניסיתי מספר פעמים ועדיין לא עוזר. אפשר עזרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by DrunkPuppy,

שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by gonen,

שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יום אחד עברתי על פוסט שאומר שאנשים רוצים לעשות עצומה בשביל שיעלו לנו את המהירות העלאה למשתמש פרטי. אני לא נהנה מהמהירות העלאה שיש למשתמש פרטי, אז החלטתי לנסות משהו. גיששתי באתר של בזק והגעתי לכאן: http://www.bezeq.co.il/Pages/contactmanager.aspx באתר הנ"ל ניתן לרשום מכתב להנהלת בזק. שלחתי מכתב לדובר בזק, מנכל בזק, שיווק, מחלקת הנדסה-רשת וללקוחות פרטיים, שבו רשמתי (תמצית) שאני מאוד לא מרוצה ממהירות השליחה שהם מציעים למרות שבלי שום בעיה הם יכולים לספק מהירות העלאה גבוהה יותר בתשתית VDSL. (במיוחד אחרי שראיתי שאני בוודאות מקבל גם 5 מגה העלאה- בסוף רשום) למחרת בבוקר קיבלתי טלפון מבזק שרצתה לברר שאולי אני לא מקבל את המהירות העלאה שאני אמור לקבל, הסברתי לה שאני מקבל את מה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי נט-סטיק חדש של סלקום בלי הגבלה חודשית האינטרנט עובד, כל הפורטים פתוחים, אני מקבל IP חיצוני נורמאלי... רק הUtorrent או ה Vuze לא מצליחים ליצור חיבור עם הטראקר (ניסיתי כמה שעובדים עם האינטרנט הרגיל) יש לכם רעיון מה לעשות? זה כותב לי "connection closed by peer" או "offline (timed out)"

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Cheif,

במסגרת כנס "בזק אקספו 2011" חשפה היום חברת "בזק" שורה ארוכה של מוצרים ושירותים חדשים בתחום ה-NGN. בין השאר חשפה "בזק" ניסוי המכונה Fiber NGN בו תבחן, באמצעות סיב אופטי, מהירות של 1G עד בית הלקוח. על כל הפרטים והחידושים שהוצגו בכנס "בזק אקספו" ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1617 קריאה מהנה. CHEIF

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר (Edimax BR-6204WG ) ומגבר (Edimax Edimax EW-7206) (Repeater). מחשב המתחבר לרשת דרך הראוטר עובד יופי. הבעיה היא עם שלושה מחשבים המשתמשים במגבר אשר יום עובדים, יום לא. במחשבים עצמם מופיעה השגיאה "כתובת IP בשימוש ברשת", למרות שלפעמים למרות השגיאה ניתן לגלוש. הגדרות: ראוטר כתובת 192.168.2.1 מגבר כתובת 192.168.2.2 DHCP בראוטר מופעל DHCP במגבר סגור כל המחשבים מקבלים כתובות מהDHCP (אף אחד אינו ידני). ולשאלותיי: 1. כתובת הGateway שהמחשבים המחוברים דרך המגבר מקבלים מהDHCP הם הכתובת של המגבר ולא הראוטר - הם כך זה צריך להיות ? 2. למה יש התנגשות כתובות ? 3. האם יכולה להיות בעיה נוספת הגורמת לOn/Off הזה שעלי לבדוק ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, הצטרפתי היום להוט ולהוט נט. כשאני מחבר מחשב נייד ישירות לראוטר אני מקבל מהירות הורדה מקסמלית (100 מגה ביט) בבדיקת המהירות. כשאני מנסה עם כל מכשיר נייד (סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים) או אפילו מחשב נייח שמחובר דרך רשת החשמל עם מתאמים של D-LINK מהירות ההורדה נעה בין 20 ל-30 מגה ביט. ברור לי שיש כרטיסים איטיים יותר וחלקם רחוקים יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחשב הנייח עם המתאם על רשת החשמל. התאכזבתי מהמהירות. ואני לא יכול לבוא בטענות להוט כי הבעיה היא פנימית אצלי. יש לכם רעיונות? פתרונות? זה נראה כמו מגבלה של החומרה. קניתי היום במיוחד ראוטר D-LINK 651. אמנם לא הוצאתי עליו הרבה כי היה לי זיכוי וגם לא היו אלטרנטיבות יותר טובות. אבל האם הבעיה היא באמת בראוטר? אני מניח ש…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מקודם התחילה עליה במהירות של האינטרנט, פתאום hwzone טס לי וגם יוטיוב עובד לי כמו שצריך בלי שאני צריך לעשות רפרש כל פעם שאני עובר לוידאו חדש מה הולך פה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אני צריכה המלצה למגדיל טווח לרשת האלחוטית של פרטנר, וכן המלצה לסטרימר לא יקר אבל שיהיה ידידותי לחדרי הילדים שניתן לצפות בו גם בנטפליקס. ועוד שאלה: כדי האם ניתן לחבר 2 מכשירים לנק' רשת קווית אחת? או שיש מפצל לשני נקודות או שהפתרון הוא רק סוויטצ'? וגם כאן ארצה המלצה אם יש פתרון מאחר שאני לא כ"כ מבינה במוצרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם, הבעיה שלי די מורכבת, ואני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלקרוא לטכנאי :\ יש לי בבית 3 קומות, בקומה הראשונה יש מחשב שדרכו מחוברים שני מחשבים ע"י ראוטר אלחוטי, אני נמצא בקומה האחרונה (שלישית). בקומה השניה יש מגבר לראוטר, ועכשיו קניתי עוד מגבר כדי להשים גם בקומה השלישית (חדר שלי) כדי שאני אוכל לקלוט טוב יותר ב-PS3, עכשיו אני מקבל 56% ואני רוצה שיהיה לפחות 80% קליטה. יש לי כמה שאלות: 1. כיצג אני גורם למגבר לקבל אות (קליטה) מהמגבר הראשון, או שאני צריך פשוט להגדיר אותו בראוטר? 2. אני אוכל לעשות את זה לבד, או שזה מסובך מדי ועדיף לקרוא לטכנאי? ראוטר - Level One. המגבר השני שנמצא בקומה השני של TP-LINK. המגבר החדש בקומה השלישית של EDIMAX LEE 802. אני מקווה שהבנתם פחות או יו…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by spitzi,

שלום, אני מנסה לעשות Static Route במודם-נתב Netgear VEGN2610 של בזק, ללא הצלחה. רצ"ב צילום מסך של הקונפיגורציה. גם לאחר אתחול של הראוטר, tracert לכתובת 8.8.8.8 עדיין מגיע לכתובת זו במקום ל-208.122.23.23, ר' צילום מסך נוסף. דפק של ציוד או החמצתי משהו?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים