רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן יש לי מודם כבלים מוטורולה SB4200 יש לו חיבור רשת וחיבור USB שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית אליו דרך שני החיבורים השונים אבל אני לא מצליח לחבר את המחשב דרך הUSB לא מצאתי קובץ התקנה נורמלי תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אם יש לי למשל את הכתובת IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב איך בדיוק אני עושה את זה ואיזה תוכנות מומלצות יש ? אה ואיזה פורטים אני אמור לפתוח ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים שיושבת על ראוטר. הייתי רוצה להתחבר אליה דרך האינטרנט כשאני נמצא מחוץ לבית, אבל בצורה הכי פשוטה של לפתוח תיקיות משותפות כמו ברשת הביתית. ראיתי שיש אופציה של virtual server בראוטר שמפנה כתובות אינטרנט לרשת המקומית אבל אין לי מושג איך מגדירים את זה. מישהו יכול לעזור ? (כמו שאמרתי עדיף חיבור כמה שיותר ישיר, בלי תוכנות עזר למיניהן...|) תודה רבה, טל. windows xp
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תקשיבו הספק הזה פשוט קטסטרופה איזה כבל תת ימי ואיזה נעליים כבר שבועות שאני לא יכול להוריד מטורנטים לפני זה הייתי בHOT NET והיה מוריד לי רק על השניה שאני מטעין את הקובץ מהטורנט על המקסימום...אח שלי העביר לבזק בינלאומי בגלל שחשב שיהיה לו טוב יותר משחקי רשת וגם את זה לא קיבל...שלחתי להם בקשה מהאתר NATEK והתלוננתי מה ושם איך אתם ממליצים לי להתנתק הכי מהר שאפשר?למה תכף אני משתגע.... תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האלן יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מוריד מקס על 100.אמרו לי להיתנתק מהספקית ולהישאר רק בתשתית. איך אני עושה את זה בידיוק ? אין לי חייגן תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בטוח שטחנו הרבה את השאלה וקראתי את הסטיקי ולא הצלחתי להבין אז אשמח לעזרה קצרה אם יש למישהו כוח חיברתי נתב Linksys WRT54GC הוא מחובר ככה שהמודם של האינטרנט מחובר ראשון אחריו הנתב לנתב מחובר מחשב אחד באופן חוטי ואחד אלחוטית מערכת ההפעלה היא ויסטה לא הייתי צריך להגדיר כלום ושני המחשבים התחברו בלי שום בעייה,אני רוצה לשים סיסמא כדי שלא כולם יוכלו להתחבר דרך האינטרנט האלחוטי השאלה איך אני מגדיר את זה בידיוק ולא הצלחתי כלל לראות את הגדרות הנתב במחשב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, בעכבות האיטיות שאני חווה בבזק בינלאומי , הם מבקשים בדיקות מסויימות. איך אני עושה backtrace לכתובת של gamespot לדוגמה 216.239.113.172 מהמחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-