עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zinger777,

שלום, הצריכה שלי מתבטאת ב2-3 מכשירי סטרימינג שיזרימו נתונים בhd or full hd. ולכן הראוטר יצטרך להיות חזק מספיק בשביל זה. קנייה בארץ או בחו"ל והתקציב הוא 300 אבל מן הסתם עדיף להוציא פחות. עריכה: קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני צריך לרדת בדרישות מהראוטר. אם אחבר שני סטרימרים דרך "רשת על גבי חשמל" ואת השלישי בכבל ישירות לראוטר זה אומר שאצטרך שהיציאות הקוויות שלו יוכלו לספק 100Mb. עדיין הייתי רוצה שהוא יתמוך במהירות גבוהה באלחוט (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). יש חיה כזו במחיר סביר יותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, יש לי ADSL ואני מעוניין שגם במחשב של אבי ואחותי ובנייד של אחותי יהיה ADSL. שמעתי בינתיים על מספר שיטות... א. מספר כרטיסי רשת במחשב אחד כאשר אחד מחובר לאינטרנט וכל השאר לשאר המחשבים. לא נראה לי יעיל במיוחד כשרוצה לחבר 3 מחשבים נוספים חוץ מהמחשב השרת. ב. נתב... זאת אומרת שיש מחשב ראשי שתמיד דולק ויש בו כרטיס רשת אחד (המודם נכנס ב-USB) והכרטיס מתחבר לנתב וכל שאר המחשבים מתחברים לנתב ודרכו מגיעים למחשב השרת וכך לאינטרנט. ג. אופציה מאוד נחמדה, שמעתי על משהו שמתחבר למודם רשת מאחורה וממנו מושכים לכל מחשב כבל רשת וכך לא צרךי ששאר המחשבים יהיו תלויים במחשב שרת כי המודם הוא למעשה השרת. הבעיה היא שהבנתי שזה קיים ברשת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק וכמה זה עולה. ואני מעוניין גם לדעת…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arie2006,

שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by ^Z^,

שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N) עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד. עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום. הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.net תירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18 מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד. מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ? אני מיואש.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by haviv822,

איזה ספק טוב הייתם ממליצים שלא חוסמים פורטים ושהפינגים כמה שיותר נמוכים האמת ש 012 כבר עלו לי על העצבים עם כל החסימות פורטים שלהם..... יש לי כרגע 1.5MB ואני משלם 41 ש"ח ל 012. מעניין אותי לדעת כמה אתם משלמים לספק בלבד (למי שיש 1.5 MB)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ? 2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מחקר זה של תאריך נובמבר 2002 מראה שספק ה-ADSL הטוב בישראל הוא נטוויז'ן שווה הצצה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001230083

12. האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by razor247ex,

שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. השבוע התברר שהגרסא הסופית של תקן N האלחוטי תוכרז, לכל המוקדם, במחצית הראשונה של 2010, כלומר זה יקח לפחות עוד שנה. על מנת להבין מה בדיוק קורה כאן, נדרש מעט רקע -- הגוף העובד על תקן N היא ועדת תקינה 802.11 של ה-IEEE. ה-IEEE (ראשי תיבות של Institute of Electrical and Electronics Engineers) הוא גוף תקינה בעל אורינטציה אקדמית,המסתכל על העולם דרך משקפיים טכנולוגיים. לעומת ה-IEEE, עומד גוף אחר הקרוי Wi-Fi Alliance. זהו ארגון המאגד תחתיו למעלה מ-300 יצרנים של ציוד תקשורת אלחוטי, המסתכל על העולם דרך עיניים מסחריות. ה-Wi-Fi Alliance הוא הבעלים של סמליל (LOGO) ה-WIFI והוא היחיד המסוגל לתת אישור להשתמש ב-LOGO ובסימן המסחרי הזה. ה-Wi-Fi Alliance התחיל כבר לפני יותר משנה וחצי (יוני 20…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. לפני בערך שנה עברתי לאקספון ושמתי לב לתופעה שקרתה במקביל למעבר: לפני טעינה של כל דף, הייתי מקבל שגיאת פתיחה מהדפדפן. משהו בסגנון "can't access this page", ולאחר שנייה הדף כן נפתח. בשל הבעיה הזאת עזבתי את אקספון (אם כי היו להם גם בעיות בטעינת יוטיוב - המון באפרינג). חזרתי לבזק בינלאומי והכל הסתדר. לפני כמה ימים חידשתי חוזה עם בזק בינלאומי, והנה שוב התופעה הזאת מתרחשת. דפדפן כרום. יש דרך לבדוק את תקינות החיבור? או המלצה כלשהי? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by HunterVee,

אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו'). פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב. חג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=1635 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ModChiP,

יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ilan526,

יש לי ראוטר של 3COMאני לא מצליח להתחבר דרכו לרשת של הכבלים למרות שקינפגתי אותו לL2TP הוא לא מקבל כתובת לא מצליך להתחבר הגרסה שלו היא המעודכנת ביותר הצילו הצילו הצילו

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  20. שלום לכולם! עברתי לגור לא מזמן ביחידת דיור. בעל הבית התקין מודם בקומה מתחתיי אך אין קליטה מספקת בדירה שלי. ביקשתי והסכים בעל הבית להעביר כבל RJ45 מהמודם שלמטה (TP-LINK של הוט, לא סגור איזה דגם), דרך הקיר ישירות אל חדר העבודה בו נמצא המחשב הנייד שלי. הכל טוב ויפה ויש חיבור קוי לאינטרנט למחשב. הבעיה: יש חיבור קוי ישיר למחשב הנייד בלבד. אני מעוניין בWIFI בשביל מחשבים אחרים או מכשירים סלולריים\טאבלטים. השאלה: יש לי מודם מהדירה הקודמת, של בזק - נטגיר DGN2200 V2. הבנתי שישנה אפשרות לחבר את כבל הRJ45 שיוצא מהקיר ישירות למודם\ראוטר ובעצם ליצור נקודת ווייפיי חדשה... ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות במודם אבל לא הצלחתי לגרום לזה לפעול כראוי - פעם אחת זה פעל אך לשכן למטה לא היה אינטרנט,…

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by wok2000,

http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs הנה עובדה אתה מוריד קובץ ב ASUREUS ופתאום אחרי 79 מגה בום 0 קיי לשניה. זה כי הISP שלך חוסם ולמי שיש דעה אחרת שיאמר אותה כעת :-)

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  22. כרגע אני מחובר לכלבים (HOT) ולאינטרנט זהב ב1.5 MB,האינטרנט שלי זז לא רע בכלל אבל עדיין אני מעוניין לעבור לבזק+012 (יש למישהו בעיות עם 012?). לפי מה שאני זוכר משיחה עם נציג אינטרנט זהב לפני די הרבה זמן (מניח שתקף גם היום), ברגע שאני מבטל את המנוי שלי אצלהם הכתובת מייל שלי נמחקת גם. אין לי אפשרות להחליף מייל, יותר מידי חשוב לי. איך אני יכול לעבור חברה ולהשאיר את המייל? חשבתי על לעשות חשבון אנלוגי ולשלם לפי שעות, בגלל שאני לא יגלוש אז אני לא ישלם להם וישאיר את המייל שלי אצלהם. זה אפשרי בכלל? אני יהיה חייב להתחבר אליהם באנלוגי או שניתן יהיה לבדוק מייל גם דרך חברה אחרת? עוד רעיונות?

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. כתבה מתוך כלכליסט: חודש לרפורמה: רק 7,500 מנויים התניידו לחבילות אינטרנט משולבות מספר המנויים שעברו לחבילות החדשות במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי נמוך משמעותית מהניודים במהפכת הסלולר של 2012, שבה התניידו כ־50 אלף מנויים נטו בחודש. הספקיות טוענות: בזק עדיין מערימה קשיים במעבר אופיר דור מאז יצאה לדרך הרפורמה בשוק התקשורת הקווית, התניידו רק כ־7,500 מנויי בזק לחבילות האינטרנט המשולבות של 012 של פרטנר, 018 אקספון וטריפל סי, הכוללות ספק ותשתית אינטרנט. במסגרת הרפורמה, שהושקה לפני כחודש, מחויבת בזק להחכיר את תשתיותיה למתחרות, כדי שיוכלו למכור אותה בחבילות משולבות ישירות ללקוח. החבילות שהשיקו שלוש ספקיות האינטרנט מציעות חבילות של 100 מגה תשתית וספק ב־100 שקל לחודש - הנחה…

24. Started by oryan_m,

אהלן חברה, אפשרי להגיד שהראוטר הנוכחי שלי הלך ואני מחפש ראוטר חדש ולא אלחוטי שתומך בcable המחיר שלי הוא בערך 500 שקל מבקש שתמליצו לי על ראוטר איכותי שיחזיק זמן ולא יהווה בעיות. תודה

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by sharonp,

אהלן, יש לי מחשב נייד אבל בחדר אין קליטת WIFI, לעומת זאת מחוץ לחלון - יש קיים איזשהו כבל שישמש כאנטנה שאוכל לחבר למחשב ולהוציא את קצהו מחוץ לחלון לקליטה? אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לאחד בחנות אינטרנטית (EBAY וכו') או איזה מדריך לעשה זאת בעצמך תודה לקוראים והעוזרים ויום נעים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.