עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע משחקי רשת עובדים לי לא רע בכלל אבל הרבה פעמים דפי אינטרנט עושים בעיות, במשחקים ב FACEBOOK יש לאגים ואפשר להוריד רק בשעות מסויימות וזה משגע אותי. אני במסלול GAMER והתחייבתי לחצי שנה (ההתחייבות נגמרה לפני כמה ימים). דיברתי עם XFONE וניסיתי להתחבר אליהם, אחרי כמה שיחות שלא עזרו בשום דבר הבנו שזה לא ילך אז XFONE הם לא אפשרות. כניראה שהם לא יכולים לחבר אנשים עם PPTP (הראוטר שלי לא תומך ב L2TP) או שהם לא יודעים שהם יכולים זה משאיר את 012, בזק בינלאומי ו ORANGE (או להשאר ב NETVISION). על 012 שמעתי הרבה דברים רעים, לפני NETVISION הייתי בבזק בינלאומי ולא היה טוב, באורנג' המחירים יקרים יחסית (על 2.5M אני אשלם אותו דבר כמו מה שאני משלם היום לגיימר אחרי שנגמרה ההתחייבות) וגם …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.

3. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר את המוצר הזה ויודע שהוא עושה את העבודה כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by tvholic,

שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בהשוואה שערכתי ממש לפני כמה דקות בחיבור ה-12MB החדש שלי דרך HOT. יש לי סקרינשוטים אם תהיה דרישה, כרגע אסכם את התוצאות לפי פרמטרים שבדקתי- 1. פינגים: נטויזן - נמוכים, יציבים בזק - לא יציבים, פעם ב יש פינג יותר נמוך מנטויזן 2.טורנט ספציפי בפרק זמן זהה: נטויזן - 0.3K בזק - 85.5K 3. גלישה באתרים: נטויזן - גלישה מהירה מאוד, חלקה ללא זמני טעינה לעמוד מורגשים בזק - זמן טעינה של בערך 2 שניות לעמוד, קצת מעצבן.. וגורם לגלישה לא חלקה. 4.speedtest.net נטויזן - העלאה 0.96M והורדה 11.83M. בזק - העלאה 0.93M והורדה 1.18M (הזוי? עשיתי כמה פעמים..) סה"כ אני חושב שאשאר עם נטויזן, בגלל הגלישה... למרות שאני ממש מתעצבן מהקטע של החסימות טורנטים. מה דעתכם? תומר.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש ואני מתלבט בין חיצוני לפנימי, זה לא נוח לשבת במיטה ולחבר הארדיסק חיצוני ולכן אני שוקל לחבר את הארדיסק למחשב נייח עם מגירה נשלפת ולשתף אותו בצורה אלחוטית בתוך הבית. מבחינת מהירות כתיבה \ קריאה, אני יודע שרשת אלחוטית ביתית יכולה להגיע עד ל100Mb ושUSB2 מגיע ל 60Mb. זה נכון? יש הבדל משמעותי במהירויות? תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by alm80,

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Pandiani,

יש לי Windows 7 והתקנתי את הדרייבר של כרטיס רשת של חברת TP-LINK באמצע ההתקנה זה אומר לי: Windows Can't Verify the Publisher of This Software לחצתי להמשיך בכל מקרה.. אחרי שזה סיים זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה בטענה שהדרייבר: Not digitally signed חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי פתרון שעוזר... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Os.Master,

החדר שלי בצביעה ושמתי את המודם על הרצפה פתאום האינטרנט נהיה איטי יותר ברמה של 290MS פינג לאתר וואלה וכשהוא על השולחן זה 15 השאלה המענינית היא האם הרצפה מפריעה לעיבוד אותות במודם? לא מצאתי על העניין שום מידע באינטרנט.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ron1739,

שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי יש לי ראוטר חדש יחסית של LINKSYS מדגם WRT54GL , זה נורא מציק העניין של פתיחת פורטים בראוטר כי לא מצאתי דרך לגרום לכך שהראוטר "ישמור" כתובת איפי לכל מחשב.. ברגע ש2 מחשבים נכבים אז מי שנדלק ראשון לוקח את הכתובת של השני , או אם הראוטר כבה אז מי שמתחבר ראשון לראוטר מקבל כתובת ראשון.. בראוטר הקודם שלי , של SWEEX שלדעתי היה הרבה יותר נחות מזה של LINKSYS , היה אפשר להגדיר לכל מחשב כתובת IP משלו בטווח המוגדר (נניח מ100 ל-150) לפי כתובת הMAC שלו, ככה שהIP הקבוע נשמר לכל מחשב. אפשר לעשות משהו דומה גם לראוטר WRT54GL ? תודה ולילה טוב

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by kobi38,

מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eyaler,

אני משתמש בראוטר סימנס sl2-141 מעודכן לקושחה האחרונה. פעם בכמה ימים הראוטר מפסיק להגיב. משמע הוא לא מחזיר פינג מאף מחשב, ואני צריך לכבות להדליק אותו. בראוטר כל הנורות דולקות, ומערכת ההפעלה (XP) חושבת שהחיבור lan תקין. עכשיו זו לא בעיית חומרה כי יש לי שני ראוטרים מאותו דגם ובשניהם זה קורה!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי ראוטר WRT של לינקסיס שעדכנתי את הקוחשה שלו בהצלחה לDD-WRT הבעיה שלא הבנתי איך אני אמור להתקין את האקסס פוינט...יש לי אקסס פוינט EW-7206 של אדימקס לא הבנתי מה אני אמור להגדיר על האקסס פוינט ומה אני אמור להגדיר על הראוטר... ומה המאק אדרס של האקסס פויינט לעזאזל? הכל מאוד מבלבל :-S תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. יש לי את הכרטיס הזה, הבעיה היא שהוא חסום לערוצים מעל 11, ואני רוצה לפתוח אותו לערוץ 13. איך אני יכול לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הסיפור הוא כזה, עקב צורך בהחלפת ראוטר מקולקל קיבלתי ראוטר שכולל גם קישור אלחוטי. כיוון שאני משתף איטרנט ב-ICS הראוטר למעשה משמש כרכזת ולעת עתה כיביתי לו את היכולת האלחוטית - עד היום לא היה לי בה צורך וגם כרגע היא בגדר בונוס ולא מחוייבת המציאות. השאלה היא האם ניתן להפעיל את היכולת האלחוטית של הראוטר ולשתף את האינטרנט גם באלחוט כשאני נשאר בשיתוף ICS? (הראוטר משמש כרכזת בלבד למחשב אחד שמתחבר לאינטרנט ומהווה שרת איטרנט לכל האחרים) למי שלא זוכר או תוהה מה זה ICS יש דוגמה לתצורת הרשת שלי כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 עריכה: תיקנתי את המילה נתב (שזה תרגום של ראוטר למעשה, טעות שלי לרכזת שזה המקבילה ל-hub)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ag43,

אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by bronco,

הייכן אני מוצא נתונים על סוגים שונים של CAT 7 (צורת מבנה הכבל) ידוע לי שישנם סוגים שונים ואיכויות שונות לכבלי רשת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Wingedbull,

יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.