עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gshhar,

אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  5. כמו בכותרת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Bug2000,

יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי שניה מחשבים שמחוברים לראוטר AR7024 של אדימקס ואני רוצה לחלק את הרוחב פס בנהים כרצוני? האם אני יכול לעשות את זה וכיצד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. 1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. אני רוצה לעשות בוט מהרשת ולהתקין מערכת הפעלה לכן התקנתי ווינדוס 2003 עם DHCP DNS וכמובן Deployment עכשיו, איך לעאזעל ממשיכים מפה? יש לי התקנה של WINDOWS XP ו WINDOWS 7 איך אני עושה בחירה? זה בכלל לא נותן לי לעשות יבוא או משהוא איאפשר להשתמש בקובץ ISO? רק ב WIM? מזה בכלל WIM המסריח הזה גם כן Micro$hit האלה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. פשוט הדפדפן עושה לי בעיות ונסתי את כל האפשרויות וזה בטוח שהבעיה בדפדפן כי בפירפוקס אין בעיות.בכל מקרה למי שחשוב לדעת מה הבעיה : שאני נכנס לדואר אלקטרטני שלי ואני לוחץ על נושא ששלוחו לי אז פשוט זה לא נכנס. בכל מקרה אני מעדיף לדעת איך להסיר את אקספלורר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  11. יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by רינת22,

איך אני מעלה לפה תמונה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bdbd,

אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה יש אולי מדריך לעשות את זה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dbx22,

המצב הוא כזה, יש לי כבל רשת שנמצא רחוק מהראוטר ואני צריך לפצל אותו ל2 צרכני אינטרנט. מה אני צריך לקנות? מספיק לקנות מפצל פשוט כזה? http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=13458 או שאני צריך רכזת? (אין לי מושג אפילו איך רכזת עובדת ומה היא עושה, פשוט זה עלה בחיפוש הנושא הזה בגוגל) תודה.

18. רציתי ללמוד איך אני מעלה בלייב משחקים שלי ב BT4 או כול משחק אחר בלייב תוך כדי שאני משחק וגם מדבר ? איך כולם עושים את זה זה בחינם או שזה מכשיר שקונים ועושה תשידור חלק ואיכותי ..

19. Started by Jack_g,

יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

25. Started by tal_levi1000,

אני מעוניין להקים שרת FTP משלי מה אני צריך בדיוק? כלמור איזה חומרה? איזה חיבור אינטרנט? כל הדברים האלה תודה מראש לעודרים טל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים